Hovedsiden

Liten annonse
  Sagosen om sykdommen: – Det var noe vi hadde spist

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 28 minutter gammel - (torsdag 25. juli 2024 KL:11.08)
  norges håndballstjerne sander sagosen ble syk søndag, bare dager før avreise til paris og ol. heldigvis for de norske håndballherrene, så kom 28-åringen raskt på beina igjen. – nå er formen veldig bra. det var noe vi hadde spist. to timer etter at jeg hadde spist, fikk jeg vondt i magen, også kom det i retur. etter det har jeg vært fin. så det hørtes mer dramatisk ut enn det var. det er aldri et heldig tidspunkt for noe sånt, men heldigvis kom det da og ikke nå. det sier sagosen til nrk. han er dermed klar for norges første kamp i innledende runde, mot argentina på lørdag. – jeg tror det var et høyt stressnivå i legeteamet og det medisinske apparatet, men heldigvis har vi flinke folk som tar de hensyn som må tas. vi fikk et ekstra døgn i norge bare. det var greit det. det er godt å være på plass. – hva har du gjort i dagene etterpå? – jeg har forsøkt å få i meg nok mat og drikke. jeg fikk inn en treningsøkt dagen etter jeg var dårlig. jeg trente både på mandag og tirsdag, før avreise. så vi har kommet oss fint fysisk, sier han.

  Fosser med kruttsterk triumf i O-ringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 24. juli 2024 KL:22.10)
  den norske orienteringsløperen kasper harlem fosser vant sprinten i o-ringen i sverige onsdag. verdenseneren tok seieren foran landsmann jørgen baklid. fosser vant med 19 sekunder ned til baklid. – dette viser at sprintsatsingen til norsk orientering gir resultater. utrolig moro at vi får til en dobbeltseier, og det har kommet opp en bra generasjon i norge nå som presterer bra i sprint, sa duoen etter løpet. verdensener fosser klatret til 8.-plass i sammendraget. svenske emil svensk leder. baklid var også svært fornøyd med egen prestasjon. – det var overraskende at jeg skulle slå alle disse toppløperne, bortsett fra kasper da. planen var å løpe fort etter at jeg kom til o-ringen uten de store ambisjonene sammenlagt. det var utrolig moro å få det til i kveld, sa han. marie olaussen, som tirsdag slo tove alexandersson på mellomdistansen, ble nummer tolv på sprinten. den ble vunnet av fossers samboer simona aebersold. olaussen er på 6.-plass sammenlagt. torsdag er det hviledag for eliten i sverige, før de siste konkurransene avholdes fredag og lørdag. (ntb)


  Koronautbrudd i OL-landsbyen – flere utøvere smittet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 24. juli 2024 KL:15.44)
  et smitteutbrudd i ol-landsbyen viser at tiden for koronafrykt blant idrettsutøverne ikke er forbi. fem australiere har testet positivt. smitten har oppstått i australias kvinnelag i vannpolo. tirsdag ble det bekreftet to tilfeller, og onsdag kom det tre til. hele den australske delegasjonen er blitt koronatestet, og fram til nå er utbruddet begrenset til vannpololaget. de smittede utøverne må gå med munnbind og isolere seg selv så mye som mulig og unngå travle områder i ol-landsbyen. det har ifølge le monde vært en økning i antall koronatilfeller i paris-regionen siden våren. i frankrike er det ingen restriksjoner knyttet til koronaviruset, som er en rak motsetning til forrige sommer-ol i tokyo. (ntb)

  Dårligste tek-dag på nesten to år

  Kilde: E24 | Publisert: Igår. - (onsdag 24. juli 2024 KL:15.33)
  store tek-selskaper gjorde det dårlig etter at to av dem presenterte tallene for andre kvartal tirsdag kveld. nasdaq har ikke gjort det dårligere siden i oktober 2022.

  Haaland og Bobb scoret da Manchester City tapte mot Celtic

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 24. juli 2024 KL:03.59)
  både erling braut haaland og oscar bobb kom på scoringslisten for manchester city i tirsdagens treningskamp mot celtic i usa. skottene vant kampen 4–3. manchester city startet med erling braut haaland, men det var oscar bobb som imponerte mest i oppgjøret mot de skotske seriemesterne. den norske 21-åringen herjet på kanten og både scoret og hadde to målgivende pasninger i 3-4-tapet mot celtic på kenan memorial stadium i north carolina. mens city mønstret flere unge spillere, stilte skottene med langt flere førstelagsspillere fra start. og det virket som det engelske laget ikke helt var ute av feriemodus i den første omgangen. da var celtic klart best, og de gikk til pause med 3-1-ledelse. (ntb)

  Dzeko med hattrick da Mourinhos Fenerbahce vant mesterligakvalifisering

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:22.44)
  bosniske edin dzeko ble tungen på vektskålen med hele tre scoringer da fenerbahce vant 4-3 borte mot lugano i mesterligakvalifiseringen tirsdag kveld. tyrkerne fikk en verst tenkelig start i det som var josé mourinhos første offisielle kamp som klubbens hovedtrener. ayman el wafi ga lugano ledelsen etter bare fire minutter. like før pause løsnet det imidlertid for fenerbahce. dzeko ekspederte et straffespark i mål, før samme mann fullbyrdet snuoperasjonen kort tid etter sidebyttet. uran bislimi kvitterte for lugano etter 64 minutter, men dzeko sørget for at gjestene var tilbake i føringen kort tid etterpå. med et drøyt kvarter igjen å spille scoret ferdi kadioglu 4-2. på overtid sørget milton valenzuela for at lugano fikk med seg en viktig redusering. dermed lever spenningen før returkampen i istanbul neste uke. ringreven mourinho tok over som fenerbahces hovedtrener i begynnelsen av juni. han har tidligere ledet klubber som porto, inter, chelsea, real madrid og manchester united. (ntb)

  Botheim og Berg Johnsen sentrale da Malmö slo Klaksvik i mesterligakvalifiseringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:21.07)
  lasse berg johnsen og erik botheim var toneangivende da malmö slo klaksvik 4-1 i den første av to kamper i mesterligakvalifiseringens 2. runde tirsdag kveld. dermed har det svenske storlaget skaffet seg et strålende utgangspunkt før returkampen på færøyene neste uke. botheim var nest sist på berg johnsens første nettkjenning. den kom etter 21 minutter. hugo bolin doblet svenskenes ledelse, før berg johnsen scoret sitt andre for kvelden like før pause. arni frederiksberg reduserte for klaksvik etter 71 minutter. fem minutter før slutt scoret søren rieks 4-1. malmö ble i fjor seriemestere i sverige etter en dramatisk kamp i siste runde mot elfsborg. da var berg johnsen involvert. det var ikke botheim, som signerte for klubben i slutten av januar i år. tidligere tirsdag scoret norske kristoffer hansen polske jagiellonia bialystoks fjerde mål da de slo panevezys fra litauen 4-0 i mesterligakvalifiseringen. kristoffer zachariassen har tegnet seg på scoringslisten for ferencvaros. de leder 3-0 mot the new saints fra wales til pause. (ntb)

  VAR-protest da Levanger knuste Raufoss

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:21.04)
  en var-markering av det beskjedne slaget sørget for et lite stans i spillet da levanger slo raufoss 3-0 i 1. divisjon tirsdag kveld. få minutter etter sidebyttet signaliserte hoveddommeren at spillet skulle stanses da en tennisball ble kastet mot banen. det tok imidlertid ikke mer enn et drøyt minutt før spillet var i gang igjen. var benyttes ikke i 1. divisjon i norge. snaue fem minutter før sidebyttet skaffet arne gunnes seg rom etter fint forarbeid fra sanel bojadzic, og levanger-angriperen ekspederte ballen flott i mål med venstrefoten. tidligere i omgangen var raufoss svært nære scoring ved flere anledninger, men stolpen og en god morten sætra sto i veien for vertenes forsøk. tjue minutter etter sidebyttet doblet gunnes bortelagets ledelse etter et langt innkast, før jonas pereira fastsatte resultatet til 3-0 snaue fem minutter før slutt. tre poeng tar levanger helt opp i ryggen på raufoss. kun ett poeng skiller lagene på 10.- og 11.-plass. opp til kvalifiseringsplass er avstanden henholdsvis fire og fem poeng. i neste serierunde skal raufoss på besøk til åsane, mens levanger gjester tabellfemmer kongsvinger. (ntb)

  «Mesternes mester» til topps i kvalifiseringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:20.51)
  på steinkjer er det over 4000 skyttere i aksjon på landsskytterstevnet denne uka. her møtes norges beste skyttere og kjemper om å kunne kalle seg skytterkonge eller skytterdronning. tirsdag var det kvalifisering til kongelaget, hvor de 15 beste skytterne skjøt seg til en plass. blant de 15 beste som skal kjempe om den gjeve kongepokalen finner vi fjorårets mesternes mester, ole kristian bryhn. han fikk 248 poeng av 250 mulig. to poeng unna full pott resulterte i at han skal få ligge på skive én under onsdagens finale, og har med det best utgangspunkt. – at det faktisk skulle bli skive én det var en drøm, men kanskje bitte litt overraskende, sier den tidligere skytterprinsen til nrk. ingen skjøt seg til 250 poeng, som betyr at heller ikke år får vi noen med 350 poeng etter finalen. landsskytterstevnet har vært arrangert siden 1893, og aldri har noen fått full pott. finalen ser du på nrk onsdag fra klokka 19.40. her er kongelaget som skal kjempe om seieren: ole kristian bryhn (248), june emilie åsenden (248), roger størseth (247), runar tveito (247), pål øyvind ørmen (247), line rødland (247), ruben myrset (247), lennarth olsen (247), daniel tveiten haig (246), caroline finnestad lund (246), kim-andré aanestad lund (246), marius rinde (246), arnt erik aune (246), eline lillegård (246) og irene k. bøe (246).

  Mesternes mester til topps i kvalifiseringen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:20.51)
  på steinkjer er det over 4000 skyttere i aksjon på landsskytterstevnet denne uka. her møtes norges beste skyttere og kjemper om å kunne kalle seg skytterkonge eller skytterdronning. tirsdag var det kvalifisering til kongelaget, hvor de 15 beste skytterne skjøt seg til en plass. blant de 15 beste som skal kjempe om den gjeve kongepokalen finner vi fjorårets mesternes mester, ole kristian bryhn. han fikk 248 poeng av 250 mulig. to poeng unna full pott resulterte i at han skal få ligge på skive én under onsdagens finale, og har med det best utgangspunkt. – at det faktisk skulle bli skive én det var en drøm, men kanskje bitte litt overraskende, sier den tidligere skytterprinsen til nrk. ingen skjøt seg til 250 poeng, som betyr at heller ikke år får vi noen med 350 poeng etter finalen. landsskytterstevnet har vært arrangert siden 1893, og aldri har noen fått full pott. finalen ser du på nrk onsdag fra klokka 19.40. her er kongelaget som skal kjempe om seieren: ole kristian bryhn (248), june emilie åsenden (248), roger størseth (247), runar tveito (247), pål øyvind ørmen (247), line rødland (247), ruben myrset (247), lennarth olsen (247), daniel tveiten haig (246), caroline finnestad lund (246), kim-andré aanestad lund (246), marius rinde (246), arnt erik aune (246), eline lillegård (246), irene k. bøe (246).

  Toppligaer klager Fifa til EU-kommisjonen – får krast svar fra Fifa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:12.25)
  europeiske toppligaer og spillerforeningen fifpro hevder landslagskalenderen er i strid med eus konkurranseregler. sammen klager de inn fifa til eu-kommisjonen. det kommer fram i en felles uttalelse fra european leagues og fifpro. med klagen ønsker man å bevise at fifas kalender for landslagsfotballen bryter med eus regelverk. – i flere år har ligaene og spillerforeningene gjentatte ganger oppfordret fifa til å utvikle en klar, gjennomsiktig og rettferdig prosess rundt landslagskalenderen. den er nå overmettet, blitt uholdbar for nasjonale ligaer og er en risiko for spillernes helse, står det i tirsdagens pressemelding. videre står det at juridiske grep nå «er det eneste ansvarlige steget for å beskytte fotballens økosystem og arbeidere fra fifas ensidige avgjørelser». på x svarer fifa at den nåværende kalenderen ble enstemmig godkjent av fifa-rådet, som er satt sammen med representanter fra alle kontinenter – inkludert europa. – fifas kalender er det eneste verktøyet som sikrer at internasjonal fotball kan fortsette å overleve, sameksistere og blomstre sammen med nasjonal og internasjonal klubbfotball, skriver fifa og fortsetter: – noen ligaer i europa opptrer med kommersiell egeninteresse, hykleri og uten hensyn til alle andre i verden. disse ligaene foretrekker tilsynelatende en kalender fylt med vennskapskamper og sommerturneer, ofte med omfattende globale reiser. norsk toppfotball er medlem av european leagues. (ntb)

  Toppligaer klager Fifa til EU-kommisjonen – mener landslagskalenderen bryter med regelverk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:12.25)
  europeiske toppligaer og spillerforeningen fifpro hevder landslagskalenderen er i strid med eus konkurranseregler. sammen klager de inn fifa til eu-kommisjonen. det kommer fram i en felles uttalelse fra european leagues og fifpro. med klagen ønsker man å bevise at fifas kalender for landslagsfotballen bryter med eus regelverk. – i flere år har ligaene og spillerforeningene gjentatte ganger oppfordret fifa til å utvikle en klar, gjennomsiktig og rettferdig prosess rundt landslagskalenderen. den er nå overmettet og er blitt uholdbar for nasjonale ligaer og er en risiko for spillernes helse, står det i tirsdagens pressemelding. videre står det at juridiske grep nå «er det eneste ansvarlige steget for å beskytte fotballens økosystem og arbeidere fra fifas ensidige avgjørelser». norsk toppfotball er medlem av european leagues. (ntb)

  sagosen friskmeldt - reiser ned til paris tirsdag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:11.27)
  mandag meldte dagbladet at sykdom holdt igjen flere av herrene på det norske håndballandslaget. sander sagosen, sebastian barthold, magnus søndenå og simen lyse ble igjen i norge, mens resten av laget reiste til paris mandag kveld. nå friskmeldes de. – de er friske og kommer nedover i dag. alt etter planen, sier medisinsk ansvarlig harald markussen til tv 2. han bekrefter også at spillerne er klare til første kamp mot argentina på tirsdag om en uke. – det har vært milde og kortvarige symptomer fra start, sier markussen til tv 2.

  TV 2: Håndballgutta friskmeldes

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:11.27)
  mandag meldte dagbladet at sykdom holdt igjen flere av herrene på det norske håndballandslaget på grunn av sykdom. sander sagosen, sebastian barthold, magnus søndenå og simen lyse ble igjen i norge, mens resten av laget reiste til paris mandag kveld. nå friskmeldes de. – de er friske og kommer nedover i dag. alt etter planen, sier medisinsk ansvarlig harald markussen til tv 2. han bekrefter også at spillerne er klare til første kamp mot argentina på tirsdag. de var heller aldri redd for at spillerne ikke skulle bli klare.


  Guardiola avkrefter De Bruyne-rykter: – Kevin drar ikke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:07.46)
  manchester city-manager pep guardiola er klokkeklar på at kevin de bruyne ikke skal selges til saudi-arabia. de bruyne, som har kontrakt med manchester city ut 2025, sa forrige måned at han ikke utelukker en overgang bort fra klubben. guardiola mener imidlertid at det ikke vil skje noen store endringer i troppen før overgangsvinduet stenger 30. august. – kevin drar ikke, sier guardiola på en pressekonferans natt til tirsdag norsk tid, ifølge bbc. – jeg har vært fornøyd med troppen i mange år. jeg vet ikke hva som vil skje i markedet. hvis noen drar, kan vi snakke om det, fortsetter han. de bruyne har vært i manchester city siden 2015, og belgeren har etablert seg som en av verdens beste midtbanespillere siden den gang. natt til onsdag spiller city – med erling braut haaland og oscar bobb i troppen – sommerens første treningskamp mot skotske celtic i chapel hill i den amerikanske staten nord-carolina. 18. august starter jakten på klubbens femte strake premier league-tittel borte mot chelsea. (ntb)
  Rune trakk seg fra generalprøven til OL – trøbler med skader

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. juli 2024 KL:15.24)
  det danske tennisesset holger rune blir ikke å se i atp-turneringen i kroatiske umag denne uken det melder turneringen på sin facebook-side. rune sliter med både en skade i håndleddet og i kneet. den sistnevnte gjorde at han måtte trekke seg fra atp-turneringen i hamburg fredag. mandag ble bilder av danskens venstre håndledd vurdert av tre leger. – ingen kommer med like svar, men alle er enige om at håndleddet skal fikses og at det ikke må brukes. spørsmålet er bare hvor lenge. noen snakker om få uker, andre om fire-seks uker, og en mente operasjon måtte til, sa mor og manager aneke rune til ritzau. runes ol-deltakelse i paris henger dermed i en tynn tråd. allerede i helgen sa runes mor at det ikke så lovende ut foran lekene. først etter nye undersøkelser tirsdag blir en endelig avgjørelse tatt (ntb)  Newcastle fast bestemt på å beholde England-aktuelle Howe: – Vi elsker ham

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:11.41)
  newcastle vil gjøre alt for å beholde den england-aktuelle treneren eddie howe. engelskmannen er den heteste kandidaten til å ta over etter gareth southgate. tirsdag ble det klart at southgate gir seg som england-trener og dermed må em-finalisten på jakt etter ny trener. howe lanseres som en sannsynlig arvtaker, men newcastle kommer til å kjempe for å beholde manageren. det forteller klubbens administrerende direktør darren eales til bbc. – vi er på en spennende reise og eddie er mannen som skal lede oss på den. vi har forpliktet oss til en langvarig avtale med ham. vi tror han er den rette mannen for newcastle. vi elsker ham, sier newcastle-direktøren. the athletic skriver at howe ikke har noen utkjøpsklausul i kontrakten han undertegnet med klubben sist sommer, men at howe mest sannsynlig ikke vil bli hindret i å ta england-jobben om han blir tilbudt den og ønsker den. englands spiller sin neste kamp 7. september mot irland i nasjonsligaen. the telegraph melder at tidligere liverpool-trener jürgen klopp ikke blir en aktuell kandidat med det første. han skal ta ett år fri fra fotballen. (ntb)

  Hushovd om norsk håp: – I dag er det store sjanser

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:08.42)
  i dag står det brudd med store bokstaver. vi har spesielt tobias halland johannessen, som profilmessig og terrengmessig passer denne etappen veldig godt. i tillegg har vi vår danske venn, magnus cort. så i dag er det store sjanser. det sier thor hushovd til nrk onsdag om den 17. etappen i årets tour de france. den tidligere proffsyklisten er nå lagsjef for uno-x mobility, som er det første og eneste norske laget som har syklet tour de france. uno-x mobility har ennå ikke tatt en etappeseier i tour de france, men har likevel markert seg på andre områder. – jeg får mange kommentarer både fra tidligere kolleger og syklister, som er så imponert over hva vi har prestert i årets tour de france. det handler ikke bare om at vi har hatt noen trøyer, men vi har vært med å sette farge på rittet ved brudd og spurtopptrekk. tirsdag hadde vi det beste spurtopptrekket av alle. vi klarte ikke vinne, men fikk en tredjeplass. vi setter farge på rittet, og det blir lagt merke til i hele sykkelverden, sier hushovd og legger til: – i år kom vi inn med en helt annen selvtillit, for vi har vært med på tour de france tidligere og føler oss litt mer hjemme. følg og hør: 17. etappe i tour de france fra klokken 12.45.

  Hushovd om Uno-X: – I dag er det store sjanser

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:08.42)
  i dag står det brudd med store bokstaver. vi har spesielt tobias halland johannessen, som profilmessig og terrengmessig passer denne etappen veldig godt. i tillegg har vi vår danske venn, magnus cort. så i dag er det store sjanser. det sier thor hushovd til nrk onsdag om den 17. etappen i årets tour de france. den tidligere proffsyklisten er nå lagsjef for uno-x mobility, som er det første og eneste norske laget som har syklet tour de france. uno-x mobility har ennå ikke tatt en etappeseier i tour de france, men har likevel markert seg på andre områder. – jeg får mange kommentarer både fra tidligere kolleger og syklister, som er så imponert over hva vi har prestert i årets tour de france. det handler ikke bare om at vi har hatt noen trøyer, men vi har vært med å sette farge på rittet ved brudd og spurtopptrekk. tirsdag hadde vi det beste spurtopptrekket av alle. vi klarte ikke vinne, men fikk en tredjeplass. vi setter farge på rittet, og det blir lagt merke til i hele sykkelverden, sier hushovd og legger til: – i år kom vi inn med en helt annen selvtillit, for vi har vært med på tour de france tidligere og føler oss litt mer hjemme. følg og hør: 17. etappe i tour de france fra klokken 12.45.

  Stjernespurter slapp med skrekken – fortsetter Tour de France

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:08.08)
  den eritreiske spurtkanonen biniam girmay kom seg unna tirsdagens velt uten store skader. lederen av poengkonkurransen er klar til å fortsette tour de france. det opplyser intermarché-wantys lege simon clayes i en melding på x. – undersøkelser viser at biniam har fått noen skrammer på høyre skulder, albuen og kneet, men det er ikke noe brudd. albueskaden behøvde to sting. tross smellen er biniam klar til å fortsette rittet, opplyser clayes. girmay har selv kommet med en oppdatering i sosiale medier. – takk for alle meldinger og støtte. jeg har pådratt meg noen små skader, men alt er i orden. jeg håper å se alle i nice, skriver girmay. eritreeren har vunnet hele tre etapper i årets tour de france. 24-åringen leder spurtkonkurransen med 32 poeng på jasper philipsen, men forspranget ble betydelig redusert da philipsen vant tirsdagens etappe. det skal likevel bli svært krevende for philipsen å ta igjen girmay. ingen av de gjenværende tour de france-etappene kategoriseres som flate. på den 17. og 19. etappen kommer imidlertid de innlagte spurtene, med mulighet for 20 poeng, før de tøffeste bakkene. (ntb)

  Uno-X-rytter Kulset straffet med bot etter ulovlig manøver – Vismas sportsdirektør må også punge ut

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:07.32)
  johannes kulset må ut med om lag 2400 kroner for å ha ligget bak en visma-bil etter at han gikk i asfalten mot slutten av den 16. tour de france-etappen. det skriver tv 2. med rett i underkant av tre mil igjen på tirsdagens spurtetappe veltet kulset i en venstresving. på vei opp igjen til hovedfeltet satt nordmannen i dragsuget bak en av bilene til visma-laget. den manøveren kostet 20-åringen 200 sveitserfranc (2400 kroner), 15 uci-poeng, ti spurtpoeng og 30 sekunder i sammendraget. straffet er også vismas sportsdirektør frans maassen. han må på sin side ut med cirka 6000 kroner for å ha hjulpet kulset. uno-x havnet også i trøbbel da en av lagets biler kjørte i feil retning i en rundkjøring. det fikk imidlertid ingen konsekvenser, ifølge tv 2. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »