Hovedsiden

Liten annonse  Sikkerheten økes etter terrortrussel – CL-kampene går som planlagt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. april 2024 KL:14.36)
  frankrike opplyser at det blir satt inn ekstra styrker for å ta vare på sikkerheten i kvartfinalen i champions league mellom paris saint-germain og barcelona. – sikkerheten vil bli betraktelig forsterket, sa frankrikes innenriksminister gérald darmanin tirsdag ettermiddag. darmanin sa under et pressemøte at trusselen kommer fra en gruppe koblet til is. innenriksministeren hadde selv vært i dialog med det franske politiet. paris saint-germain – barcelona spilles onsdag kveld. det europeiske fotballforbundet har registrert trusselen og opplyser til nettavisen at kampene går som planlagt. «uefa er klar over de påståtte terrortruslene mot denne ukens champions league-kamper og er i tett kontakt med myndighetene på de respektive arenaene», skriver uefa til nettavisen. «alle kampene vil gå som planlagt med et passende sikkerhetsoppbud på plass», opplyses det videre. tidligere tirsdag opplyste flere medier, blant andre den spanske avisen marca , at det er kommet en terrortrussel mot flere mesterligakamper som skal spilles denne uken. darmanin opplyste at trusselen var kommet mot samtlige fire kamper i champions league. tirsdag kveld skal martin ødegaards arsenal opp mot bayern münchen. i den spanske hovedstaden møtes real madrid og manchester city. den siste kampen er mellom atlético madrid og borussia dortmund. (ntb)

  Smedås vant etter ellevill opphenting

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:12.29)
  magni smedås virket avhektet i seierskampen, men leverte en voldsom opphenting og tok seieren i ski classics-rennet summit 2 senja søndag. seierskampen sto til slutt mellom smedås, astrid øyre slind og ski classics-leder emilie fleten. på de siste kilometerne hadde smedås klart mest krefter. vinneren fra dalsbygda var på et tidspunkt mer enn halvannet minutt bak slind og fleten i tet, men inn mot den siste knallharde motbakken var lederduoens forsprang spist opp av smedås. den kolossale opphentingen ble etterfulgt av en solid forsering mot slutten av bakken magdaskaret. det ga en luke på rundt 15 sekunder på toppen. da gjensto rundt fem kilometer til mål. avstanden skulle vise seg å holde i massevis til å ta hjem seieren i rennet. oppdal-løper slind ble nummer to, mens fleten fulgte deretter. sistnevnte, som har vært på pallen i samtlige ski classics-renn denne vinteren, måtte også tåle et fall i den siste utforkjøringen.

  Solgte 27.200 billetter til Lyn-Vålerenga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:19.14)
  hele 27.200 billetter er revet bort til lyns seriekamp mot erkerival vålerenga. det gir et fullsatt ullevaal stadion om to uker. torsdag kveld bekreftet lyns daglig leder bjørn jønsberg at samtlige billetter er solgt. – det er 15 år siden forrige gang vi møtte vålerenga i seriesammenheng, og det er helt tydelig at oslo har savnet disse oppgjørene. vi visste at kampen kom til å bli populær, men at vi skulle selge ut hele ullevaal stadion på tre dager var i overkant av hva vi trodde. dette blir veldig gøy, sier jønsberg. den tidligere tilskuerrekorden mellom lyn og vålerenga var på 20.477. før 20. april var det brann som sto med tilskuerrekorden i 1. divisjon. den lød på 17.284. (ntb)

  Kaotisk slåsskamp i NHL

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. april 2024 KL:09.05)
  onsdagens lokaloppgjør i nhl mellom new york rangers og new jersey devils utviklet seg til et kaos på tørre never allerede fra start. dommeren rakk så vidt å blåse i gang kampen før samtlige utespillere havnet i basketak to og to. masseslåsskampen har trolig bakgrunn i tidligere episoder der rangers-spilleren matt rempe har taklet devils stygt. 201 centimeter høye og 109 kilo tunge rempe har bare spilt 14 kamper i nhl, men har raskt fått rykte for å være en bråkmaker. i mars ble han utestengt i fire kamper for en albue mot devils-backen jonas siegenthaler. i onsdagens kamp så slåssingen ut til å være avtalt spill, men kurtis macdermid, en av de involverte devils-spillerne, hevder at den uventet på ham. – jeg hadde ingen anelse om at det kom til å skje. det var bare noe som oppsto i øyeblikket, hevder macdermid, ifølge nhls nettsted. youtube-profilen pat mcafee er blant dem som har delt en video av episoden på meldingstjenesten x. foruten macdermid fikk ytterligere tre devils-spillere og fire rangers-spillere matchstraff for episoden. de to som ble identifisert som de som startet slåssingen, rangers` jimmy vesey og devils` curtis lazar, slapp unna med femminutters utvisninger. selve ishockeykampen endte 4-3 i favør rangers. (nhl)


  Neuer ute med muskelskade – mister etterlengtet Tyskland-comeback

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. mars 2024 KL:17.50)
  tysklands målvakt manuel neuer (37) trøbler med låret og har trukket seg fra troppen til oppgjørene mot frankrike og nederland. i en melding fra tysklands fotballforbund (dfb) står det at neuer pådro seg en muskelskade på trening. keeperveteranen mistet i fjor samtlige landslagskamper på grunn av en langtidsskade i beinet. det er ikke klart hvor lenge neuer blir ute framover. marc-andre ter stegen er ventet å vokte målet for tyskland i kampene som står for tur. de er en del av lagets oppladning til sommerens em-sluttspill på hjemmebane. (ntb)

  Solbakken med Haaland- og Ødegaard-lovnad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:13.52)
  landslagssjef ståle solbakken lover at premier league-stjernene erling braut haaland og martin ødegaard spiller fra start mot tsjekkia. – det er 100 prosent sikkert at begge starter den første kampen om det ikke skjer noe med dem, sier solbakken. landslagssjefen opplyste at det kommer til å bli noen endringer på lagene som skal møte tsjekkia og slovakia, men han kunne ikke love samtlige spillere spilletid. ødegaard var sist i aksjon for seks dager siden da arsenal tok seg videre i champions league etter 120 minutter mot porto. haaland spilte 86 minutter lørdag da manchester city avanserte til semifinalen i fa-cupen med 2-0-seier over newcastle. etter fredagens kamp mot tsjekkia venter slovakia fire dager senere. (ntb)

  Odermatt nærmer seg Stenmark-rekord - Kristoffersen rådvill

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. mars 2024 KL:09.43)
  marco odermatt har vært verdens soleklart beste alpinist denne sesongen. før lørdagens storslalåmrenn i verdenscupavslutningen i saalbach sto han med tolv av tolv mulige seirer i storslåm i vinter. med seier hadde han dermed muligheten til å gjøre som ingemar stenmark, som vant samtlige ti storslalåmrenn i 1978-1979-sesongen. stenmark vant over tre sesonger også 14 verdenscuprenn i storslalåm på rad, en rekord odermatt eventuelt må jakte videre på neste sesong. i lørdagens førsteomgang var odermatt best og leder fire tideler foran landsmannen löic meillard. de to var henholdsvis startnummer to og én, i en løype hvor forholdene tidlig var med på å skape store differanser. alexander steen olsen, med startnummer syv, er nummer tre, 1,39 bak odermatt. – det er jo forhold i dag som gjør at det er fordel å starte først selvfølgelig. det var litt vanskelig å få like høy hastighet som odermatt og löic, sier steen olsen. atle lie mcgrath (+2,02) ligger på sjetteplass, henrik kristoffersen (+2,24) på niendeplass og timon haugan (+3,30) ligger på 17. plass. – jeg vet ikke helt for å være ærlig, sier kristoffersen om egen kjøring. finaleomgangen starter 12.00 og sendes på nrk1.

  NFL-legende legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:19.16)
  aaron donald (32) avslutter karrieren etter ti sesonger i nfl. han regnes som en av ligaens beste forsvarsspillere noensinne. donald har spilt samtlige av sine nfl-kamper for los angeles rams. i 2022 var han blant nøkkelspillerne da laget slo cincinnati bengals og vant super bowl. – jeg har gitt alt på fotballbanen både fysisk og psykisk. jeg har dedikert alle 365 dager i året til å bli den beste spilleren jeg kunne bli, sier donald i en uttalelse. tre ganger ble han kåret til årets forsvarsspiller i nfl og ble alltid valgt ut til den årlige all star-kampen i amerikansk fotball. åtte ganger kom donald med på årets stjernelag. han noterte 111 sacks (takling av motstanderens quarterback med ballen) og 500 taklinger i løpet av sine ti år som rams-spiller. – ikke mange spillere får muligheten til å vinne super bowl og avslutte karrieren i samme klubb som man startet i. det har jeg aldri tatt for gitt, sier donald. (©ntb)

  Riiber mister prøve-VM – sliter med vondt kne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:12.39)
  jarl magnus riiber hoppet ikke under den provisoriske omgangen i granåsen fredag. nå er det klart at kombinertstjernen står over samtlige renn i verdenscupavslutningen, som også er et prøve-vm for kombinerteliten. det bekrefter sportssjef ivar stuan til nrk. årsaken er at riiber sliter med et sårt kne. han skadet seg under et langt treningshopp på lillehammer, og han har hatt en kjenning over tid. under forrige helgs konkurranser i holmenkollen kom han seg greit gjennom frem il det siste hoppet, hvor han fikk en dårlig landing. det trigget skaden igjen. – han har hatt litt hevelse, så tenker vi å være føre var og ikke utfordre skjebnen noe mer. vi tar en dag av gangen, men per nå ser det ganske lovende ut, forklarer trener stig morten fredheim til nrk.

  Skistad fikk bank tross sterk Falun-prolog – mange norske i toppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:12.39)
  kristine stavås skistad (25) måtte nøye seg med tredje beste tid i fredagens sprintprolog i langrennsverdenscupen på lugnet skistadion i falun. skistad kom til falun med en fersk hjemmeseier fra drammen i bagasjen, men måtte nær sagt som vanlig se seg slått av svenskenes jonna sundling og linn svahn i prologen. prologvinner sundling slo skistad med 5,21 sekunder, mens skistad hadde 2,5 sekunder opp til svahn. det er derimot ikke gitt at dette blir rekkefølgen i finalen. svenskene har ni sprintseirer i årets verdenscup, men også skistad har sikret seg fire seirer. de norske utøverne gjorde sin klart beste sprintprolog i årets verdenscup. samtlige på startstrek kvalifiserte seg videre til finalene. norske løpere er normalt sterke på klisterføre slik tilfellet var i falun fredag. (ntb)

  Tromsø, Sandefjord og Fredrikstad vil beholde VAR

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:00.09)
  tromsø, sandefjord og fredrikstad besluttet på sine årsmøter onsdag å gå inn for å beholde og videreutvikle videodømming i norsk toppfotball. var har vært tema på mange norske klubbers årsmøter hittil i år. onsdag skulle tre nye klubber stemme over forslag på sine møter. på samtlige av onsdagens årsmøter var det kommet inn forslag om at klubbene aktivt skulle vise motstand mot videodømmingen som ble innført før forrige sesong. styrene i klubbene hadde på forhånd innstilt på at forslagene ble forkastet, og de ble hørt. i tromsø stemte 32 av 51 stemmeberettigede for å beholde var-systemet. av eliteserieklubber har strømsgodset, lillestrøm, brann, rosenborg og bodø/glimt vedtatt var-motstand. på den andre siden har tromsø, fredrikstad, sandefjord, molde, odd, viking, kristiansund og kfum oslo stemt for fortsettelse av var-systemet i norsk toppfotball. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »