Hovedsiden

Liten annonse

  Stoppet 45.000, over halvparten hadde feil og mangler

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 25. januar 2023 KL:06.47)
  godt over halvparten av alle de lette kjøretøyene som statens vegvesen kontrollerte i 2022 fikk bruksforbud og mangellapper eller gebyr. kontrollørene fra statens vegvesen hvilte ikke på jobben i fjor, for totalt stanset de 45.772 lette kjøretøy i kontroller langs veiene. det betyr 125 biler hver eneste dag året rundt. og det er kanskje ikke […] innlegget stoppet 45.000, over halvparten hadde feil og mangler dukket først opp på bil24.no.


  Ronaldo målløs i ligadebuten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 22. januar 2023 KL:21.49)
  cristiano ronaldo (37) fant ikke nettmaskene i sin første kamp i den saudiarabiske ligaen for al-nassr, som vant 1-0 over ettifaq søndag. talisca headet inn kampens eneste mål etter en halvtime da innlegget fra abdulmajeed al-sulaiheems innlegg var for høyt for portugiseren. al nassr er med seieren på tabelltopp med ett poeng foran regjerende mester al-hilal, som har én kamp mer spilt. flere medier har hevdet at ronaldo kan tjene opp mot to milliarder i året på sin kontrakt som er 2,5 år lang. al-nassr-president musalli almuammar har ikke bekreftet tallene i kontrakten, men uttalt at 37-åringen fortjener å være den best betalte spilleren i verden. ronaldo ble fristilt fra sin kontrakt med manchester united i november etter at han i et tv-intervju kom med kritikk av klubben, trenere og lagkamerater. flere har kritisert overgangen til den pengesterke klubben og kalt det sportsvasking. «kjøpet er et ledd i statens forsøk på å styrke eget omdømme og avlede oppmerksomheten vekk fra menneskerettighetsbruddene», skrev amnesty på twitter da overgangen ble klar. (ntb)

  Nå kan synsattesten leveres digitalt

  Kilde: Bil24 | Publisert: (torsdag 19. januar 2023 KL:10.36)
  statens vegvesen lanserer nok en nettbasert tjeneste, og denne kan gjøre opp mot 30.000 synstester på papir overflødige. vegvesenet har i flere år jobbet med å forenkle tjenestene, og har lansert en rekke digitale nyvinninger for forbrukerne. mange av disse finner du via «din side» på vegvesen.no. det kanskje aller viktigste for bilførerne er det […] innlegget nå kan synsattesten leveres digitalt dukket først opp på bil24.no.

  Kontroller i 2022 avdekte feil på over halvparten av tungkjøretøyene

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 10. januar 2023 KL:14.30)
  statens vegvesen gjennomført 84.351 tungbilkontroller i fjor, og fant feil og mangler på 47.623 av disse. men det er ikke slik at halvpartene av de tunge kjøretøyene på norske veier ikke er i god stand. hver eneste ukedag sender statens vegvesen ut meldinger om kontroller de har gjennomført rettet mot tungtransporten, og uten unntak har […] innlegget kontroller i 2022 avdekte feil på over halvparten av tungkjøretøyene dukket først opp på bil24.no.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »