Hovedsiden

Liten annonse
  Norge faller på Fifa-rankingen – passert av Mali

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:10.40)
  norges herrelandslag i fotball falt ett hakk til 47.-plass på den ferske fifa-rankingen. laget har falt elleve plasser på halvannet år. norge har romania, panama og mali foran seg på rangeringen, som toppes av argentina, frankrike og belgia. i løpet av de siste to årene har norge vært på 36.-plass som den høyeste rangeringen. på 1990-tallet var norge, med drillo som sjef, en periode så høyt som 2.-plass. under siste samling i mars ble det 1-1 mot slovakia og 1-2-tap for tsjekkia.

  Storhamar til finalehelg i håndball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. mars 2024 KL:18.25)
  storhamar kastet ikke bort ledelsen fra den sterke bortekampen og er klar for finalehelg i håndballens europaliga etter 33-26 over tyske thüringen. etter firemålsseier på bortebane hadde storhamar et ypperlig utgangspunkt, og i egen hall lot ikke laget motstanderen skape spenning. halvveis sto det 15-9, og til slutt ble seiersmarginen sju mål i returkampen og elleve totalt. anniken obaidli førte an med ni mål for storhamar, mens tina abdula og line ellertsen scoret seks hver. finalehelgen avvikles i graz i østerrike 11. og 12. mai. gloria bistrita fra romania er også klar for semifinale, mens de to siste returkampene i kvartfinalene spilles søndag. da kjemper blant andre sola for avansement. laget har fire mål å ta igjen i hjemmekampen mot franske neptunes nantes. semifinalene trekkes tirsdag. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »