Hovedsiden

Liten annonse

  Reiten tilbake i Chelsea-troppen etter langt skadeavbrekk – på benken i toppkampen mot Arsenal

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (søndag 10. desember 2023 KL:12.55)
  den norske landslagsspilleren guro reiten gjør et etterlengtet comeback i chelseas kamptropp i søndagens storoppgjør mot london-rival arsenal. hos motstander arsenal sitter frida maanum på benken, mens maren mjelde er inne i chelseas startellever. reiten har ikke spilt en tellende kamp verken for chelsea eller det norske landslaget siden 8. oktober. da scoret hun et viktig 1-1-mål helt på tampen mot manchester city. 29-åringen signerte ny kontrakt med chelsea forrige uke. den strekker seg til 2025, med opsjon om forlengelse fram til sommeren 2026. (ntb)

  Stortalentet klar for Jumbo-Visma

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 9. desember 2023 KL:17.42)
  det belgiske stortalentet cian uijtdebroeks har signert for jumbo-visma. 20-åringen har syklet de siste to sesongene for bora - hansgrohe, men har signert en fireårskontrakt med jumbo-visma som strekker seg ut 2027-sesongen. uijtdebroeks ble nummer åtte i sammendraget i spania rundt tidligere i år. i fjor sommer vant belgieren ungdommens tour de france foran uno-x-profilen tobias halland johannessen.

  Glimt-sjefen overrasker – her er cupfinalelagene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 9. desember 2023 KL:14.58)
  molde stiller med en førsteellever som antatt i lørdagens cupfinale, men motstander bodø/glimt kommer med et par overraskelser. kjetil knutsen har bestemt seg for å gi startplass til isak helstad amundsen og nino zugelj, som ikke har fått mye spilletid fra start for seriemesteren denne sesongen. – zugelj og sørli er jo litt like. kan virke som at knutsen foretrekker zugelj i de største kampene. han er også flinkere til å dra inn i bakrom og er raskere enn sørli. amundsen er overraskende. vil nesten tro det er noe med bjørtuft uten at jeg har hørt noe om at han sliter med noe, sier nrk-ekspert carl-erik torp. her er de to lagoppstillingene: molde: oliver petersen, kristoffer haugen, martin ellingsen, casper øyvann, eirik haugan, mathias fjørtpft løvik, emil breivik, markus kaasa, magnus wolff eikrem, kristian eriksen, fredrik gulbrandsen. glimt: julian faye lund, fredrik bjørkan, isak helstad amundsen, brede moe, brice wembangomo, sondre fet, patrick berg, albert grønbæk, amahl pellegrino, nino zugelj, faris pemi moumbagna. kampstart er 16.00 – kampen kan du følge på nrk på tv og radio.  Svømme-EM: Løyning og Haarsaker videre til semifinaler

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. desember 2023 KL:09.58)
  ingeborg vassbakk løyning og christoffer haarsaker tok seg videre til semifinale på henholdsvis 100 meter rygg og 200 meter bryst i kortbane-em i svømming. vassbakk løyning ble nummer seks i heat nummer to med tiden 59.07. det var 1,92 sekunder bak vinneren i heatet. de 16 beste i heatene på 100 meter rygg tok seg videre til semifinale. onsdag var ikke vassbakk løyning i nærheten av å ta seg til finale på 50 meter rygg. christoffer haarsaker kapret 3.-plassen i heat to på 200 meter bryst med tiden 2.07,92 og er dermed videre til semifinale. han var 1,20 sekunder bak heatvinneren. nicholas lia endte på 7.-plass i sitt heat på 50 meter butterfly. dermed er han i utgangspunktet utslått av konkurransen, men kan komme inn som reserve om noen trekker seg. (ntb)


  Kristoffersen åpner opp etter illsint NRK-intervju – frykter dødsulykker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. desember 2023 KL:18.31)
  det har gått snaue tre uker siden flere miljøaktivister tok seg inn i målområdet under slalåmrennet i gurgl. en illsint henrik kristoffersen svarte dem med både gloser og snøballkasting før han sa følgende direkte på nrk: – jævla idioter, de ødelegger rennet. sånne skal vi ikke ha noe av. de skal vekk. dette bør få konsekvenser. torsdag kveld møtte han pressen for første gang etter hendelsen i østerrike. – jeg har ikke så veldig mye mer å si om enn det jeg sa der. det er skrevet mange kommentarer. jeg har ikke noe mer å si om det. da trenger ingen andre å spørre om det heller, sier kristoffersen til pressen. han innrømmer imidlertid at han har sett bildene fra målområdet i gurgl i etterkant. – det er vanskelig å ikke gjøre det, sier han. når tv 2 spør om hva han tenker om miljøsaken, svarer han: – jeg sa vel i gurgl at jeg ikke har problemer med at folk engasjerer seg i klima, men da må de gjøre det i riktige kanaler. jeg har egentlig ikke mer å si om det. jeg har en 4,5 måneder gammel sønn å konsentrere meg om, og å stå på ski. jeg kommer å konsentrere meg om det fremover i hvert fall. da kan andre få ta over. – jeg føler at i min karriere har sagt mitt om det jeg trenger å si noe om. bare for å bli ferdig med den saken: det handler mye om sikkerhet. hvis du strekker strikken for langt og det plutselig står en i løypa når det kommer en storslalåmkjører i 90 kilometer i timen ... eller super-g i 120 eller utfor i 130 pluss. da snakker vi dødsulykker. når folk bare drar det lenger og lenger, må man sette ned foten før det kommer til det.

  Kristoffersen åpner opp etter illsint NRK-intervju - frykter dødsulykker

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. desember 2023 KL:18.31)
  det har gått snaue tre uker siden flere demonstranter tok seg inn i målområdet under slalåmrennet i gurgl. en illsint henrik kristoffersen svarte dem med både gloser og snøballkasting før han sa følgende direkte på nrk: – jævla idioter, de ødelegger rennet. sånne skal vi ikke ha noe av. de skal vekk. dette bør få konsekvenser. torsdag kveld møtte han pressen for første gang etter hendelsen i østerrike. – jeg har ikke så veldig mye mer å si om enn det jeg sa der. det er skrevet mange kommentarer. jeg har ikke noe mer å si om det. da trenger ingen andre å spørre om det heller, sier kristoffersen til pressen. han innrømmer imildertid at han har sett bildene fra målområdet i gurgl i etterkant. – det er vanskelig å ikke gjøre det, sier han. når tv 2 spør om hva han tenker om miljøsaken, svarer han: – jeg sa vel i gurgl at jeg ikke har problemer med at folk engasjerer seg i klima, men da må de gjøre det i riktige kanaler. jeg har egentlig ikke mer å si om det. jeg har en 4,5 måneder gammel sønn å konsentrere meg om, og å stå på ski. jeg kommer å konsentre meg om det fremover i hvert fall. da kan andre få ta over. – jeg føler at i min karriere har sagt mitt om det jeg trenger å si noe om. bare for å bli ferdig med den saken: det handler mye om sikkerhet. hvis du strekker strikken for langt og det plutselig står en i løypa når det kommer en storslalåmkjører i 90 kilometer i timen ... eller super-g i 120 eller utfor i 130 pluss. da snakker vi dødsulykker. når folk bare drar det lenger og lenger, må man sette ned foten før det kommer til det.
  Irritert Klopp i strupen på TV-reporter: – Modig av deg å spøke med det

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 7. desember 2023 KL:07.20)
  liverpool-sjef jürgen klopp likte dårlig at tv-reporter marcus buckland fleipet med at tyskeren foretrekker at liverpool spiller tidligkampen på lørdager. klopp kunne onsdag juble for tre viktige poeng i gullstriden borte mot tabelljumbo sheffield united. etter kampslutt ble han spurt om kampen mot crystal palace lørdag, på klopps «favorittidspunkt» klokken 13.30. – det er ganske modig av det å spøke med det. nå skal vi hjem, og jeg vet ikke helt når vi er tilbake i liverpool. kanskje klokken ett eller to (på natta). så har vi to økter før vi møter palace, avbrøt klopp. tyskeren har ved flere anledninger uttrykt at det tette kampprogrammet skaper bekymring. – jeg innser at du ikke forstår dette godt nok. du jobber ikke i fotballen, så hvorfor skal jeg forklare dette til deg? hvis du spøker med det, er du bare ignorant, fortsatte en irritert klopp. amazon-reporter buckland forsøkte deretter å understreke at han ikke mente å være respektløs. – det har du allerede vært, men det er i orden. du kan si hva du vil, men det kan ikke jeg. det fungerer annerledes, understreket klopp. etter 2-0-seieren mot sheffield united bekreftet klopp at midtstopper joel matip har pådratt seg et avrevet korsbånd. (ntb)  vg: start-direktør trekker seg etter baneskandalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. november 2023 KL:11.20)
  Terje Marcussen tar på seg ansvaret for lørdagens baneskandale og fratrer rollen som klubbdirektør i IK Start. Det skriver VG. Kristiansand-klubben skulle lørdag tatt imot Bryne i opprykkskvalifiseringen til Eliteserien. Kampen ble imidlertid ikke spilt da baneforholdene ikke var forsvarlige. Start skal ha valgt å ikke skru på undervarmen i forkant av oppgjøret.
  Red Bull-sjefen avslører samtaler med Hamilton – Ferrari også på banen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:11.02)
  formel 1-stjernen lewis hamilton var åpen for å bytte lag til både red bull og ferrari før han fornyet kontrakten med mercedes, hevder christian horner. de oppsiktsvekkende uttalelsene fra red bull-sjefen framkommer i et intervju med daily mail torsdag. hamilton signerte tidligere denne sesongen en ny avtale med sin mangeårige arbeidsgiver. den nye kontrakten strekker seg ut 2025-sesongen. i forkant av at han satte pennen til papiret skal det imidlertid ha vært samtaler på flere hold. – vi har hatt flere samtaler i løpet av årene om at lewis skulle komme til oss. de har tatt kontakt med oss noen ganger. senest tidligere i år kom det en henvendelse rundt om det var interesse, sier horner ifølge daily mail. deretter kommer han med ytterligere en påstand. – han møtte john elkann (ferraris styreformann) også. jeg tror det var seriøse samtaler. det var rundt løpet i monaco. det var definitivt samtaler, kanskje med vasseur også. men absolutt med elkann, sier red bull-toppen. fred vasseur er teamsjef i ferrari. (ntb)
  Häcken bekrefter Høgmo-interesse etter landslagsrykter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:10.42)
  ledelsen i den svenske fotballklubben häcken vedgår at den er kjent med at per-mathias høgmo er ønsket i én eller flere andre jobber. høgmo har hatt stor suksess som trener i häcken. forrige sesong ble det seriemesterskap. den siste tiden har nordmannen vært omtalt i forbindelse med den ledige jobben som svensk landslagssjef. – det er ikke noe jeg vil kommentere eller tillegge noe rundt. det er interesse for per-mathias. jeg kommenterer ikke dette utover det, sier sportssjef martin ericsson til fotbollskanalen. tirsdag hevdet aftonbladet å kjenne til at høgmo er høyt oppe på sveriges fotballforbunds liste over aktuelle kandidater til å etterfølge janne andersson som landslagssjef. häcken-topp ericsson sier følgende om interessen rundt høgmo. – det har vært vedvarende interesse for ham gjennom året. men vi har ikke vært inne i noe konkret, sier han. høgmos kontrakt med den svenske klubben strekker seg ut 2024. trenerprofilen har tidligere vært norsk landslagssjef. (ntb)


  Kristoffer Ajer skrev ny langtidskontrakt med Brentford

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:15.15)
  kristoffer ajer har signert ny avtale med premier league-klubben brentford som strekker seg fram til 2028. det bekrefter klubben selv i sosiale medier tirsdag. ajer ble hentet til brentford fra celtic i 2021. siden har han blitt en viktig brikke i thomas franks mannskap. i den nye kontrakten har den norske landslagsspilleren opsjon på å forlenge med ytterligere 12 måneder. ajer gjorde sin 50. opptreden for brentford før landskamppausen. han har spilt 12 kamper i alle konkurranser denne sesongen. – jeg er veldig glad for at kristoffer har forlenget kontrakten, sier manager thomas frank. – i løpet av de to første sesongene hos oss, var han veldig uheldig med skader. han fikk aldri den riktige rytmen, legger han til. frank er fornøyd med nordmannens bidrag. – kristoffer har vist stabilitet og kvalitet den siste perioden. det er jeg fornøyd med, sier han. – kristoffer blir bedre og bedre. han jobber hardt for å realisere potensialet sitt, og vi er glade for at han vil ta de neste stegene sammen med oss, legger dansken til. ajer startet seniorkarrieren i start i 2014. deretter gikk turen til celtic i 2016, før han ble utlånt til kilmarnock i 2017. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »