Hovedsiden

Liten annonse
  NTNUI nummer sju i Jukola-stafetten: – Irritert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 16. juni 2024 KL:09.41)
  ntnuis eirik langedal breivik var irritert etter jukola-stafetten i finland lørdag. han fant ikke siste gir i orienteringsløpet. han løp studentlaget fra trondheim inn til 7.-plass på siste etappe. mats eidsmo vant første etappe av løpet som gikk natt til søndag utenfor byen vasa i finland. deretter gikk det tyngre for laget som ble slått med 23 minutter av det svenske vinnerlaget stora tuna. i vår ble ntnui nummer fire på 10mila. – det er helt greit, men jeg er litt irritert over at jeg ikke klarer å gire opp slik som jeg gjorde på 10mila, sa langedal brevik. – i dag hadde jeg bare ikke helt kroppen, fastslo han. i tillegg til eidsmo og breivik løp kristian forsbacka, oskar edvardsson, nils tveite, isak jonsson og sigurd paulsen vie for det beste norske laget. nest best av de norske ble tyrving på 17.-plass. mer enn 1600 lag stilte til start. (ntb)
  Kolstad tok første stikk i sluttspillfinalen – slo Elverum 30-28
  trondheim | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: trist, sa ski-toppen. så kom spørsmålet om trondheim | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. mai 2024 KL:20.30)
  kolstad fikk sterk motstand av elverum i første finale i håndballsluttspillet, men ledet hele kampen på vei mot seier 30-28 i trondheim spektrum. det ligger mesterligaplass i potten i sluttspillfinalen, som avgjøres i best av tre kamper. kolstad har grepet om cl-billetten etter første kamp. magnus abelvik rød (8 mål) og keeper torbjørn bergerud (14 redninger) var toneangivende i onsdagens kamp. rød har meldt seg uaktuell til ol etter at han brakk foten under em i januar. på tribunen satt landslagssjef jonas wille og så rød herje. han scoret på sine åtte første avslutninger i kampen. – jeg var langt nede mentalt i januar og har ikke spilt så mye den siste tiden, men i dag var det bra. jeg fikk en god start og fikk til spillet mitt. det er deilig å levere i en viktig match, sa rød til tv 2. – han er vanskelig å stoppe. en verdensklassespiller, sa bergerud om lagkameraten. med tomålsseier kan kolstad avgjøre finalen lørdag. da møtes lagene i elverum, mens en eventuell 3. og avgjørende kamp spilles onsdag 29. mai i trondheim. (ntb)
  Rosenborg vant overtidsdrama mot LSK Kvinner
  trondheim | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: trist, sa ski-toppen. så kom spørsmålet om trondheim | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:21.09)
  emilie woldvik så ut til å ha reddet 2-2 for lsk kvinner i toppseriemøtet med rbk mandag, men to minutter på overtid dukket innbytter rebecka holum opp og sikret 3-2 for trønderne. seieren betyr at rosenborg holder følge med vålerenga på tabelltoppen. lagene står begge med 24 poeng etter åtte seirer og én uavgjort etter de ni første kampene. frøya dorsin så lenge ut til å spille hovedrollen i mandagens oppgjør i trondheim. hun sendte hjemmelaget i en tidlig ledelse og slo så den målgivende pasningen da camilla linberg satte inn 2-0 rett før pause. midt i annen omgang reduserte thea kyvåg for lsk kvinner, før emilie woldvik utlignet til 2-2 med to minutter igjen å spille av ordinær tid. så kom scoringen fra innbytter holum som til slutt skilte lagene. lsk kvinner klarte ikke komme tilbake etter den nesestyveren. mens rosenborg er bak vålerenga på målforskjell i toppen av tabellen, ligger økonomisk kriserammede lsk på femteplass. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »