Hovedsiden

Liten annonse


  Svelger de som er redde

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: Idag. - (mandag 20. mars 2023 KL:11.10)
  ukrainske olena bilozerska har kjempet mot russerne i over ni år, og har følgende råd til nordmenn: - forbered dere på krig, men ikke vær redde. russland svelger de som er redde, sier hun.  Putins hjelpere

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (fredag 17. mars 2023 KL:03.12)
  en italiensk prinsesse som hater kyr, konspirasjonsteoretikere og steven seagal er blant utlendingene president, vladimir putin, håper både skal spre russlands syn på krigen til omverdenen og vise russere at mange i utlandet støtter dem.


  Tennisener etterlyser støtte til ukrainske spillere: – Bør bli gjort mer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. mars 2023 KL:14.31)
  iga swiatek synes ikke tennissporten gjør nok for å bistå spillere fra ukraina. verdenseneren føler russland-debatten overskygger alt. swiatek har også tidligere kritisert tennistoppene for ikke å ta større avstand til russlands krigføring i ukraina. hun spiller kamper med det ukrainske flagget på capsen. – jeg mener det bør bli gjort mer for å hjelpe de ukrainske spillerne. alt vi diskuterer i tennisen, handler om russiske og belarusiske spillere og om de skal få delta eller ikke. det synes jeg ikke er riktig. vi bør ha mer fokus på å bistå spillere fra ukraina og gi dem alt de trenger, sier swiatek. oppfordringen kommer etter at lesia tsurenko trakk seg fra den prestisjetunge indian wells-turneringen. hun fikk et panikkanfall i forkant av en kamp mot den belarusiske australian open-vinneren aryna sabalenka. tsurenko har fortalt at anfallet ble utløst av en samtale hun hadde med wta-sjefen steve simon om tennissportens respons på russlands invasjonskrig. (©ntb)
  Hemmelig plan avslørt

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (onsdag 15. mars 2023 KL:03.12)
  flere internasjonale medier har fått tilgang til det som skal være et strategidokument fra vladimir putins regime i russland. dokumentet inneholder en hemmelig plan for hvordan russland skal ta kontroll over moldova.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »