Hovedsiden

Liten annonse


  Kolstad-tap i mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:20.26)
  kolstad hevet seg etter en svak periode før pause og ga polske kielce kamp i 30-32-nederlaget hjemme i champions league. tapet kom i trønderlagets første cl-oppgjør foran eget publikum i trondheim spektrum. det skjedde mot sist sesongs tapende mesterligafinalist.
  Karlsson vil ha Johaug tilbake i langrennssirkuset

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. september 2023 KL:07.59)
  svenskenes langrennsyndling frida karlsson gleder seg over therese johaugs mulige planer om å entre langrennsscenen på ny. i et intervju med expressen forteller karlsson at trondheim-vm i 2025 «klinger bra» for johaug, og den utholdenhetssterke svensken håper å se 35-åringen fra dalsbygda tilbake på toppnivå. – vi yngre langrennsløpere har tatt steg det siste året, så det hadde vært gøy å få therese som målestokk igjen. det hadde vært veldig kult å få henne tilbake, sier karlsson til avisen. (ntb)
  Sæter med syrlig Glimt-stikk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:18.53)
  bodø/glimt klarte ikke å ta tilbake serieledelsen i eliteserien i fotball da de spilte 1–1 mot rosenborg søndag. – veldig fint å ta fra bodø/glimt to poeng i kampen om seriegullet, sier rbk-trener svein maalen til tv 2 etter kampen. rbk-spiss ole sæter var også syrlig da han ble intervjuet av tv 2 etter kampen. – det virker som de tror de er mye mer enn de egentlig er. så det er veldig fint å ta fra bodø/glimt to poeng i jakten på gull, sier rbk-spilleren. viking lå på topp av tabellen før kampen mot rosenborg, etter at de vant 2–0 mot haugesund lørdag. men stavangerlaget hadde spilt en kamp mer før oppgjøret ble sparket i gang på lerkendal. etter sju minutter så det imidlertid ut til at viking bare skulle få låne serieledelsen i et døgn. da klinket tobias fjeld gulliksen inn 1–0 på nydelig vis i rbk-keeper andré hansens høyre hjørne. men det var langt fra over i trondheim. rosenborg tok over initiativet og var farlig frempå flere ganger, før de til slutt fikk uttelling rett før pause. målscorer gulliksen skled da pereira forsøkte å ta seg forbi langt til venstre i 16-meteren. det førte til at han tok ballen med hånden. dommer rohit saggi var ikke i tvil og pekte på straffemerket. rosenborgs ole sæter banket utligningen i mål fra krittmerket. i 2. omgang fortsatte kampen å bølge frem og tilbake med et tydelig press fra bortelaget. men flere scoringer ble det ikke foran et fullsatt lerkendal. på overtid var det imidlertid nesten utrolig at det ikke bli scoring. først var rosenborgs rasmus wiedesheim-paul alene gjennom, men han klarte ikke å sette ballen i nettmaskene. deretter var det nesten utrolig at ikke espejord og pellegrino satte en dobbeltsjanse i mål for gjestene. konfrontert med sæters utsagn om at bodø/glimt er tror de er bedre enn de er svarer pellegrino. – det er vel bare å se hva de har gjort og hva vi har gjort. det får han svare på. bryr meg ikke så mye om hva han sier. det går fint. sier bodø/glimt-spissen til tv 2. resultatet gjør at bodø/glimt nå ligger to poeng bak serieleder viking, etter 21. serierunder.

  Bodø/Glimt mistet serieledelsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. september 2023 KL:18.53)
  bodø/glimt klarte ikke å ta tilbake serieledelsen i eliteserien i fotball da de spilte 1–1 mot rosenborg søndag. – veldig fint å ta fra bodø/glimt to poeng i kampen om seriegullet, sier rbk-trener svein maalen etter kampen. viking lå på topp før kampen mot rosenborg, etter at de vant 2–0 mot haugesund lørdag. men stavanger-laget hadde spilt en kamp mer før oppgjøret ble sparket i gang på lerkendal. etter sju minutter så det imidlertid ut til at viking bare skulle få låne serieledelsen i et døgn. da klinket tobias fjeld gulliksen inn 1–0 på nydelig vis i rbk-keeper andré hansens høyre hjørne. men det var langt fra over i trondheim. rosenborg tok over initiativet og var farlig frempå flere ganger, før de til slutt fikk uttelling rett før pause. målscorer gulliksen skled da pereira forsøkte å ta seg forbi langt til venstre i 16-meteren. det førte til at han tok ballen med hånden. dommer rohit saggi var ikke i tvil og pekte på straffemerket. rosenborgs ole sæter banket utligningen i mål fra krittmerket. i 2. omgang fortsatte kampen å bølge frem og tilbake med et tydelig press fra bortelaget. men flere scoringer ble det ikke foran et fullsatt lerkendal. på overtid var det imidlertid nesten utrolig at det ikke bli scoring. først var rosenborgs rasmus wiedesheim-paul alene gjennom, men han klarte ikke å sette ballen i nettmaskene. deretter var det nesten utrolig at ikke espejord og pellegrino satte en dobbeltsjanse i mål for gjestene. dermed ligger bodø/glimt nå to poeng bak serieleder viking, etter 21. serierunder.


  Enkel Rosenborg-seier: Fikk luke til Vålerenga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 16. september 2023 KL:18.38)
  rosenborg hadde særs få problemer med å slå røa 3-0, og tar med seg tre poeng hjem til trondheim. nå har trønderne fått en luke på fire poeng ned til serietoer vålerenga, som bare klarte 1–1 mot åsane tidligere lørdag. cesilie andreassen, sara hørte og emilie nautnes scoret målene for rbk. – en bra gjennomført kamp. vi er storfornøyde med starten på høsten, sier sara hørte til nrk. – det er fortsatt mange kamper igjen, men hvis vi fortsetter som nå blir det en veldig, veldig spennende høst, sier hørte.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »