Hovedsiden

Liten annonse
  KFUM Oslo nære sjokkseier mot Bodø/Glimt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 24. mai 2024 KL:20.53)
  nyopprykkede kfum oslo sjokkerte borte mot serieleder bodø/glimt fredag kveld, men det holdt kun til 2-2. kfum skapte de første farlighetene drøye ti minutter ut i kampen med en heading like over mål. etter 18 minutter fikk hjemmelaget en dobbeltsjanse da de vant ballen høyt oppe på egen banehalvdel. men dessverre for bodø/glimt klarte verken august mikkelsen eller håkon evjen å få skuddene i mål. like før pause tok bodø/glimt ledelsen. jens petter hauge forserte ned langs venstrekanten og inne i feltet fant han albert grønbæk, som satte inn sitt syvende ligamål fra kort hold. på overtid av førsteomgang svarte likevel kfum. en lang ball i bakrom nådde petter nosa dahl, som er på lån fra nettopp bodø/glimt, banket ballen i mål via tverrliggeren. dermed stod det 1-1 til pause. – det var fantastisk å sette den scoringen der. få noen til å spise ordene sine litt, sa utleide nosa dahl til tv, uten å utdype noe mer. – det er for dårlig over hele linja, sa bodø/glimt-kaptein patrick berg til tv 2 om førsteomgangen. kfum yppet seg også etter hvilen, og etter 64 minutter sendte johannes nunez bortelaget i ledelsen med ett skudd i nærmeste hjørne. da måtte hjemmelaget opp og frem, for å unngå sitt andre strake hjemmetap. nino zugelj tok ansvar og fosset fremover, før han spilte fri hauge foran mål. sistnevnte gjorde ingen feil og utlignet etter 75 minutter. begge lag hadde gode muligheter til å ta alle tre poengene mot slutten, men uten å score. uavgjort gjør at bodø/glimt fortsatt leder serien, mens kfum befinner seg på 5. plass.  Øverland til finale i para-VM tre måneder etter kneskade

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:14.06)
  ida-louise øverland (20) er klar for søndagens 100-meterfinale i friidretts-vm for parautøvere i japan. hun tok seg videre etter å ha blitt nummer tre i sitt heat i klasse t47. øverland gjorde årsbeste med tiden 13,13. det var 14 hundredeler bak harstad-jentas personlige rekord. finaleplassen i kobe kom kun tre måneder etter at hun fikk en skade i venstre kne. – det var utrolig gøy. jeg hadde ikke trodd dette for to uker siden. da jeg røk korsbåndet, trodde jeg alt håp var ute, så dette var en helt utrolig opplevelse, sier øverland til harstad tidende. søndag løper hun sin første vm-finale i karrieren. som 17-åring var øverland en av norges to flaggbærere under åpningsseremonien i paralympics i 2021. (©ntb)

  Historisk seier for futsalkvinnene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:20.44)
  tiller-spillerne andrea holm aune og mari kristine vik scoret målene da belgia ble slått 2-1 i norges aller første futsallandskamp for kvinner. 1300 tilskuere hadde tatt veien til kolstad arena, og de fikk se det norske laget imponere i den historiske kampen. vik gjorde forarbeidet til ledermålet med et raid på venstresiden. hun fant klubbvenninnen inne foran mål, og aune scoret fra kort hold. aune imponerte og fikk prisen som banens beste. hun kom til flere store sjanser, men det var vik som doblet ledelsen etter en soloprestasjon i 2. omgang. først slo hun tunnel på en motspiller, så skjøt hun mellom beina på keeper. belgia reduserte, men greide aldri å utligne, og de norske kunne juble for seier. lagene møtes igjen onsdag. (ntb)  Pellegrino lurte stjernekeeper Lloris – scoret sesongens andre i MLS

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:10.27)
  amahl pellegrino er for alvor i ferd med å få fart på karrieren i major league soccer. lørdag rundet han tidligere tottenham-keeper hugo lloris og scoret for san jose earthquakes. pellegrinos fulltreffer bidro til at laget hans beseiret los angeles fc med 3-1. den tidligere bodø/glimt-yndlingen satte inn 2-0-målet i kampen ti minutter ut i annen omgang. etter en strålende pasning av argentineren cristian espinoza kom pellegrino alene med los angeles-keeper lloris. nordmannen rundet sisteskansen og trillet ballen i nettet. pellegrinos scoring var hans andre for sesongen. 33-åringen startet lørdagens kamp til venstre i earthquake-angrepet. han ble byttet ut etter 69 minutters spill. (ntb)

  Vålerenga med seier nummer to på rad – Stabæk vant toppkampen 5-0

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. mai 2024 KL:18.03)
  vålerenga fulgte opp 1-0-seieren over tromsø i cupen i midtuka med en ny 1-0-seier over bryne i 1. divisjon. matchvinnerscoringen var et rotemål av dimensjoner. vålerenga brøt en bryne-kontring og kontret selv på venstresiden. det endte til slutt med at ola kamara fikk lirket ballen i retning streken, men det var jacob haahr steffensen som var sist på ballen, og han ble derfor kreditert et selvmål. i rundens toppkamp rullet stabæk over kongsvinger i 1. omgang og ledet 3-0. kil fikk også en spiller utvist på tampen av omgangen, og det gjorde ikke saken bedre for de røde. stabæk vant til slutt 5-0. (ntb)


  KBKs Max Williamsen ute resten av sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. april 2024 KL:06.28)
  et avrevet korsbånd i venstre kne gjør at sesongen er over for kristiansunds max williamsen. etter 15 minutter i onsdagens cupkamp på reknesbanen, gikk kbks høyreback i bakken etter en duell med en træff-spiller, skriver tidens krav. – det er bare å forberede seg på det verste, sa 20-åringen til da han hinket inn i kbk-bussen for å reise hjem til kristiansund en liten time etter kampslutt. etter mr-undersøkelse torsdag kom bekreftelsen på at 20-åringen ikke kan spille mer fotball denne sesongen. (ntb)  Bommet på straffe - Ole Sæter ble RBK-helt likevel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. april 2024 KL:19.03)
  rosenborgs ole sæter (28) var igjen i sentrum med to ekte spissmål, men bommet også på straffe da det ble borteseier 3-1 mot haugesund i eliteserien. et kvarter før slutt kunne han fått sitt tredje mål, men den ellers så selvsikre spissen skjøt litt for svakt til venstre for egil selvik, og haugesunds sisteskanse reddet.

  Aston Villa til europeisk semifinale for første gang på 42 år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:21.42)
  på en dårlig dag kom aston villa tilbake og vant kvartfinalen mot franske lille i serieligaen. avgjørelsen falt på straffer. de engelske gjestene taklet presset best og tok en 4-3-seier i straffesparkkonkurransen. sammenlagt endte det 3-3 over to kamper. dermed er aston villa klare for semifinale i serieligaen. det er første gang klubben er i en europeisk semifinale siden de vant mesterligaen i 1981/82-sesongen. lille ledet 2-0 og lå an til å gå videre med få minutter igjen av ordinær tid. så dukket matty cash opp og banket inn villas redusering fra 20 meter. skuddet gikk inn via en motspiller. i forkant klønet lille det til da keeper lucas chevalier kolliderte med en lagkamerat og mistet ballen. tidligere i kampen scoret yusuf yazici med innsiden av venstrefoten etter 15 minutter, mens lille-kaptein benjamin andré stusset inn 2-0 på en corner halvveis ut i 2.-omgangen. unai emery kan bli første manager til å lede aston villa til en tittel siden birmingham-klubben vant ligacupen i 1996. (ntb/nrk)

  Aston Villa til semifinale i Serieligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:21.42)
  på en dårlig dag kom aston villa tilbake og vant kvartfinalen mot franske lille i serieligaen. avgjørelsen falt på straffer. de engelske gjestene taklet presset best og tok en 4-3-seier i straffesparkkonkurransen. sammenlagt endte det 3-3 over to kamper. lille ledet 2-0 og lå an til å gå videre med få minutter igjen av ordinær tid. så dukket matty cash opp og banket inn villas redusering fra 20 meter. skuddet gikk inn via en motspiller. i forkant klønet lille det til da keeper lucas chevalier kolliderte med en lagkamerat og mistet ballen. tidligere i kampen scoret yusuf yazici med innsiden av venstrefoten etter 15 minutter, mens lille-kaptein benjamin andré stusset inn 2-0 på en corner halvveis ut i 2.-omgangen. unai emery kan bli første manager til å lede aston villa til en tittel siden birmingham-klubben vant ligacupen i 1996. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »