Hovedsiden

Liten annonse





  U21-landslaget imponerte – slo Tsjekkia 4–0 i årets siste kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 22. november 2022 KL:16.29)
  norges em-klare u21-landslag i fotball avsluttet året med en imponerende 4-0-seier over tsjekkia tirsdag, selv om flere viktige spillere manglet. vålerenga-spillerne osame sahraoui og tobias christensen var to av fire nye i startoppstillingen tre dager etter den sterke 1-1-kampen borte mot frankrike, og de ga norge to måls ledelse da de scoret med tre minutters mellomrom før pause. august mikkelsen fikk sin u21-landslagsdebut da han kom inn for sahraoui ved pause. han skaffet straffesparket kristian arnstad omsatte i scoring i det 76. minutt og slo hjørnesparket som robin dahl østrøm skjøt i mål på volley og fastsatte resultatet to minutter senere. også arnstad og østrøm var innbyttere. førstnevnte hadde vært på banen bare tre minutter da han scoret. tsjekkia er også klar for em-sluttspillet i romania og georgia, men laget ble satt grundig på plass av et norsk lag som hadde avgitt flere spillere til ståle solbakkens a-landslagstropp. (©ntb)




  mye å tenke på for solbakken

  Kilde: VG Sport | Publisert: (søndag 20. november 2022 KL:16.26)
  ULLEVAAL STADION (VG) (Norge-Finland 1–1) Mens snøen økte i styrke og landslagssjefen trakk lua godt ned over ørene, misbrukte spillerne muligheten til å gi norsk fotball en seier i årets siste fotballkamp.

  Strand Larsen er blitt syk - usikker mot Finland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 18. november 2022 KL:11.14)
  under en pressekonferanse i dublin kom ståle solbakken med tvil om jørgen strand larsen sin deltakelse i møte med finland på søndag. – han så litt tam ut da han lå seg, og så ikke bedre ut i dag. han kjente det på slutten av kampen i går, at kroppen begynte å streike litt, sier solbakken på pressekonferanse. – han er neppe med mot finland? – vi får se. han er ung og sprek, og med en god natt søvn, så … vi får se.

















  solbakken forsterker landslagets støtteapparat med rbk-ansatt: – han kan være nøkkelen
  solbakken at andre enn haaland scorer | Skrevet av VG Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: viktig for solbakken at andre enn haaland scorer | Skrevet av VG Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 13. november 2022 KL:22.32)
  martin langagergaard forlater rosenborg for å bli prestasjons-psykologisk konsulent for fotballandslaget. – de trenger hjelp, sier rbk-trener kjetil rekdal. norges fotballforbund bekrefter ansettelsen av langagergaard på sine nettsider søndag. dermed forsterker ståle solbakken sitt støtteapparat med ytterligere én person. langagergaard er i første omgang engasjert ut neste år. han har til nå hatt sitt daglige virke i rosenborg. med ansettelsen i nff forlater han imidlertid lerkendal. – vi er glade for at han går til landslaget, fordi de trenger hjelp. de har ikke blitt bedre på flere år. han kan være nøkkelen som får dem inn i et mesterskap, sier rbk-trener kjetil rekdal til vg. landslagssjef ståle solbakken er klar på at hans nye hjelper blir en viktig brikke. – vi skal til em, og derfor må vi gjøre alt vi kan for å forbedre hver minste detalj. jeg har jobbet med martin i fc københavn, og vet hva han kan bidra med. han er meget sterk faglig og har et skarpt blikk for hvilke justeringer som må til for at vi skal få maks ut av vårt potensial. jeg er glad for at martin nå blir en del av teamet, sier han. danske langagergaard reiser til dublin mandag, der han skal møte spillerne og det øvrige støtteapparatet til landslaget for første gang. norge møter irland og finland i privatlandskamper i tiden som kommer. (©ntb)












Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »