Hovedsiden

Liten annonse
  Brann gjorde kort prosess – scoret etter 23 sekunder på vei mot 7-1 over Lyngbø

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. april 2024 KL:20.04)
  brann scoret etter 23 sekunder i første omgang og etter 38 i den andre på vei mot 7-1-seier over byrival lyngbø fra 4. divisjon i cupens første runde. dermed er 14 av de 16 eliteserielagene med videre. sandefjord og haugesund røk ut onsdag. ansporet av entusiastiske tilhengere blant 2050 tilskuere i laksevåg gikk lyngbø til kampen med forventninger om å lage trøbbel for storebror, men bare èn hjemmespiller var borti ballen før gjestene ledet. fra avspark var det tre brann-trekk før og seks etter den halvklareringen. det var kvalitet over målet. til slutt endte det altså 7-1. lyngbø reduserte til 1-6 rundt ti minutter før slutt, etter en herlig lobb fra andreas teigland. (ntb)
  Rosenborg slått av revansjelystne Strømsgodset

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:19.00)
  islandske logi tómasson sørget for at strømsgodset kunne bokføre sesongens første trepoenger da rosenborg ble slått 1-0 på hjemmebane i eliteserien søndag. med tre poeng reiser godset seg etter 0-4-tapet borte mot molde i første serierunde. for rbk var det et steg tilbake etter at sandefjord ble slått 2-0 hjemme på lerkendal i eliteseriepremieren.
  Rosenborg rundspilt i generalprøven: Tapte 0–5

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:18.49)
  viking og rosenborg gjenopptok klubbenes tidligere tradisjon med å spille den siste treningskampen før sesongstart søndag. det ble en real fest for hjemmepublikumet i stavanger, som fikk se viking valse over rosenborg og til slutt vinne 5-0, etter scoringer fra sondre langås, lars-jørgen salvesen, sander svendsen, zlatko tripic og sondre auklend. rosenborg har hatt en tidvis rufsete oppkjøring til sesongen. før årets sesong hentet rosenborg inn 33 år gamle alfred johansson som hovedtrener, men svensken har foreløpig ikke fått rosenborg til å skinne. – de høye forventningene som ble skrudd opp etter ansettelsen av en ung, uredd og offensiv svensk trener, bør skrus kraftig ned, sier nrks fotballekspert carl-erik torp om rosenborg. – på sikt og om han får tid, tror jeg det vil bli bra. men problemene er på ingen måte løst over natten. spillerstallen er den samme og de er fortsatt på en identitetsjakt, mener torp. første runde i eliteserien spilles 1. april. da spiller rosenborg hjemme mot sandefjord, mens viking åpner hjemme mot sarpsborg 08.

  Rosenborg rundspilt i generalprøven: Tapte 0-5

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:18.49)
  viking og rosenborg gjenopptok klubbenes tidligere tradisjon med å spille den siste treningskampen før sesongstart søndag. det ble en real fest for hjemmepublikumet i stavanger. anført av kaptein zlatko tripic, som var involvert i det aller meste, ledet viking 2-0 til pause etter scoringer fra sondre langås og lars-jørgen salvesen. i den andre omgangen fortsatte viking det gode spillet og scoringer fra lars-jørgen salvesen, tripic og sondre auklend gjorde at det til slutt endte hele 5-0 i stavanger. rosenborg har hatt en tidvis rufeste oppkjøring til sesongen, med blant annet et 1-4-tap mot vålerenga på treningsleir i tyrkia. før årets sesong har rosenborg hentet inn den 33 år gamle alfred johansson som hovedtrener, men svensken har foreløpig ikke fått rosenborg til å skinne. første runde i eliteserien spilles 1. april. da spiller rosenborg hjemme mot sandefjord, mens viking åpner hjemme mot sarpsborg 08.


  To nigerianere på prøvespill i Rosenborg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. mars 2024 KL:12.06)
  chidiebere nwobobo og peter john musa har fått innpass på lerkendal for å trene med rosenborg den kommende perioden. det skriver klubben på sine nettsider. begge de to nigerianerne er 20 år og født i 2003. de spiller til daglig i enugu rangers i den nasjonale ligaen i hjemlandet. nwobobo er kantspiller, mens musa spiller spiss. – det er to interessante spillere som vi har fått muligheten til å se litt nærmere på. de skal trene med oss de kommende ukene, før vi gjør opp status for veien videre, sier sportslig leder mikael dorsin (bildet). rosenborg serieåpner hjemme mot sandefjord 1. april. (ntb)


  Opptur for VAR-motstanderne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:20.19)
  hamkam føyer seg inn i rekken av eliteserieklubber som har stemt for å aktivt jobbe mot videodømming i norsk toppfotball. hamarklubbens supportere hadde kommet med et forslag om at klubben aktivt skulle vise motstand mot videodømmingen som ble innført før forrige sesong. styret i hamkam innstilte imidlertid på at klubben skulle gi var muligheten til å bli bedre, både når det gjelder hvordan var praktiseres og hvordan teknologien utvikles, men la også inn et forbehold. supporterne fikk flertall for sitt forslag med 20 stemmer mot 18. senere torsdag kveld skal også sarpsborg stemme over sin holdning til var. av eliteserieklubber har hamkam strømsgodset, lillestrøm, brann, rosenborg og bodø/glimt vedtatt var-motstand. på den andre siden har tromsø, fredrikstad, sandefjord, molde, odd, viking, kristiansund og kfum oslo stemt for fortsettelse av var-systemet i norsk toppfotball. (ntb)


  tromsø, sandefjord og fredrikstad vil beholde var

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:00.09)
  tromsø, sandefjord og fredrikstad besluttet på sine årsmøter onsdag å gå inn for å beholde og videreutvikle videodømming i norsk toppfotball. var har vært tema på mange norske klubbers årsmøter hittil i år. onsdag skulle tre nye klubber stemme over forslag på sine møter. på samtlige av onsdagens årsmøter var det kommet inn forslag om at klubbene aktivt skulle vise motstand mot videodømmingen som ble innført før forrige sesong. styrene i klubbene hadde på forhånd innstilt på at forslagene ble forkastet, og de ble hørt. i tromsø stemte 32 av 51 stemmeberettigede for å beholde var-systemet. av eliteserieklubber har strømsgodset, lillestrøm, brann, rosenborg og bodø/glimt vedtatt var-motstand. på den andre siden har tromsø, fredrikstad, sandefjord, molde, odd, viking, kristiansund og kfum oslo stemt for fortsettelse av var-systemet i norsk toppfotball. (ntb)


  Lunde dominerte da Vipers vant toppkampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:20.41)
  fire dager etter at hun segnet om på banen og måtte til sykehus, dominerte katrine lunde i vipers-målet da gullrival storhamar ble knust. hun sto igjen med redningsprosent på 50 da vipers vant bortekampen 30–20 og tok sin 21. seier på like mange seriekamper denne sesongen. storhamar yppet seg i første omgang søndag og ledet 13–12 ved pause. noen minutter ut i den andre omgangen var ledelsen oppe i tre mål, men så giret vipers om og dro ubønnhørlig fra på vei mot timålsseier. storhamar fikk sitt tredje tap og er fire poeng bak vipers, som har en kamp mindre spilt. tertnes sto også for en sterk vending da 12–17 ved pause hjemme mot byåsen ble til seier 31–28. sola vant 37–35 borte over molde og henger på fredrikstad i kampen om tredjeplassen. i mennenes eliteserie vant både kolstad og elverum, og det skiller fortsatt fire poeng mellom dem i kolstads favør. kolstad vant 31–25 hjemme over sandnes, elverum seiret 36–28 i kristiansand. halden tok et langt steg mot sluttspill med 33–30 over fjellhammer, mens runar sandefjord inntok fjerdeplassen med 39–31 over tabelljumbo tif viking. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »