Hovedsiden

Liten annonse


  Norge vil skjerpe utslippskravene ytterligere

  Kilde: Bil24 | Publisert: Idag. - (mandag 20. mars 2023 KL:10.40)
  samferdselsministeren mener at utslippsmålene til eu rundt tungtransporten bør være enda mer ambisiøse, og at alle nye kjøretøy som selges innen 2040 bør være nullutslipp. ‒ skal vi nå klimamålene våre, er vi nødt til å få ned utslippene fra transportsektoren, sier samferdselsminister jon-ivar nygård. ‒ jeg har tidligere uttrykt at det bør være en […] innlegget norge vil skjerpe utslippskravene ytterligere dukket først opp på bil24.no.

  Hamrén ferdig i AaB

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (mandag 20. mars 2023 KL:09.45)
  den tidligere rosenborg-sjefen erik hamrén er sparket som trener i den danske superligaklubben aab etter bare et halvt år i stillingen. assistenten oscar hiljemark overtar treneransvaret ut sesongen, opplyser klubben på sin egen hjemmeside. svensken hamrén er 65 år gammel og trente blant rosenborg i tre sesonger fra 2008 til 2010. han var også trener for sveriges herrelandslag i fotball i sju år. erik hamrén overtok treneransvaret etter lars friis i aab i september 2022. (ntb)
  Lillestrøm til cupsemifinale etter selvmål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 19. mars 2023 KL:19.33)
  lillestrøm havnet under to ganger, men snudde kampen og slo tromsø 3-2 etter ekstraomganger i nms kvartfinale søndag. i semifinalen venter bodø/glimt. avgjørelsen falt ti minutter før slutt i andre ekstraomgang. espen garnås fikk hodet på innlegget fra gjermund åsen, og rett foran mål var august jenssen uheldig da han satte ballen i eget mål. det var en fortjent seier for lillestrøm, som hadde mye av banespillet på bortebane søndag. sakarias opsahl sendte tromsø i ledelsen med sin scoring etter en halvtimes spill. frisparket fra både skrått og langt hold, gikk gjennom hele lsk-boksen og fant lengste hjørne. tidlig i andre omgang utlignet tidligere tromsø-spiller thomas lehne olsen fra straffemerket. etter en time sendte hilmir mikaelsson hjemmelaget i ledelsen på ny, men 20 minutter før slutt utlignet åsen. lillestrøm har vunnet nm seks ganger, sist i 2017 da de slo sarpsborg 3-2. i semifinalen venter fjorårets tapende finalist glimt. lillestrøm har fordel av hjemmebane i kampen.

  Norsk duell i FA-cupens semifinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 19. mars 2023 KL:17.19)
  manchester city og sheffield untied møtes i fa-cupens semifinale. det betyr at det blir en norsk duell mellom erling braut haaland og sander berge. trekningen ble gjort søndag ettermiddag. haaland scoret sitt sjette hat trick for sesongen da manchester city smadret burnley 6-0 i sin kvartfinale. tidligere søndag sikret berge og sheffield united sin semifinalebillett med 3-2-seier over blackburn rovers. i den andre semifinalen møtes brighton og vinneren av manchester united og fulham. brighton knuste cupaskeladden grimsby town 5-0, og nå følger de nok spent med på oppgjøret mellom manchester united og fulham som starter klokken 17.30 søndag.
  Zlatan scoret sitt første mål på over et år - satte rekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mars 2023 KL:22.42)
  evigunge zlatan ibrahimovic trengte to forsøk fra straffemerket og på forsøk nummer to satt den. scoringen mot udinese var hans var første mål siden 9. januar 2022. nettkjenningen gjorde ham også til tidenes eldste målscorer i serie a i en alder av 41 år og 166 dager. den tidligere rekorden tilhørte alessandro costacurta, som var 41 år 25 dager da han scoret. costacurtas rekord har stått siden 2007. det ble imidlertid bare et trøstemål for regjerende seriemester ac milan, som tapte borte mot udinese. ibrahimovic, som er tilbake etter å ha slitt voldsomt med skader, spilte fra start og ble byttet ut i det 76. minutt. han er tatt ut på det svenske landslaget som skal møte belgia og aserbajdsjan i den kommende landslagspausen.

  Edvardsen scoret i snuoperasjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mars 2023 KL:21.36)
  oliver edvardsen scoret for go ahead eagles da laget snudde oppgjøret og vant 2-1 mot utrecht i den nederlandske æresdivisjonen. utrecht scoret kampens første etter snaut 40 minutter. to minutter på overtid utlignet den tidligere stabæk-spilleren edvardsen og sørget for at lagene var likt til pause. tre minutter på overtid av andreomgangen fant go ahead eagles nok en gang veien til nettmaskene og sørget for å ta med seg alle tre poengene fra utrecht. edvardsens klubb ligger på 11.-plass i den nederlandske toppdivisjonen, mens utrecht ligger på 7.-plass.  Dramatisk cupthriller i Bodø: – I alle dager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mars 2023 KL:18.06)
  det ble målfest og dramatikk da bodø/glimt slo viking 5-3 og tok seg videre til semifinalen i cupen. – det er utrolig tungt. de scorer fem mål i andre omgang og da blir det vasnkelig, sier eks. glimt- og viking-spiller lars-jørgen salvesen til nrk. amahl pellegrino satte spikeren i kista for glimt fire minutter før slutt. – i alle dager for en fotballkamp, sa nrk-kommentator patrick rowlands. bortelaget viking fikk en drømmestart på kampen da zlatko tripic og gianni stensness sørget for 2-0 til pause. men i andre omgang reiste de gulkledde seg. først satte espejord reduseringen med en heading etter 52 minutter. tidligere glimt-spiller lars-jørgen salvesen ville dog gjøre noe med det, og svarte tilbake med å øke bortelagets ledelse igjen. men derfra og ut skrudde glimt opp dampen. innbytter nino zugelj satte to kjappe scoringer på fem minutter, før espejord satte 4-3. på overtid pirket pellegrino inn til 5-3 og avansement for de gulkledde.

  Lindvik står over lørdagens skiflyging

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mars 2023 KL:15.54)
  marius lindvik står over lørdagens skiflygingsrenn i vikersund. han er syk med influensa. lindvik har tidligere denne uka sagt at han har vært i dårlig form, men likevel klart å mobilisere for konkurransene i raw air. nå står han altså over på grunn av sykdom. lørdagens skiflyging for menn starter klokka 16.30.

  tidligere liverpool-spiller må legge opp etter hjertefeil

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mars 2023 KL:21.42)
  Lucas Leiva (36) er tvunget til å avslutte sitt aktive fotballiv etter å ha fått avdekket hjertetrøbbel. Brasilianeren tilbrakte 10 år av karrieren i Liverpool. Nyheten slapp han selv på en følelsesladd pressekonferanse hjemme i Brasil. – Jeg runder av karrieren der jeg ønsket, men ikke på den måten jeg så det for meg. Jeg håpet at det skulle bli bedre, men det har ikke skjedd. Helsen kommer først, sa Leiva gråtkvalt. Han fikk påvist en hjertefeil på en rutinesjekk i desember. Siden har ikke Leiva spilt kamper for Gremio. Han returnerte til barndomsklubben i fjor sommer og scoret tre mål på 17 kamper. – Jeg vil takke Gremio for all støtten jeg har fått de siste tre månedene. Det har vært en tøff periode, la den nå pensjonerte midtbanemannen til på mediemøtet. Leiva spilte godt over 500 kamper i europeisk fotball for Liverpool (2007-2017) og Lazio (2017-2022). Han fikk 24 opptredener for Brasil. (NTB)


  Pulisic ut mot det amerikanske landslaget

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mars 2023 KL:09.07)
  christian pulisic ønsker at det amerikanske fotballforbundet skal fremskynde prosessen med å finne en ny trener for herrenes fotballandslag. den tidligere landstreneren gregg berhalters kontrakt gikk ut ved årsskiftet, og laget har siden blitt ledet av den midlertidige treneren anthony hudson. usas fotballpresident cindy parlow har uttalt at de ikke forventer å ha en ny trener klar før «sensommeren». (ntb)
  Sørloth og Real Sociedad ute av europaligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mars 2023 KL:23.19)
  både alexander sørloth og lagkameratene i real sociedad sløste med sjansene da det ble 0-0 mot roma. dermed er laget ute av europaligaen. etter 0-2-tap på bortebane var laget avhengig av scoringer hjemme i san sebastian om det skulle bli videre avansement. sørloth ble byttet ut etter en drøy times spill. hans erstatter carlos fernández ble utvist på overtid med to gule kort. det ble farvel i europaligaen også for et par andre nordmenn. morten thorsby spilte halvannen omgang da union berlin tapte 0-3 borte for belgiske union saint-gilloise og 3-6 sammenlagt. kristoffer zachariassen spilte hele kampen da ferencváros tapte 0-2 hjemme og 0-4 sammenlagt for leverkusen. tidligere torsdag var marcus holmgren pedersen ubenyttet reserve da feyenoord danset videre i europaligaen med 7-1-seier over sjakhtar donetsk.  Brattset Dale tilbake for Norge etter fødsel – tre debutanter tatt ut

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mars 2023 KL:15.44)
  kari brattset dale gjør landslagscomeback etter at hun ble mor i fjor høst. tre ny fjes er med i uttaket til håndballkvinnenes dobbeltkamp mot montenegro. troppen til landslagssjef thor hergeirsson ble sluppet torsdag. i alt 22 spillere er tatt ut til kampene mot montenegro 6. og 8. april. samlingen blir den første for brattset dale etter at hun i november fikk en sønn. linjespilleren har ikke spilt for norge siden mars i fjor. eli marie raasok, live rushfeldt deila og kristiane knutsen er debutanter i uttaket. – det er en tropp med de aller fleste av våre sentrale spillere tilgjengelig. samtidig får noen av våre rekrutter mulighet til å vise seg fram og samtidig skaffe seg gode referanser og læring. vi gleder oss stort til samling og folkefest i ørsta og volda, sier hergeirsson. han gir også fornyet tillit til olivia lykke nygard og oda mastad. begge var med a-landslaget for første gang under golden league-turneringen i nederland tidligere i måneden. norge er allerede sikret en plass og slipper å spille kvalifisering til vm-sluttspillet senere i år. dermed blir det testkjøring mot montenegro når andre nasjoner spiller kvalikkamper. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »