Hovedsiden

Liten annonse

  Formel 1-topp raser mot sabotasje-e-post fra «galning»: – Få dere en psykolog

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 21. juni 2024 KL:18.00)
  mercedes-teamsjef toto wolff bekreftet fredag at politiet etterforsker en e-post med påstander om at laget hans har sabotert bilen til ferrari-klare lewis hamilton. en synlig sint wolff brukte sterke ord da han snakket med journalister i barcelona om den oppsiktsvekkende saken. østerrikeren avviser blankt innholdet i den aktuelle e-posten og at den skal ha blitt sendt fra et medlem av mercedes-teamet. sentrale figurer i formel 1-miljøet samt det internasjonale bilsportforbundet (fia) skal ha mottatt korrespondansen. – den kom ikke fra et medlem av teamet. e-posten er opprørende, det er noen som snakker om døden. vi har anmodet alle mulige krefter om å se nærmere på dette, alt fra politiet til å undersøke ip-adressen, sa mercedes-sjefen. deretter fortsatte wolff den svært kraftige ordbruken. – disse galningene, alle de gale menneskene der ute – få dere en psykolog, sa østerrikeren. (ntb)

  Slik starter England

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 16. juni 2024 KL:20.03)
  det var knyttet stor forventning til hvilke elleve utvalgte gareth southgate ville stille til em-åpningen mot serbia søndag kveld. nå har england-sjefen landet på følgende lag: jordan pickford – kyle walker, marc guehi, john stones, kieran trippier – declan rice, trent alexander-arnold, jude bellingham – bukayo saka, harry kane, phil foden. mest oppsiktsvekkende er det at alexander-arnold, som spiller høyreback på klubbnivå for liverpool, er midtbanespiller for landslaget. kampstart mellom england og serbia er klokken 21:00, og den følger du direkte på nrk sport radio,


  Seiersaktuell Hovland avslører: Vurderte å trekke seg fra PGA-mesterskapet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mai 2024 KL:11.48)
  viktor hovland spiller for karrierens første majorseier søndag, men kommer nå med oppsiktsvekkende informasjon. han kunne blitt hjemme og ikke spilt storturneringen i louisville. det er i et intervju gjort med siriusxm pga championship radio etter lørdagens tredjerunde at nordmannen røper at han vurderte å droppe pga-mesterskapet. hovland får spørsmål om hva han hadde sagt dersom han for tre dager siden hadde fått høre at han kom til å kjempe om seieren foran avslutningen. – det hadde jeg tatt uten tvil. jeg vurderte nesten å trekke meg, fordi jeg ikke spilte bra i det hele tatt. når man setter ting i det perspektivet, er dette stort, svarer den norske golfstjernen. han blir så bedt om å forklare hvor nær han var ved å trekke seg. – jeg tenkte bare at ting alt i alt ikke føltes veldig bra. når ting ikke føles veldig bra, hva er det poenget med å spille? da foretrekker jeg heller å jobbe med det, lød svaret. da journalisten fortsetter å grave i bakgrunnen for at hovland vurderte å ikke stille til start, sier nordmannen: – fanken, jeg skulle ikke sagt det der. – sånn blir det når du spiller dårlig og tankene raser av gårde. jeg tok åpenbart ikke den avgjørelsen, men når du spiller dårlig, vil du egentlig bare dra hjem, legger 26-åringen til. med en bogeyfri runde fem slag under par lørdag klatret hovland rett inn i seierskampen før siste runde av pga-mesterskapet. med 13 slag under par er han på delt 4.-plass, to slag bak ledende collin morikawa og xander schauffele. sahith theegala er alene på 3.-plass, ett slag bak tetduoen, ett foran hovland, shane lowry og bryson dechambeau. nordmannen kom til louisville etter å ha gjort en ny trenerendring i jakten på fjorårsformen. han har gjenopptatt samarbeidet med joe mayo, som hjalp ham til stor suksess i fjor. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »