Hovedsiden

Liten annonse
  Klopps unggutter seiret igjen – nå venter rivalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 28. februar 2024 KL:22.58)
  liverpool stilte med nok et ungt lag hjemme mot southampton i kvartfinalen i fa-cupen. og ungguttene leverte til gagns. 18 år gamle lewis koumas sendte anfield til himmels da han scoret sitt første mål for klubben. akademispilleren sendte liverpool i ledelsen. i andre omgang ble en annen 18-åring, jayden danns. spissen la først på til 2–0 og senere 3–0. det ble til slutt sluttresultatet i kampen. i kvartfinalen skal jurgen klopps menn til old trafford for å møte manchester united.  Manchester United og Liverpool kan møtes i kvartfinalen i FA-cupen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 28. februar 2024 KL:20.07)
  om manchester united og liverpool vinner kveldens kamper i den femte runden av fa-cupen, vil de møtes i kvartfinalen av turneringen. manchester united spiller borte mot nottingham forest kl. 20:45 onsdag, mens liverpool tar imot southampton kl. 21. for manchester city, erling braut haaland og oscar bobb blir det kvartfinale hjemme mot newcastle. i de to siste kvartfinalene spiller coventry borte mot vinneren av oppgjøret mellom wolverhampton og brighton, mens vinneren av chelsea og leeds får besøk av leicester. kvartfinalene vil bli spilt i helgen 16. og 17. mars.

  Leeds videre i FA-cupen etter ekstraomganger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:23.22)
  leeds trengte ekstraomganger mot plymouth, men vant til slutt 4-1 og tok seg videre til neste runde i fa-cupen. etter spilte 90 minutter pluss tillegg stod det 1-1 på home park, etter scoring av gjestenes wilfried gnonto og plymouth-spiller brendan galloway. men i kampens ekstraomganger løsnet det for leeds. crysencio summerville sendte gjestene opp i ledelsen etter 97 minutter, før georginio rutter økte ytterligere til 3-1 med snaue ti minutter igjen av ekstraomgangene. tre minutter før slutt gjorde ryan hardie det motsatte av å pynte på resultatet for plymouth, da han satte ballen i eget nett og søget for at leeds vant 4-1. det ble også spilt to andre kamper i fa-cupen tirsdag. først tok coventry seg videre etter 4-1-seier over sheffield wednesday. senere tok også southampton seg videre da de vant 3-0 over watford.

  Chelsea låner ut spiss til Premier League-nabo

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 2. februar 2024 KL:06.12)
  armando broja (22) skal avslutte sesongen i fulham etter at chelsea gikk med på å leie ut angriperen. de siste dagene har både fulham wolverhampton og milan vært interesserte i å hente broja. på overgangsvinduets siste dag ble det klart at 22-åringen lånes ut til fulham til sesongslutt. broja flytter dermed ikke langt. bare snaut tre kilometer skiller klubbenes stadioner i avstand. broja er født i england, men representerer det albanske landslaget. han har vært chelsea-eiendom siden 2009, da han gjorde overgang fra tottenhams akademi til rivalen. siden den gang har 22-åringen vært på lån i vitesse og southampton før han de siste årene har blitt satset mer på i chelseas førstelag. denne sesongen har det blitt 13 kamper i premier league, de fleste av dem innhopp. i og med at christopher nkunku nå er tilbake fra skade for fullt, ser det mørkt ut med tanke på mer spilletid. (©ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »