Hovedsiden

Liten annonse
  OL-billetten glapp for Berntsen og Mol

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 15. juni 2024 KL:19.58)
  norge tapte kvartfinalen mot portugal i kontinentalcupsluttspillet i sandvolleyball. dermed blir det ingen ol-billett på hendrik mol og mathias berntsen. vinneren av sluttspillet i latvia får en kvoteplass til ol, men etter å ha slått polen og sveits i gruppespillet torsdag og fredag, begge med seier i «golden set» etter en seier og et tap i de ordinære kampene, ble det stopp mot portugal. markus mol og jo sunde ga norge overtaket med seier 2-0 (21-11, 21-11) over goncalo og tomas sousa, men mol og berntsen måtte se seg slått 1-2 (19-21, 21-18, 13-15) i en uhyre jevn kamp mot portugals førstepar joão pedrosa og hugo campos. i golden set vant pedrosa og campos 15-11 over mol og berntsen, og dermed tok portugal seg til semifinale mot frankrike. (ntb)  Ronaldo tatt ut til EM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. mai 2024 KL:17.04)
  cristiano ronaldo (39) er blant portugals utvalgte og spiller i sommer sitt sjette em-sluttspill i fotball. ingen før ham har kommet opp i et slikt antall. angrepsveteranen delte rekorden på fem europamesterskap med spanias keeperikon iker casillas. ronaldo blir også spilleren i årets sluttspill med flest internasjonale mesterskap på cv-en. dem vil han ha spilt elleve av om han slipper til på banen i tyskland. ronaldo har scoret i hvert eneste em siden debuten i 2004, og han var en del av laget som tok gullet i 2016. denne sesongen har ronaldo gjort 42 mål på 41 kamper for al-nassr i saudi-arabia. (ntb)

  Kashafali om VM-bronsen: – Ikke klar for å yte maksimalt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. mai 2024 KL:14.43)
  salum kashafali løp inn til bronsemedalje på 100 meter i para-vm mandag 20. mai. medaljen kom i t13-klassen. dagen etter skriver bergenseren i en melding til nrk at kroppen ikke er klar for å yte maksimalt, og at finalen bærer preg av det. – jeg kjenner store smerter når jeg skal ta i, men flyter fint på 80–90 prosent, fortsetter han. kashafali måtte reise hjem fra en treningsleir i portugal tidligere i år etter at han fikk problemer med lysken. under para-vm i mai er det fortsatt et problem. – hodet vil mer enn kroppen nå og det er frustrerende. likevel opplyser han at planen er å løpe diamond league både i eugene 25. mai, og bislett games 30. mai. sistnevnte ser du på nrk. – jeg forholder meg til den planen jeg har lagt med olympiatoppen og trener stephan (johansson) ut mai, og så er det tilbake til tegnebrettet. det er paralympics i paris som gjelder, men jeg håper selvsagt å prestere foran hjemmepublikummet i oslo også.  Personlig rekord for spydkaster Obst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. mai 2024 KL:20.30)
  marie-therese obst kastet 61,81 meter under søndagens spydkonkurranse i tyske offenburg. det er ny personlig rekord for 28-åringen. hun hadde allerede klart em-kravet på 60 meter tidligere i år, da hun kastet 61,69 meter i portugal i mars. med søndagens personlig rekord sniker hun seg litt nærmere ol-kravet på 64 meter. 61,81 meter holdt til fjerdeplass i stevnet. tidligere sølvvinner i em, serbiske adriana vilagos, vant med 63,58 meter. obst representerer tjalve og trenes av tidligere spydkaster paul solberg. em arrangeres i roma fra 7. til 12. juni, mens ol i paris varer fra 26. juli til 11. august.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »