Hovedsiden

Liten annonse
  Semifinaletap for norsk Groningen-trio

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:23.10)
  det blir ingen nederlandsk cupfinale for de norske groningen-spillerne johan hove, isak määttä og kristian lien. feyenoord vendte til 2-1 i semifinalen. hove og määttä spilte fra start foran 46.000 tilskuere på de kuip i rotterdam, mens lien fikk et kort innhopp på tampen av kampen. groningen er på 6.-plass i 1. divisjon og med i opprykksjakten. laget sjokkerte feyenoord ved og ta ledelsen ved laros duarte etter en halvtimes spill. samme mann hadde også et stolpetreff i første omgang. feyenoord hevet seg etter pause. dávid hancko utlignet i det 62. minutt, og sju minutter før full tid ble innbytter ondrej lingr matchvinner tre minutter etter at han kom inn. hove spilte hele kampen for groningen, mens venstreback määttä ble byttet ut i det 78. minutt. feyenoord møter nijmegen i cupfinalen 21. april. også den kampen spilles på de kuip. (ntb)

  Ny Ruud-seier i Acapulco – klar for kvartfinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. februar 2024 KL:08.14)
  tennisesset casper ruud fortsetter den gode trenden på mexicansk hardcourt. torsdag morgen norsk tid slo han dusan lajovic i atp 500-turneringen i acapulco. nordmannen vant 6-4, 7-5. i kvartfinalen venter amerikaneren ben shelton, som slo matteo arnaldi før ruud gikk på banen. det var den fjerde triumfen til ruud over den serbiske veteranen lajovic (33). ruud har kun tapt mot ham én gang. spillerne var begge meget solide i egen serve, men på stillingen 5-4 begynte ruud virkelig å legge press på serberen. 25-åringen fra snarøya gikk opp til 40-0 og lyktes siden på sin tredje bruddball. dermed vant han førstesettet med 6-4. i sett nummer to hadde ingen av spillerne en eneste bruddball før ruud igjen viste seg seig og satte lajovic under press da det gikk mot avgjørelse. nordmannen ledet 6-5 på serberens serve og gikk opp til 40-15 i det tolvte gamet. det betød to matchballsjanser for ruud, som lyktes på den første og vant kampen med 7-5 i annet sett. i første runde i acapulco måtte ruud slite med christopher eubanks som fulgte nordmannen helt til døren. i los cabos sist uke viste ruud knallform hvor han ikke ga fra seg et eneste sett fram mot finalen. der ble det tap for australske jordan thompson. ben shelton spilte sist i dallas, der han tapte i strake sett for landsmannen tommy paul i semifinalen. ruud står med ti turneringsseirer i karrieren. alle har kommet på atp 250-nivå. i tillegg har 25-åringen bemerket seg med tre grand slam-finaler og spill i atp-finalen. (ntb)

  midtjylland stenger trening – vil ha ro rundt spillerne etter dramatisk sykdomsbeskjed

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 28. februar 2024 KL:09.38)
  Den danske fotballklubben Midtjylland gir verken publikum eller medier tilgang til onsdagens trening. Årsaken er situasjonen rundt Kristoffer Olsson, som ligger i respirator. Midtjylland skriver på X at alle i klubben er sterkt preget av situasjonen med den svenske landslagsspilleren. Han mistet bevisstheten hjemme hos seg selv 20. februar. – Alle i FC Midtjylland er preget av Kristoffers situasjon, derfor er dagens trening stengt for media og tilskuere, heter det i en uttalelse. Olsson er rammet av en akutt sykdom relatert til hjernen. Sykdommen skyldes ikke selvskading eller ytre faktorer, opplyste klubben hans tirsdag. Et team av medisinske eksperter jobber på høygir for å stille en diagnose, slik at riktig behandling kan settes i gang. Svensken har vært omringet av sin nærmeste familie siden sykehusinnleggelsen, og deler av superligaklubbens stab har også besøkt fotballspilleren. Midtjylland har vært tydelige på at de ikke har flere kommentarer i sakens anledning, men at den vil melde ut eventuell ny informasjon i saken. (NTB)  Landslagsstjerner forlenget med Kolstad

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 27. februar 2024 KL:13.22)
  gøran johannessen og magnus gullerud blir værende i håndballklubben kolstad. de er enige med trønderne om nye kontrakter. nyheten ble sluppet da søndagens nm-gull ble feiret med kake i kolstad arena tirsdag, skriver adresseavisen. – vi er enig med gøran johannessen og magnus gullerud. vi er kjempeglad. vi har signert nye avtaler med spillerne videre, sa kolstad-leder jostein sivertsen ifølge avisen. johannessen har signert med kolstad til sommeren til 2027, mens gullerud blir fram til sommeren 2028. søndag tok kolstad nm-gull etter å ha slått elverum 27-23 i finalen. fra før er det kjent at magnus abelvik rød ikke forlenger med kolstad. han skal fra sommeren av spille for ungarske szeged. sander sagosen har skrevet under på en ny avtale fram til 2027. (ntb)


  Kane-dobbel sikret sen Bayern-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:21.52)
  to mål av harry kane ga bayern münchen 2-1-seier over rb leipzig i bundesliga og avsluttet en vond periode med tre strake tap. ubeseirede leverkusen vant fredag 2-1 over mainz og stormer mot seriegullet som vil bryte bayerns rekke på 11 strake seriemesterskap. tidligere i uka kom beskjeden om at thomas tuchel er ferdig som bayern-trener ved sesongslutt, men lørdagens seier sørget for at leverkusens ledelse er på bare åtte poeng når 11 serierunder gjenstår. – det beste laget vant i dag, sa bayern-kaptein manuel neuer til sky før han på vegne av spillerne tok kollektivt ansvar for tuchels avgang. – vi har alle skyld. det er som på skolen, det er ikke bare lærerens feil om karakterene blir dårlige. vi må ta ansvar, sa han. klubben hadde for første gang siden 2015 tapt tre kamper på rad, og tuchel gjorde flere endringer i laget. kane scoret 1-0-målet i det 56. minutt, men gjestene slo tilbake ved benjamin sesko. kane avgjorde på overtid med sitt 27. seriemål for sesongen. (ntb)

  Øst best da NBA-stjernene senket poengrekorder

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 19. februar 2024 KL:07.37)
  en rekke rekorder falt i nbas allstarkamp søndag, der avdeling øst herjet og slo avdeling vest heftige 211-186. dermed ble poengrekorden i en allstarkamp fra 2017 knust med 397 mot 374. spillerne fra eastern conference scoret dessuten flest poeng for et lag noensinne, mens motstanderne scoret flest for et tapende lag. – vi hadde det gøy, kommenterte øst-kaptein giannis antetokounmpo fra milwaukee bucks. damian lillard ble kåret til kampens mest verdifulle spiller og bidro med 39 poeng for vinnerlaget, som også satte rekord for antall trepoengere (42). flest poeng scoret derimot vests karl-anthony towns med 50. han er den fjerde spilleren i allstarkampens 73 år lange historie som når den milepælen. kampen handlet lite om forsvarsspill og desto mer om det offensive og trepoengere fra langt hold. underveis skjønte lillard og hans lagkamerater at poengrekorden var innen rekkevidde. – alle spurte om hva rekorden var. vi fant det ut, og da gikk vi etter den, sa bucks-stjernen. (ntb)


  Odd-kapteinen i toppen av gjev liste – blant verdens mest lojale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 16. februar 2024 KL:07.19)
  odd-veteranen steffen hagen (37) er på 4.-plass på en fersk liste over spillerne med lengst fartstid i én fotballklubb. det er det anerkjente forskningssenteret cies i sveits som har utarbeidet listen over de mest lojale klubbspillerne på tvers av 60 ligaer rundt om i verden. den russiske keeperen igor akinfejev topper listen. han har voktet målet for cska moskva i 21 år. ikke langt bak følger hagen, som forlenget odd-kontrakten i oktober og snart går løs på sin 19. sesong i den hvite trøya. rizvan utsjev i akhmat groznij og ali khaseif i al-jazira har begge spilt 19 år for sine klubber, og duoen kommer også foran odd-kapteinen. hagens trofasthet til klubben sin hører til sjeldenhetene i dagens fotball. men det finnes også store fotballnavn høyt oppe på cies` liste. blant dem er thomas müller (16 sesonger i bayern münchen), koke (15 sesonger i atlético madrid) og athletic-duoen iker muniain og oscar de marcos (15 sesonger). lars-christopher vilsvik (35) deler 46.-plassen på lista med sine 14 fulle sesonger for strømsgodset. for øvrig er ulrik saltnes (12 sesonger i bodø/glimt) inne på lista, som omfatter rett i overkant av 100 navn. oversikten gjelder sammenhengende tid i én og samme klubb. det betyr at en spiller med for eksempel to åtteårsperioder i en klubb ikke ville vært en del av listen. (ntb)

  Hestestevne skaper mesterliga-trøbbel for Blonz` lag: – Frustrert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:10.15)
  den danske håndballklubben gog henvises til kolding når den skal spille hjemmekamp mot barcelona i mesterligaen. det gjør klubbdirektøren svært irritert. normalt spiller gog hjemmekamper i gudme, mens kampene i europa er lagt til odense, som også ligger i hjemlige trakter på fyn. til storkampen i kveld er imidlertid hallen i odense opptatt på grunn av et hestestevne, og dermed må alexander blonz, henrik jakobsen og de andre gog-spillerne i aksjon i kolding. – jeg er svært frustrert over at vi ikke kan spille en slik kamp på fyn. det er vår største kamp i gruppespillet, sier gog-direktør kasper jørgensen til fyens stiftstidende og utdyper: – frustrasjonen går ut på at vi da ikke er nær våre vanlige fans, sesongkortholdere og sponsorer, som alle må reise bort fra fyn for å oppleve gog-produktet. han sier videre at han gleder seg til 1. januar neste år. da skal gogs nye arena i svendborg stå klar med plass til 3500 tilskuere. det er 500 færre enn kravet til europacupkamper, men gog-ledelsen håper at kravet fra det europeiske håndballforbundet (ehf) ikke er hogget i stein. gog er dansk seriemester de to siste sesongene. foran neste sesong får de ytterligere en nordmann, playmakeren tobias grøndahl fra elverum, inn i stallen. (©ntb)


  Haller og co. fikk hver sin villa etter triumfen i afrikamesterskapet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. februar 2024 KL:07.13)
  elfenbenskystens president tok på seg spanderbuksene da landets seier i afrikamesterskapet skulle feires tirsdag. spillerne fikk en klekkelig bonus og en villa. elfenbenskysten snudde søndagens finale mot nigeria og vant 2-1 etter scoringer av franck kessié og sébastien haller. det var tredje gang pokalen endte hos elfenbenskysten i turneringens historie. hvert medlem i troppen fikk 50 millioner cfa-franc hver. det tilsvarer omkring 870.000 norske kroner. i tillegg fikk de intet mindre enn en villa hver til samme verdi. trener emerse fae fikk det dobbelte i bonus for prestasjonen. fae erstattet jean-louis gasset underveis i mesterskapet. – dere har brakt lykke til alle ivorianere, bravo, bravo, sa president alassane ouattara. alle spillerne ble også tildelt den høyeste offentlige utmerkelsen i landet. (©ntb)

  Magnus Carlsen slo Abdusattorov i første semifinaleparti i Tyskland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:16.08)
  magnus carlsen vant det første partiet i semifinalen mot nodirbek abdusattorov i fischersjakk-turneringen freestyle chess goat challenge i tyskland. etter 35 trekk ble partiet hvor carlsen hadde hvite brikker, avgjort. parti to i kampen om finaleplass spilles onsdag. det norske sjakkgeniet synes å ha fått tilbake noe av selvtilliten etter å ha slitt innledningsvis i turneringen som foregår utenfor berlin. etter en jevn innledning av partiet kom abdusattorov fra usbekistan kraftig under etter rundt 20 trekk. etter hvert mistet han det store overtaket, og etter et dårlig tårntrekk fra carlsen sto spillerne plutselig helt likt ifølge sjakk-computeren. etter dronningbytte hadde carlsen igjen et stort overtak. – det ser bra ut, men ikke avgjort, sa sjakkekspert torstein bae i vgtv om carlsens vinnersjanser etter at 31 trekk var unnagjort. noen trekk senere sto carlsens vinnersjanser til hele 98 prosent. den norske stjernen trygget deretter inn seieren med solid spill. i den andre semifinalen møttes amerikanerne levon aronian og fabiano caruana fischersjakk er en variant sjakk uten åpningsteori, noe som vil si at offisersbrikkenes utgangsposisjon på brettet blir trukket før hvert parti. (ntb)

  Dødssyke «Svennis» får Liverpool-drømmen oppfylt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 13. februar 2024 KL:12.18)
  den kreftsyke trenerlegenden sven-göran eriksson avslørte nylig en livslang drøm. nå blir den virkelighet. 75 år gamle eriksson er rammet av kreft i bukspyttkjertelen og fortalte nylig til sveriges radio at han ikke har lenge igjen å leve. i samme moment røpet den svenske trenerlegenden at han gjennom hele sin fantastiske karriere har hatt en drøm om å trene liverpool. nå er det klart at han blir hjemmelagets trener i veldedighetskampen mellom liverpool og ajax 25. mars. svennis skal ha trenerrollen sammen med ian rush, john barnes og john aldridge. jerzy dudek, martin skrtel, fabio aurelio og djibril cissé er blant spillerne som skal representere liverpool. (ntb)

  City-profil hyller Oscar Bobb: – Stor framtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:20.36)
  manchester city-midtstopper nathan aké møtte pressen i københavn før tirsdagens åttedelsfinale i mesterligaen. overfor nrk er aké full av lovord om det norske supertalentet oscar bobb, som har fått mindre og mindre spilletid i det siste, selv om prestasjonene har vært gode. – jeg liker ham kjempegodt. han er så god. teknisk er han helt utrolig. og som fyr: han er så bra. han hører på alle, og vil bli bedre. han ønsker å lære fra manageren og spillerne rundt ham. jeg tror det er derfor han utvikler seg så mye. han ønsker å lære. man kan se det i hver kamp han spiller. han har påvirkningskraft. han har en stor fremtid, helt klart, sier aké til nrk. bobb har for virkelig fått gjennombruddet sitt i city denne sesongen, hvor han har notert seg med to mål og to målgivende på 15 kamper. de meste av dem har riktignok vært innhopp fra benken. bobbs matchvinnerscoring borte mot newcastle ble også kåret til månedens manchester city-mål i januar. tirsdag kveld tar fc københavn imot manchester city i parken. kampen starter klokken 21.00. (©ntb)

  UTS-arrangøren vil ha mer tennisshow i Norge: – Ekstremt begeistret

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 12. februar 2024 KL:13.21)
  etter meldinger om bedre stemning i norge enn i frankfurt, london og los angeles har arrangørene av tenniskonseptet uts lyst til å komme tilbake til fornebu. – de har lyst til å komme tilbake. vi kommer til å diskutere det raskt, sier bjørn takle friis til ntb. friis er daglig leder i scandsports, som har lagt til rette for arrangementet i norge. ultimate tennis showdown (uts) er et nytt konsept der tempoet fra ordinære tenniskamper er dratt betydelig opp. kampene går på tid og avgjøres mye raskere, spillerne har bare én serve, og det er mer lyd på arenaen enn under en tradisjonell tenniskamp. arrangementet var sesongens første i uts-sammenheng. det er ikke gitt at casper ruud skal delta i flere denne sesongen. – gjør man det bra i turneringen, får man kanskje en invitasjon til sluttspillet i london som jeg spilte i desember i fjor. vi får se hva det blir til, sa ruud til ntb i helgen. nå skal ruud tilbake i aksjon på atp-touren. turneringer i mexico og usa står for tur de kommende ukene. (ntb)

  Ruuds finaledrøm knust i showturneringen i Oslo – Rublev gikk til topps

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 11. februar 2024 KL:13.08)
  casper ruud slet ordentlig mot australske alex de minaur i semifinalen i uts-turneringen i telenor arena. andrej rublev vant finalen. snarøya-mannen fikk ikke spillet til å stemme og hadde dårlig uttelling. de minaur var skarpere og vant komfortabelt de to første omgangene. ruud begeistret det norske publikumet med stødigere spill i den tredje omgangen. likevel måtte han tåle nederlag mot australieren. rublev slo alexander bublik i den andre semifinalen. russeren var også sterkest i finalen mot de minaur og vant 3-1 totalt i finalen. formatet i uts er slik at det spilles fire omganger på åtte minutter hver. den første til å vinne tre omganger går seirende ut av duellen. det er også bare tillat med én serve, og dessuten kan spillerne bruke hvert sitt «kort» som gjør at det neste poenget gir tre poeng. ruud reiser videre til en atp250-turnering i los cabos i mexico etter uts-turneringen. deretter kommer større turneringer i både mexico og usa. (ntb)

  Ruud våknet etter svak start – utklasset Rune i showturnering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:21.58)
  tennisprofilen casper ruud åpnet ultimate tennis showdown-turneringen på fornebu med 3-1 mot danske holger rune. formatet i uts er slik at det spilles fire omganger på åtte minutter hver. den første til å vinne tre omganger går seirende ut av duellen. det er også bare tillat med én serve, og dessuten kan spillerne bruke hvert sitt «kort» som gjør at det neste poenget gir tre poeng. ruud fyrte opp publikumet på det som er svært nær hans virkelige hjemmebane. 25-åringen fra snarøya havnet imidlertid tidlig under mot en påskrudd rune. – det er trykk fra rune og en litt hanglende start fra ruud. han kommer ikke helt i gang, sa tv 2-kommentator sverre krogh sundbø. rune fortsatte å styre på parketten på fornebu og vant første omgang med 21-6. men så kom ruud tilbake, og vant 14-13, 17-12 og 13-12 i de neste tre omgangene. dermed vant han kampen 3-1. – unnskyld, folkens. jeg håper jeg slo alle mine dårligste slag denne omgangen, sa ruud etter første omgang. i annen omgang løftet nordmannen spillet mye og utlignet med 14-13-seier, før han gikk opp i ledelsen med 17-12 i omgang nummer tre.

  Carlsen nummer fem etter åpningsdagen i Tyskland

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 9. februar 2024 KL:20.43)
  magnus carlsen vant ett parti, tapte ett og spilte to remis på første dag av fischersjakkturneringen freestyle chess goat challenge i tyskland. tyske vincent keymer leder turneringen med 3,5 poeng etter første dag av to. carlsen har to poeng og er på 5.-plass. fischersjakk er en variant sjakk uten åpningsteori, noe som vil si at offisersbrikkenes utgangsposisjon på brettet blir trukket før hvert parti. magnus carlsen møtte keymer i 1. runde med hvitt og etter 25 trekk ble spillerne enige om remis. i runde to havnet carlsen bak mot indiske gukesh d og måtte til slutte tåle tap. mot alireza firouzja skaffet carlsen seg et nytt halvpoeng med remis, mens dagens eneste seier kom mot levon aronian. lørdag skal carlsen møte ding liren, kina med svart, fabiano caruana, usa med hvitt og nodirbek abdusattorov fra usbekistan med svart. (©ntb)

  Må få orden på eget mannskap

  Kilde: VG Sport | Publisert: (torsdag 8. februar 2024 KL:19.15)
  trekningen i nations league er positiv for norge. men ståle solbakken har fortsatt de samme spillerne, også defensivt. vi kan bare håpe at solbakken og spillerne har lært av måten em-sluttspillet glapp på.

  Bodø/Glimt er salgskongen i Eliteserien – knuser rivalene Molde og RBK

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:12.22)
  det renner inn med kroner på aspmyra om dagen. siden sommeren 2020 har gultrøyene solgt spillere for mer penger enn rosenborg og molde til sammen. faris pemi moumbagna, hugo vetlesen, victor boniface, joel mvuka og erik botheim er kun noen av spillerne som alle har blitt solgt for mer enn et tosifret antall millioner kroner. fjorårets seriemester har siden sommeren 2020 solgt store profiler for en samlet sum på om lag 574 millioner kroner. gultrøyene har «bare» brukt 249 millioner kroner på forsterkninger. samtlige tall er hentet fra overgangsnettstedet transfermarkt. 574 millioner kroner er mer enn erkerivalene molde (309 millioner kroner) og rosenborg (245 millioner) har tjent til sammen på salg av spillere. vålerenga, som sist sesong rykket ned fra eliteserien, er det fjerde laget som også har hanket inn et tresifret antall millioner kroner på spillersalg. siden sommeren 2020 har oslo-klubben tjent rett i underkant av 200 millioner kroner. (ntb)

  Djokovic og Nadal fronter ny oppvisningsturnering i Midtøsten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 6. februar 2024 KL:06.50)
  superstjernene novak djokovic og rafael nadal er blant tennisspillerne som stiller til start i en turnering i saudi-arabia senere i år. med i oppvisningsturneringen som skal gå under navnet «6 kings slam», er også spillere som den ferske australian open-vinneren jannik sinner, carlos alcaraz, daniil medvedev og holger rune. det er kun sistnevnte som ikke har en grand slam-tittel til sitt navn hittil i karrieren. dansken er imidlertid en stor profil og har bykset på rankingen de siste årene. turneringen går av stabelen i riyadh i oktober. nadal ble nylig ambassadør for det saudiarabiske tennisforbundet, og dermed er det naturlig at den spanske stjernen stiller til start. nadal har det siste året slitt tungt med skader, men er på vei tilbake. han spilte en atp-turnering i brisbane tidlig i januar. saudi-arabia har de siste årene trappet kraftig opp i sin sportssatsing. organisasjoner som amnesty har kritisert landet for manglende menneskerettigheter. i fjor ble finalene for u21-spillere på atp-touren avholdt i saudi-arabia. (©ntb)

  Haaland starter for City

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:20.00)
  erling braut haaland starter for manchester city når serietreeren gjester brentford mandag kveld. det er 23-åringen sin første start for den regjerende seriemesteren siden skaden i foten han pådro seg i 0-1-tapet for aston villa i desember. haaland fikk sine første minutter mot burnley i forrige serierunde. – han spilte 25 minutter mot burnley, og for hver bevegelse og hver omstilling ser alle spillerne på ham. så man ser hvor viktig han er for laget, sa manager pep guardiola nylig på en pressekonferanse. oscar bobb er med i troppen og starter på benken.


  vipers-spillerne har sagt ja til lønnskutt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 5. februar 2024 KL:17.06)
  spillerne i vipers har godtatt lønnskutt for å hjelpe den kriserammede håndballklubben. det opplyser vipers i en pressemelding mandag. de skriver at klubben og alle enkeltspillerne har kommet til enighet om et lønnskutt. i tillegg har trenerteamet gått med på å redusere sin lønn. samtidig er alle i administrasjonen delvis permitterte fra sine stillinger fra før, skriver klubben. – vi er fornøyde med å ha kommet til en enighet med spillerne og trenerteamet om en løsning. klubben er nødt til å redusere kostnadene resten av sesongen og dette var et viktig steg i riktig retning. jeg må berømme både spillere, trenerteam, og administrasjonen som alle har innsett alvorligheten og vært helt klare på at dette skal vi klare sammen, sier daglig leder i vipers benedicte løyland.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »