Hovedsiden

Liten annonse
  Bodø/Glimt forsterker stallen med den svenske kantspilleren Samuel Burakovsky

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 41 minutter gammel - (torsdag 25. juli 2024 KL:11.56)
  svenske samuel burakovsky har signert for bodø/glimt. det bekrefter aspmyra-klubben i sine kanaler torsdag. angrepsspilleren burakovsky kommer fra landskrona på nivå to i sverige, og melder umiddelbart overgang til glimt. – følelsen sier at dette vil være et utrolig steg, og jeg tror vi kan skape mange gode minner her. følelsen er bare positiv, sier burakovsky til glimt.no. burakovsky har tidligere gått gradene i ungdomsakademiet til malmö ff. han er hentet som kantspiller til bodø/glimt. – jeg er eksplosiv, og direkte i min spillestil. jeg liker å utfordre og skape sjanser. det er det som kjennetegner meg som spiller, sier nyervervelsen. burakovsky har signert på en kontrakt som strekker seg ut 2028-sesongen. (ntb)

  tennisstjernen murray trekker seg fra tennis

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 25. juli 2024 KL:10.33)
  Tennisstjernen Andy Murray (37) har annonsert art han skal legge opp etter OL, nå har han også valgt å trekke seg fra singelkampene i tennisturneringen. Han vil kun spille dobbeltkampene. Murray tok samme beslutning under Wimbledon tidligere denne måneden. Det skriver Sky Sports. Murray skal jakte sin fjerde olympiske medalje når han skal spille sammen med Dan Evans i dobbeltturneringen.


  rune trekker seg fra ol i paris – sliter med håndleddet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 24. juli 2024 KL:20.53)
  Den danske tennisyndlingen Holger Rune uteblir fra OL i Paris. En håndleddsskade setter en stopper for 21-åringen. Det opplyser Danmarks idrettsforbund i en melding. – OL er noe jeg har gledet meg enormt til, men jeg er nødt til å ta anbefalingene fra legene seriøst, sier Rune i en uttalelse. Den danske 21-åringen trakk seg nylig fra ATP 250-turneringen i kroatiske Umag. Nylig sa mor og manager Aneke Rune at det fortsatt fantes håp for OL-deltakelse ettersom sønnen ikke behøvde operasjon. – Skanningen viser at det er en betennelse. Problemene oppsto allerede i mai, og det har ikke roet seg ennå, sa hun til Ekstra Bladet onsdag. Nå er det imidlertid klart at lekene i Paris foregår uten den danske 21-åringen. (NTB)

  verdensener i tennis jannik sinner trekker seg fra ol i paris

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 24. juli 2024 KL:17.17)
  Den italienske tennisspilleren Jannik Sinner (22) har blitt nødt til å trekke seg fra OL i Paris på grunn av sykdom. Det skriver Sinner selv på X. Italieneren var regnet som en av de fremste favorittene i singleturneringen ved siden av blant andre Carlos Alcaraz, Novak Djokovic og Casper Ruud. Verdensener Sinner har tatt tennisverden med storm de siste to årene. I starten av 2023 var italieneren nummer 15 på verdensrankingen, før en kruttsterk avslutning på året brakte ham helt opp på 4.-plass. 22-åringen tok med seg momentumet inn i 2024, og i slutten av januar slo han Medvedev i finalen av Australian Open. Siden har det blitt titler i Rotterdam (ATP 500), Miami (Masters) og Halle (ATP 500). Bare Alcaraz (to ganger), Stefanos Tsitsipas og Daniil Medvedev har klart å slå italieneren i 2024. Etter Roland-Garros i juni seilet Sinner opp som ny verdensener. (NTB)  Toppligaer klager Fifa til EU-kommisjonen – får krast svar fra Fifa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:12.25)
  europeiske toppligaer og spillerforeningen fifpro hevder landslagskalenderen er i strid med eus konkurranseregler. sammen klager de inn fifa til eu-kommisjonen. det kommer fram i en felles uttalelse fra european leagues og fifpro. med klagen ønsker man å bevise at fifas kalender for landslagsfotballen bryter med eus regelverk. – i flere år har ligaene og spillerforeningene gjentatte ganger oppfordret fifa til å utvikle en klar, gjennomsiktig og rettferdig prosess rundt landslagskalenderen. den er nå overmettet, blitt uholdbar for nasjonale ligaer og er en risiko for spillernes helse, står det i tirsdagens pressemelding. videre står det at juridiske grep nå «er det eneste ansvarlige steget for å beskytte fotballens økosystem og arbeidere fra fifas ensidige avgjørelser». på x svarer fifa at den nåværende kalenderen ble enstemmig godkjent av fifa-rådet, som er satt sammen med representanter fra alle kontinenter – inkludert europa. – fifas kalender er det eneste verktøyet som sikrer at internasjonal fotball kan fortsette å overleve, sameksistere og blomstre sammen med nasjonal og internasjonal klubbfotball, skriver fifa og fortsetter: – noen ligaer i europa opptrer med kommersiell egeninteresse, hykleri og uten hensyn til alle andre i verden. disse ligaene foretrekker tilsynelatende en kalender fylt med vennskapskamper og sommerturneer, ofte med omfattende globale reiser. norsk toppfotball er medlem av european leagues. (ntb)

  Sarpsborg henter dansk angrepsspiller

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:10.20)
  danske frederik carstensen (22) har signert en kontrakt med sarpsborg som strekker seg ut 2028-sesongen. det bekrefter klubben på sine nettsider. – jeg er en offensiv spiller som kan bekle de fleste offensive posisjoner. jeg kommer med masse fart og er god i én-mot-én-situasjoner, så håper jeg å kunne bidra med scoringer og assist, sa dansken. carstensen kommer fra silkeborg, hvor han har spilt hele sin profesjonelle karriere. de siste sesongen har han vært på utlån til fredericia. – carstensen er en spiller med fart og intensitet i spillet sitt. det er trøkk og poeng i ham, sier sarpsborgs sportssjef bjørge øiestad. sarpsborg fikk en tung start på sesongen, men etter at christian michelsen erstattet stefan billborn som hovedtrener, har østfoldingene kommet seg over nedrykksstreken. (©ntb)

  Tydelig valg venter USA

  Kilde: NRK - Urix | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:06.35)
  det virker sunt for det amerikanske demokratiet at biden trekker seg. men harris eller en annen kandidat står foran en vanskelig valgkamp for å ta igjen trumps forsprang.

  pogacar ikke fan av alternativ tour-avslutning: – foretrekker champs-élysées
  trekker seg fra ol | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: pogacar trekker seg fra ol | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. juli 2024 KL:10.04)
  tadej pogacar er en av favorittene når tour de france senere søndag avsluttes med en 33 kilometer kupert tempoetappe i nice. men selv om den etappen favoriserer ham langt mer enn spurten på champs-élysées i paris, foretrekker sloveneren fortsatt den tradisjonelle avslutningen i den franske hovedstaden. – det blir helt sikkert veldig annerledes, men jeg liker det ikke. jeg starter ikke før klokken seks om kvelden, så det blir en lang dag, sa pogacar. arrangørene har benyttet anledningen til å bryte med den gamle tradisjonen fordi paris og champs-élysées i år er okkupert av ol. det er første gang på 35 år at tour de france har en tempoetappe som avslutning. da det sist skjedde, i 1989, utløste det en av de mest dramatiske avslutningene i tour de france-historien, med greg lemond som vant rittet med åtte sekunder. det er neppe noen sjanse for at noe slikt skjer på søndag. pogacar starter med en ledelse på 5 minutter og 14 sekunder ned til jonas vingegaard på 2.-plass. – jeg foretrekker champs-élysées. men det er annerledes, og jeg gleder meg til å oppleve hvordan det fungerer som siste etappe, sa pogacar.
  Thomas Müller ferdig som tysk landslagsspiller
  trekker seg fra ol | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: pogacar trekker seg fra ol | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. juli 2024 KL:10.35)
  thomas müller (34) har spilt sin sist kamp for tysklands landslag. veteranens beskjed kom etter em-sluttspillet på hjemmebane. der røk tyskland ut i kvartfinalen mot spania. etter kampen hintet müller om landslagsexit, og nå har han gjort alvor av det. mandag meddelte han om sin avgjørelse i sosiale medier. bayern münchen-spilleren stoppet på 131 landskamper og 45 mål. han er nummer tre på listen over spillerne med flest kamper for tyskland. lothar matthäus har rekorden på 150, mens miroslav klose stoppet på 137. müller vant verdensmesterskapet med tyskland i 2014. i 2010 ble han vms toppscorer med fem mål. müller har tidligere hatt en langvarig pause fra landslagsspill. han spilte ingen kamper mellom november 2018 og februar 2021, noe som var en konsekvens av at daværende tyskland-trener joachim löw skulle fornye landslaget etter et svakt vm i 2018. 34-åringen spilte bare 56 minutter fordelt på to kamper under årets em. han kom inn fra benken mot spania. müller har spilt i bayern hele sin profesjonelle karriere. kontrakten med klubben strekker seg til neste sommer. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »