Hovedsiden

Liten annonse


  Thoresen fikk to kampers karantene – Wold usikker etter hodesmellen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:15.44)
  storhamar-veteran patrick thoresen er satt på sidelinjen i to kamper etter en hard takling mot hodet til eskil wold i ishockeysluttspillet mot frisk asker. thoresen fikk matchstraff for taklingen i første periode i mandagens oppgjør. storhamar mente i sitt tilsvar at «farten ikke var spesielt høy», og at frisk-spilleren er «taklingsbar og velger å ta imot taklingen ved å gjøre seg mindre og lavere inn mot vantet». det har ikke norges ishockeyforbunds disiplinærutvalg lyttet til. «thoresen – som taklende spiller – må bære det fulle ansvaret i denne situasjonen. taklinger mot hode/nakke utsetter motspiller for stor skaderisiko og er uønsket i ishockey», skriver disiplinærutvalget. wold trente ikke med frisk tirsdag og har vært gjennom undersøkelser for en potensiell hjernerystelse, opplyser far og frisk askers sportssjef vidar wold til ntb. – symptomene nå er at smertene er en smell og forhåpentlig ikke en hjernerystelse. det er usikkert om han blir klar til spill i morgen, sier wold. (ntb)  ny kneskade for courtois – utsetter comeback

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. mars 2024 KL:20.44)
  Real Madrid-keeper Thibaut Courtois har pådratt seg en ny kneskade og må belage seg på mer tid på sidelinja. 31-åringen har mistet det meste av sesongen på grunn av korsbåndskaden han ble rammet av i august i fjor. Han øynet nå et comeback, men tirsdag var uhellet ute igjen under trening. Det er ikke like alvorlig denne gang, men klubben opplyser på sitt nettsted at Courtois har en meniskskade i høyre kne. Skaden vil holde ham ute minst seks uker. I den belgiske stjernekeeperens fravær har Andrej Lunin voktet Real Madrid-målet, og han har hjulpet klubben til en klar ledelse i gullkampen i spansk La Liga. (NTB)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »