Hovedsiden

Liten annonse


  Hyperventilerte og brøt sist uke – gikk Norge inn til stafettseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 5. februar 2023 KL:12.16)
  silje theodorsen fikk en skikkelig opptur etter sist ukes dramatikk. hun ble sendt ut i tet sammen med tyskland på den siste etappen, og gikk norge inn til en suveren seier. norge lå en del sekunder bak etter de to første etappene på stafetten i toblach. anne kjersti kalvå slet, og måtte slippe i motbakken på sin sisterunde. – det er det stiveste jeg har vært i år tror jeg. jeg måtte prøve å krige og holde følge så lenge jeg kunne. jeg går mot verdens beste skiløper per dags dato. det ble tøft oppe i bakken der, måtte bare prøve å henge så lenge jeg kunne, sier kalvå til nrk. hun vekslet nesten 14 sekunder bak ledende sverige, men på den tredje etappen gikk ingvild flugstad østberg kjempefort. hun hentet inn sverige i tet, og parkerte moa ilar med nesten et halvt minutt da hun sendte silje theodorsen ut på den siste etappen. – åja, det ble såpass på sisterunden ja. det er jeg veldig godt fornøyd med. det var målet egentlig, sier østberg til nrk da hun ble konfrontert med at hun hadde gitt norge en stor ledelse ned til sverige
  Norsk utklassingsseier på stafetten i junior-VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. februar 2023 KL:20.03)
  mathias holbæk danset seg inn til overlegen seier i den blandede stafetten i junior-vm i langrenn. avstanden ned til sverige på 2.-plass ble på 33,4 sekunder. tuva anina brusveen-jensen gikk en strålende tredje etappe og økte forspranget ned til sverige til 44 sekunder. grunnlaget ble lagt allerede på de to første klassisk etappene. italia tok bronsen. dette var den første blandede stafetten i junior-vms historie. 17 år gamle milla grosberghaugen andreassen ble mesterskapet store juniornavn. bækkelaget-løperen tok tre gull og én sølv.  Magetrøbbel for svensk landslag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. februar 2023 KL:12.06)
  ti av elleve svenske landslagsløpere må stå over fredagens konkurranser i em i skiorientering i latviske madona på grunn av omgangssyke. – vi vet ikke om det er maten, eller kanskje vannet, men det kan virke som matforgiftning, i og med at det virker å gå over ganske fort, sier landslagssjef martin hammarberg i en pressemelding. gustav jonsson blir dermed eneste svenske på startstreken uner fellesstartene fredag. gullhåpet linda lindkvist har allerede reist hjem fra em grunnet forkjølelse. sverige har gjort et godt mesterskap og står med to gull, to sølv og én bronse. landslaget håper å stille lag til helgens stafetter. (ntb)


  Brevet kan tvinge Erdogan

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (fredag 3. februar 2023 KL:04.22)
  tyrkia ønsker å kjøpe f-16-jagerfly fra usa. men nå har amerikanske senatorer fått nok av presset fra landets president, recep erdogan. dersom tyrkia ikke går med på å slippe sverige og finland inn i nato, vil ikke senatet i det hele tatt vurdere å godkjenne et våpensalg til tyrkia.

  Duplantis feilet i verdensrekordforsøk – vant likevel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 2. februar 2023 KL:23.01)
  sveriges stavyndling armand duplantis viste storform allerede i sesongstarten, selv om verdensrekordforsøket ikke lyktes. han nøyde seg med 6,10. det gjorde han i sitt eget stevne, mondo classic i uppsala. det ble avviklet samme dag som karsten warholm hadde sitt stevne i ulsteinvik. – det føltes bra, særlig ettersom det var første konkurranse i sesongen, sa duplantis til svt. han var vinner av konkurransen allerede på 6,00. han gikk over 6,10 i tredje forsøk før han kommanderte lista opp på 6,22. der ble det tre riv. pål haugen lillefosse var en av elleve stavhoppere som konkurrerte i en fullsatt hall i uppsala. han greide 5,82, men feilet på den norske rekordhøyden 5,91.


  Premieredryss på svensk elbilmesse

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 1. februar 2023 KL:19.26)
  snart vil sverige gå forbi norge i antall solgte nye elbiler, og hvor mye fokus disse nå har viser ecarexpo-messen i stockholm. der er det duket for 10 elbil-premierer. totalt ble det registrert 174.000 nye biler her i norge i fjor, og av disse var det 138.000 elbiler. over hos våre svenske naboer ble det […] innlegget premieredryss på svensk elbilmesse dukket først opp på bil24.no.
  Svenskene kan droppe friidretts-EM i Tyrkia av sikkerhetsgrunner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 31. januar 2023 KL:12.30)
  sveriges friidrettsforbund utelukker ikke at de står over innendørs-em i istanbul i mars. årsaken er sikkerhetssituasjonen for svenske statsborgere i tyrkia. landslagssjef og tidligere høydehopper kajsa bergqvist sier til expressen at de har planer om å delta, men at de kan bli værende hjemme av sikkerhetsgrunner. den politiske situasjonen mellom landene er spent som følge av at tyrkia ikke har godkjent sveriges søknad til å bli med i nato. tyrkias president recep tayyip erdogan har uttalt at svenskene ikke kan vente seg støtte. den siste tiden har det blant annet vært koranbrenning utenfor den tyrkiske ambassaden i stockholm, og det førte til protester mot sverige i tyrkia. svensk ud har bedt svensker i tyrkia om å være «forsiktige og årvåkne». – vi følger med på hva som skjer. vi har tett dialog med det europeiske forbundet og den lokale arrangøren for å være sikre på at vi kan være der, sier bergqvist. hun sier at de i ytterste konsekvens kan hoppe av mesterskapet i istanbul. det varer fra 2. til 5. mars. – jeg kan ikke utelukke det, men vi håper at det ikke blir slik. stavhopperen armand duplantis er en klar gullfavoritt i em. (ntb)
  Erkjenner svakt opplegg i håndball-VM - lover bedring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 30. januar 2023 KL:11.13)
  det internasjonale håndballforbundet (ihf) vil unngå en reprise av årets vm-løsning når norge er delarrangør av 2025-mesterskapet. ihf måtte tåle kritikk for å dele opp semifinalene mellom arrangørlandene polen og sverige. særlig var det irritasjon over at det ble avklart med under 48 timer til kampstart. danmark spilte kvartfinale i stockholm, semifinale i gdansk og finale i den svenske hovedstaden. – vi har absolutt ikke glemt tilskuerne. vi har vært veldig tydelige på at dette ikke var tilstrekkelig bra nok, sier styreleder per bertelsen i ihfs organisasjons- og turneringskomité. også det neste verdensmesterskapet i herrehåndball blir delt mellom flere nasjoner. i 2025 går danmark, norge og kroatia sammen om å arrangere kampene. – når man ser tilbake på det, var det kanskje ikke den smarteste avgjørelsen vi har tatt. vi kommer til å løse det på en annen måte neste gang, sier bertelsen. søndag ble danmark verdensmester for tredje gang på rad etter å ha slått frankrike 34-29.  solbergs sverige kollapset mot spania i bronsekampen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 29. januar 2023 KL:21.06)
  glenn solbergs svenske landslag maktet ikke å vinne bronsekampen mot spania i håndball-vm. laget ga fra seg en klar ledelse og tapte 36-39. sverige hadde både vm-sølv fra 2021 og em-gull i fjor å vise til før vm på hjemmebane. likevel var det spania som kunne trøste seg med bronsemedaljene. (ntb)Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »