Hovedsiden

Liten annonse
  Volvo og Polestar med mer støtte til CarPlay

  Kilde: Bil24 | Publisert: / 1 time og 22 minutter gammel - (fredag 2. juni 2023 KL:07.00)
  gode nyheter for alle som kjører en moderne volvo eller polestar, og ikke minst for de som også har en iphone-telefon. svenskene ruller nemlig ut en stor programvare-oppdatering. ota gjør livet lettere for bilprodusentene ‒ og bedre for de som kjører bilene deres. for dette står nemlig for «over the air», og åpner for muligheten […] innlegget volvo og polestar med mer støtte til carplay dukket først opp på bil24.no.

  Svensk OL-vinner klar for norsk lag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:10.48)
  jenny rissveds skal kjøre for det norske laget coop-hitec products fra 1. juni og ut sesongen. det bekrefter laget i en pressemelding tirsdag. rissveds tok karrierens største seier da hun vant kvinnenes rundbaneritt i terrengsykling i ol i 2016. terrengsykling vil også fremover være svenskens hovedfokus, men nå ønsker hun også å prøve seg i større grad på landeveien. tidligere i år vant hun et etapperitt i tsjekkia med det svenske landslaget. – jeg ønsker å få mer erfaring på landeveien og jeg er veldig takknemlig for muligheten jeg får i coop-hitec products, sier rissveds.

  Ruud møter tenniskompis i Roland-Garros: – En av få spillere jeg kan ta en middag med

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:09.05)
  casper ruud møter elias ymer i 1. runde av roland-garros. svensken er en av få konkurrenter han tilbringer tid med utenfor tennisbanen. – det blir morsomt. vi kjenner hverandre ganske godt og har trent litt med hverandre opp gjennom årene, sier ruud til ntb om sin skandinaviske motstander. 24-åringen har tidligere uttalt at han ikke ønsker å være for tett på sine rivaler. ymer er et unntak. – vi er gode venner utenfor banen. han er en av de få spillerne som jeg føler at jeg har en bedre relasjon med, og som jeg kan dra ut å ta en middag med. vi har gjort det ett par ganger, og han er en av få spillere jeg gjør sånt med, forteller ruud. ymer er nummer 155 på atp-rankingen. 27-åringen tapte ikke ett eneste sett i løpet av de tre kvalifiseringsrundene han måtte gjennom for å delta i grand slam-turneringen. det er første gang siden 2018 at svensken er en del av hovedtablået i roland-garros.

  Newgarden vant dramatisk Indy 500

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:23.32)
  josef newgarden passerte tittelforsvarer marcus ericsson på siste runde og tok sin første seier i billøpsklassikeren indianapolis 500. foran 300.000 tilskuere så svenske ericsson ut til å vinne løpet for annen gang på rad, men med tre runder igjen kom det røde flagget ut for tredje gang på de 16 siste rundene, og dermed måtte det omstart til. det banet for et kort og vilt race til mållinjen over én runde da løpet ble startet om igjen. ericsson fikk en god start og så ut til å skulle holde unna, men så kom newgarden som en rakett forbi ham, og svensken rakk aldri å komme tilbake. (ntb)


  Nordisk fiasko i ishockey-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.18)
  både sverige og regjerende verdensmestere finland ble slått ut av ishockey-vm i kvartfinalene torsdag kveld. for finland var det canada som ble for sterke. mens norge i gruppespillet slo canada etter straffeslag, viste canada seg fra en langt bedre side torsdag og vant 4-1 mot finland. for første gang på 14 år tapte sveriges ishockeyherrer en kamp i et mesterskap mot latvia. vm-kvartfinalen endte 1-3 for svenskene. sverige hadde et stort spillemessig overtak og mange minutter i overtall, inkludert en fem minutters utvisning, men maktet ikke å unngå et nederlag og nok en mesterskapsexit. det er første gang i latvias historie at den lille nasjonen er i en vm-semifinale. dans locmelis sendte latvia i føringen i 1. periode. i midtperioden utlignet timothy liljegren. sverige hadde 13-1 i skuddstatistikk i de 20 minuttene. miks indrasis sørget for 2-1 til latvia i 3. periode før janis jaks ga 3-1 i overtall. det er femte strake mesterskap hvor sverige ikke har tatt medalje. for norge endte mesterskapet i gruppespillet. (ntb/nrk)


  Volvo EX30 med rekordlavt karbonavtrykk

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:19.33)
  den kommende suv-modellen volvo ex30 skal ikke bare være en lokal miljøvennlig elbil, men også fra krybbe til grav. det har vært mye snakk om hvor miljøvennlig elbilene egentlig er, for tar man med produksjonen og etterlivet går det faktisk ganske mye co2 ut i luften. dette er svenskene veldig opptatt av, og polestar kommer […] innlegget volvo ex30 med rekordlavt karbonavtrykk dukket først opp på bil24.no.  Første rallycross-team har blitt karbonnøytrale

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:07.00)
  vi liker som kjent ikke å bli slått av svenskene, men denne gang gjør det ikke så veldig mye. for hansen motorsport er nemlig det første rallycross-laget som er karbonnøytrale. den svenske hansen-familien har skapt trøbbel for norske rallycrossførere i en årrekke. det begynte med kenneth hansen, selv sønn av en rallycrossfører, som år etter […] innlegget første rallycross-team har blitt karbonnøytrale dukket først opp på bil24.no.

  Skiskytterne svarer på svensk luksus – kjøper ny smøretrailer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:15.28)
  de norske skiskytterne venter på en flunkende ny smøretrailer. det bekrefter smøresjef tobias dahl fenre til nrk. – det er en naturlig utvikling siden det er arbeidsverktøyet vårt. det er som å bytte bil, sier fenre. smøretraileren monteres nå i sverige, men er ventet å komme før sommeren eller senest til blinkfestivalen i starten av august. det vakte oppsikt da svenskene før fjorårssesongen kom med en smøretrailer som nesten var dobbelt så stor som norges. men nå trenger ikke johannes thingnes bø og co. å være sjalu lenger. – vi har vært så misunnelige at vi bare måtte lage en. jeg har sutret meg til å få det samme som naboen, ler smøresjefen. den svenske smøretraileren skal ha kostet snaut åtte millioner kroner. prislappen på den norske er enn så lenge ukjent, men fenre sier det er «en betydelig investering». – den er fra samme leverandør som svenskenes, men ble forsinket i ett år, sier fenre. den nye smøretraileren vil være vesentlig større og kan også rigges om til et samlingspunkt for sponsorer. kombinertlandslaget tar over skiskytternes tidligere smøretrailer.

  Bruktbilprisene i Sverige stuper

  Kilde: Bil24 | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:10.40)
  på kun en måned har bruktbilprisen i sverige stupt med 9 prosent. det er selvsagt ikke bare i norge vi opplever vanskelige økonomiske tider, og over grensen sliter nå svenskene med både inflasjon og renteøkninger ‒ akkurat som her hjemme. i norge har vi sett at nybilsalget nå er i en skikkelig motbakke, og med […] innlegget bruktbilprisene i sverige stuper dukket først opp på bil24.no.


  Volvo EX90 vist fram i Norge

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 9. mai 2023 KL:14.40)
  som det første landet utenfor sverige her i europa blir volvo ex90 nå vist fram i norge. volvo har som de andre store merkene ambisiøse elektriske planer, og de har allerede fått en veldig god start ‒ spesielt her i norge. den helelektriske versjonen av volvo xc40 viste som kjent vei, og siden har svenskene […] innlegget volvo ex90 vist fram i norge dukket først opp på bil24.no.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »