Hovedsiden

Liten annonse
  sveriges landslagssjef rammet av hjernesvulst

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. april 2024 KL:13.54)
  marika domanski lyfors er i gang med behandling for en hjernesvulst og er sykemeldt. det opplyser sveriges fotballforbund i en pressemelding. – vi er utrolig preget av denne tunge nyheten og vil gjøre det som står i vår makt for å støtte marika. hele forbundet og alle spillerne håper på rask bedring og vil støtte henne i mellomtiden, sier fotballsjef i svff kim källström. lyfors var landslagstrener fra 1996-2005, men har i dag en sjefsrolle med mer overordnet ansvar.

  sveriges landslagsspiller kristoffer olsson ute av respirator

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:14.07)
  Den svenske landslagsspilleren Kristoffer Olsson (28) er ute av respirator og flyttet til Hammel Neurocenter. Det opplyser hans danske klubb Midtjylland på sin nettside. – Dessverre har Kristoffer ennå ikke fått tilbake verken motorisk funksjon eller verbale evner, skriver klubben videre. Det opplyses at rehabiliteringsperioden til Olsson vil strekke seg over flere måneder. – Det er fortsatt for tidlig å gi en endelig prognose, skriver Midtjylland. (NTB)  Svensk tennisspiller utestengt i flere år for regelbrudd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:15.45)
  svenske dragos nicolae madaras (26) er utestengt i fire og et halvt år for å ha brutt tennisens antikorrupsjonsregler. det opplyser tennisens integritetsbyrå (itia). madaras får også en bot på 2500 dollar, som tilsvarer 26.000 kroner etter dagens kurs. saken startet på grunn av mistanke om at madaras skal ha vært involvert i kampfiksing. det skal ha blitt satt mistenkelige spill på kamper svensken spilte i perioden 2017 til 2020. integritetsbyrået viser i dommen til en rekke episoder der madaras skal ha nektet å gi telefonen sin til byråets inspektører da han ble bedt om å gjøre det. han samarbeidet angivelig med sin bror, patrick, for å få telefonen sin ut av arenaen på det aktuelle tidspunktet. madaras` bror utestenges fra alle tennisarrangementer i to og et halvt år. madaras har vært midlertidig suspendert siden august i fjor. på det tidspunktet var han sveriges nest høyest rangerte spiller på atp-rankingen. han er nå nummer 265 på rankingen. svensken kan tidligst spille tennis igjen 17. februar 2028. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »