Hovedsiden

Liten annonse


  Mount ute av England-troppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 17. mars 2023 KL:19.31)
  mason mount mister englands første kamper i em-kvalifiseringen i fotball. chelsea-profilen er ikke helt klar etter en skade i bekkenet. midtbanespilleren må også stå over chelseas bortekamp mot everton i premier league lørdag. – han var ikke 100 prosent i forrige kamp, så han er ikke helt klar. han kommer også til å miste samlingen med england, fortalte chelsea-manager graham potter fredag. mount har trøblet med formen denne sesongen og står med kun seks målinvolveringer (tre scoringer, tre assist) på 32 kamper. england møter italia borte og ukraina hjemme i em-kvalifiseringen senere i måneden. (ntb)

  Toney med i England-troppen – Alexander-Arnold utelatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. mars 2023 KL:15.43)
  ivan toney fikk torsdag plass i uttaket til englands em-kvalifiseringskamper mot italia og ukraina. det ble gjort selv om fa etterforsker ham for regelebrudd. brentford-angriperen ble før jul anklaget for i alt 262 brudd på gamblingreglene til englands fotballforbunds (fa) i perioden 2017 til 2021. han har erkjent noen av bruddene, mens han benekter andre. i britiske medier hevdes det at toney kan vente seg en langvarig utestengelse som følge av overtredelsene. det hindrer likevel ikke england-trener gareth southgate fra å ha med den formsterke spissen i sin tropp til em-kvalifiseringskampene mot italia og england senere i mars. toney står hittil uten a-landskamper til tross for at han er blitt tatt med i noen tropper. han ble med til vm i qatar uten å få være med i kamptroppen en eneste gang. 27-åringen står med 16 ligamål denne sesongen. utelatt fra troppen er blant andre liverpool-back trent alexander-arnold, arsenal-forsvarer ben white og angriperen raheem sterling (chelsea). alexander-arnold har slitt på sin høyrebackposisjon denne sesongen, mens white har vært tilnærmet fast i et arsenal-lag som leder ligaen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »