Hovedsiden

Liten annonse


  Zlatans sønn tatt ut til landslagssamling

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:13.58)
  vincent ibrahimovic (15), sønn av fotballikonet zlatan ibrahimovic, er uttatt til en svensk landslagsleir for fotballspillere født i 2008, melder aftonbladet. avisen rapporterer at ibrahimovic junior blir med på leiren på lidingö like utenfor stockholm fra 4. til 7. desember. i alt 66 spillere er tatt ut til samlingen for gutter som er aktuelle for sveriges g15-landslag. det er første gang en av zlatans sønner er med i landslagssammenheng. i tillegg til vincent har han sønnen maximilian (17) sammen med samboeren helena seger, og begge guttene spiller ungdomsfotball for milan i italia. – vi har en større samling med mål om å trene og se på spillere født i 2008 i vårt landslagsmiljø. vincent ibrahimovic tilhører ac milans sterke akademi, og han er en av 66 spillere som jeg ser fram til å treffe på bosön på leir i starten av desember, sier g15-landslagssjef axel kjäll. (ntb)
  Zuccarello rundet NHL-milepæl i Globen – tapte for Ottawa Senators på straffer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. november 2023 KL:19.56)
  mats zuccarello passerte 400 assists i nhl da minnesota wild tapte 1-2 for ottawa senators i globen i stockholm lørdag kveld. nhl er inne i sin såkalte global series-uke i sverige, og der benyttet nordmannen sjansen til å nå nok en milepæl i sin imponerende karriere. zuccarello var tredje sist på pucken da marco rossi pirket inn 1-0 i midtperioden, og det var nordmannens 400. målgivende pasning i verdens beste ishockeyliga. zuccarello har spilt 782 kamper i nhl, og på de har han også scoret 190 ganger, så han nærmer seg både 800 kamper og 600 målpoeng totalt. denne høsten har han 17 målpoeng (4 mål, 13 assists ) på 16 kamper. senators slo tilbake tidlig i tredje periode i den svært jevne kampen. svenske erik brännström fikk pucken fra egen keeper og feide den inn i korthjørnet fra venstrekanten. flere scoringer ble det ikke i ordinær tid, og det måtte forlengning til. der fikk zuccarello to sjanser til å score alene med ottawa-keeper anton forsberg etter en god gjenvinning, men han rakk ikke å stokke beina skikkelig noen av gangene. den norske wild-løperen mislyktes også i straffeslagkonkurransen. han var nær scoring, men pucken traff stolpen og spratt ut. den eneste som scoret på straffene var senators` josh norris, og dermed vant canadierne 2-1. (©ntb)
  Zuccarellos Minnesota fikk bank av hans forrige klubb

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 13. november 2023 KL:06.21)
  mats zuccarello scoret mot sin gamle klubb dallas stars i nhl-oppgjøret, men kunne ikke forhindre at gjestene fra dallas vant kampen 8-3. riktignok scoret nordmannen mot klubben han spilte for i 2019, men da sluttsignalet gikk hadde gjestene feid hjemmelaget av isen. zuccarello fikk 15 minutter og 42 sekunder på isen. for minnesota wild var dette siste kamp før laget reiser til stockholm, hvor de skal spille kamper mot ottawa senators og toronto maple leafs.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »