Hovedsiden

Liten annonse
  Joe Hart legger opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:14.42)
  celtic-målvakt joe hart kaster hanskene på hylla etter sesongen. 36-åringen har en lang karriere bak seg. – fra juni gir jeg med profesjonell fotball, sier hart i en video han har lagt ut på instagram. hart forklarer blant annet at han ønsket å fjerne spekulasjonene om keeperplassen i celtic neste sesong. når den tre år lange kontrakten hans utløper etter sesongen, vil han være 37 år. – fysisk føler jeg meg så bra som jeg kan, sier han. celtic ligger to poeng bak rival rangers i kampen om ligagullet i skottland. hart har vunnet ligaen med celtic de to siste årene. hart står oppført med 75 landskamper for england. han er mest kjent for sitt opphold i manchester city hvor han fikk 348 kamper. han vant blant annet to premier league-titler og fa-cupen én gang. (ntb)

  Karsten Warholm påmeldt til innendørs-VM – bestemmer seg i helgen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:13.07)
  friidrettsstjernen karsten warholm er påmeldt til innendørs-vm i skottland kommende uke, men deltakelsen er fortsatt usikker. warholms mor og manager kristine haddal opplyste til ntb tidligere i uken at ulsteinvik-løperen ville vente med å ta en avgjørelse før torsdagens påmeldingsfrist. da norges friidrettsforbund slapp uttaket torsdag, er warholms navn med, men med en liten notis. «karsten warholm er påmeldt på 400 meter, siden påmeldingsfristen er torsdag 22. februar. han vil ta en beslutning i løpet av helgen om han stiller i glasgow», heter det i meldingen. 27-åringens favorittøvelse 400 meter hekk står ikke på programmet i glasgow. mesterskapet går fra 1. til 3. mars warholm ble europamester innendørs på 400 meter i både 2019 og 2023, men har aldri deltatt i vm på vinterstid. fra før er det klart at ingen av brødrene jakob, filip og henrik ingebrigtsen reiser til vm. også håvard bentdal ingvaldsen står over mesterskapet. 21-åringen slo gjennom for alvor i fjor, da han senket den norske rekorden og tok seg til vm-finale på 400 meter i budapest. blant høydepunktene for friidrettsutøverne i år er bislett games i mai, em i juni og ol i august. (ntb)

  Warholm i tenkeboksen før VM: – Ikke bestemt seg

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:15.08)
  karsten warholms deltakelse i neste ukes innendørs-vm i friidrett er usikker. han venter med å ta en avgjørelse. det forteller 27-åringens mor og manager kristine haddal til ntb. – karsten har ikke bestemt seg. det er noen dager til påmeldingsfristen, skriver hun i en tekstmelding. alle påmeldinger må skje innen torsdag. ntb får opplyst at norges friidrettsforbund håper å kunne ha uttaket klart i god tid før fristen. innendørs-vm er lagt til glasgow i skottland og varer fra 1. til 3. mars. ender det opp med at warholm stiller, løper han 400 meter. han ble europamester innendørs på distansen i både 2019 og 2023, men har aldri deltatt i vm på vinterstid. utendørs har ulsteinvik-mannen tre vm- og ett ol-gull på 400 meter hekk. i tillegg innehar han verdensrekorden (45,94). fra før er det klart at ingen av brødrene jakob, filip og henrik ingebrigtsen reiser til vm. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »