Hovedsiden

Liten annonse


  Ny svak runde for Hovland i Ohio

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 9. juni 2024 KL:23.13)
  viktor hovland fulgte opp lørdagens marerittavslutning med nok en svak runde og greide ikke å finne tilbake til storspillet i pga-turneringen i ohio. på den siste runden gikk han på tre strake bogeyer på hull sju, åtte og ni, men løftet spillet midtveis, før det igjen raknet mot slutten. dermed endte runden på tre slag under par. totalt ble det fem bogey og to birdie. han avsluttet på to slag over par totalt og ligger foreløpig på delt 15.-plass. nordmannen greide dermed ikke kopiere fjorårets seier i turneringen som spilles på legenden jack nicklaus` bane i ohio. verdensener scottie scheffler leder turneringen når det gjenstår noen hull. (ntb)

  Ny fiaskorunde for Hovland i Ohio – fem bogey

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 9. juni 2024 KL:23.13)
  viktor hovland fulgte opp lørdagens marerittavslutning med nok en svak runde og greide ikke å finne tilbake til storspillet i pga-turneringen i ohio. på den siste runden gikk han på tre strake bogeyer på hull sju, åtte og ni, men løftet spillet midtveis, før det igjen raknet mot slutten. dermed endte runden på tre slag under par. totalt ble det fem bogey og to birdie. han avsluttet på to slag over par totalt og ligger foreløpig på delt 15.-plass. nordmannen greide dermed ikke kopiere fjorårets seier i turneringen som spilles på legenden jack nicklaus` bane i ohio. verdensener scottie scheffler leder turneringen når det gjenstår noen hull. (ntb)


  mol/sørum slått ut av verdensenerne

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 9. juni 2024 KL:12.43)
  Svenske David Åhman og Jonatan Hellvig fortsatte sin triumfferd ved å slå Anders Mol og Christian Sørum i semifinalen i elite 16-turneringen i Ostrava. Seieren kom i strake sett, men var likevel av det noe knepne slaget. Svenskene vant 23-21 i et jevnt åpningssett og avgjorde det andre med 21-18. Det betyr at Mol og Sørum skal ut i kamp om 3.-plassen senere søndag, mens Åhman/Hellvig er finaleklare. Mol har nylig vært gjennom en operasjon i foten, og turneringen i Tsjekkia er sandvolleyballduoens første siden starten av mars. Han og Sørum må jobbe på for å komme i skikkelig kampform til OL i Paris, der de er tittelforsvarere. (NTB)

  Carlsen nær Norway Chess-tittelen etter seier i armageddon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 6. juni 2024 KL:20.55)
  magnus carlsen holdt alireza firouzja til remis med svarte brikker og avgjorde etter armageddon. han er i posisjon til å vinne norway chess for femte gang. verdenseneren kom til partiet som leder av turneringen i stavanger. spillet mot firouzja ga ham halvannet poeng. det skilte ett poeng mellom carlsen og tittelforsvarer hikaru nakamura før torsdagens runde. amerikanerens parti er ikke over. firouzja brukte nesten en time på sitt 18. trekk. det ga 20-åringen dårlig tid på klokka, og på det meste skilte det over 50 minutter mellom dem. – dette er ganske ekstremt, sa hans olav lahlum i tv 2s sjakkstudio. (ntb)

  Djokovic trekker seg fra Roland-Garros - Ruud til semifinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 4. juni 2024 KL:16.53)
  turneringen melder at djokovic har trukket seg på x. djokovic skulle etter planen møte ruud til kvartfinale onsdag. nå går istedenfor ruud direkte til en semifinale på walkover. djokovic bekreftet etter mandagens seier over francisco cerúndolo at han var usikker etter en smell i kneet. djokovic fikk behandling underveis i kampen. – jeg fikk en kneskade. jeg får se når kroppen blir kaldere. særlig i det femte settet slo veldig sterke betennelsesdempende medikamenter inn og tillot at jeg spilte nesten uten smerter. i to sett kunne jeg imidlertid ikke spille så mye, sa djokovic etter mandagens kamp. casper ruud tapte finalen mot djokovic i roland-garros i fjor, men slo verdenseneren da de to møttes sist i monte-carlo masters for en drøy måned siden. ruud har kommet til finalen i roland-garros de to siste årene og får nå en ny sjanse til å ta seg til finalen. i semifinalen møter ruud vinneren av kampen mellom alexander zverev og alex de minaur.
  Ruud klar for kvartfinale i Roland-Garros: Møter Djokovic

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 3. juni 2024 KL:22.19)
  casper ruud har tatt seg til finalen på grusen i grand slam-turneringen roland-garros, også kjent som french open, de to siste årene. nå har han igjen stø kurs mot et nytt toppresultat i den prestistjefylte turneringen. i åttedelsfinalen mot amerikanske taylor fritz (nummer tolv i verden) mandag kveld vant ruud til slutt 3-1 i sett. – det var ekstremt vanskelig, sier ruud i et intervju vist på eurosport like etter kampslutt. nordmannen vant åpningssettet etter et tiebreak. fritz ledet både 4-0 og 5-1 tidlig i tiebreaket, men ruud snudde mesterlig og vant tiebreaket 8-6. fritz vant det andre settet 6-3, men deretter handlet det meste om ruud. nordmannen vant de siste to settene 6-4, 6-2 og er dermed klar for kvartfinale. der venter verdensener novak djokovic. – jeg skal spille kvartfinale om et par dager mot novak. jeg har ingenting å tape, så jeg skal prøve å nyte det, sier ruud. ruud slo djokovic da de to sist møttes i monte-carlo masters for en drøy måned siden. de to møttes også i finalen i roland-garros i fjor, en kamp som djokovic da vant i tre strake sett. totalt har djokovic vunnet fem av de seks kampene mellom de to.

  Historisk Djokovic slet seg til seier - kan møte Ruud i kvartfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 3. juni 2024 KL:20.55)
  novak djokovic slo argentiske francisco cerúndolo 3-2 i sett i fjerde runde i roland-garros mandag kveld. i en intens og nervepirrende kamp var det djokovic som vant første sett overlegent, 6-1, før cerúndolo slo tilbake og vant de to neste settene 7-5, 6-3. djokovic våknet igjen til live i fjerde sett og vant det 7-5. i det femte settet var det lengste jevnt, men djokovic viste seg som den sterkeste i avslutningen og vant til slutt 6-3. seieren var djokovics 370. seier i en enkeltkamp i en grand slam-turnering. med det er han historisk som den mannlige single-spilleren med flest seirer i historien, én mer enn roger federer. i kvartfinalen møter verdensener djokovic vinner av kampen mellom casper ruud og taylor fritz. ruud vant der første sett, mens fritz vant det andre. kampen pågår.


  Djokovic kritisk til Roland-Garros-arrangøren: – Helt på grensen fysisk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 3. juni 2024 KL:07.53)
  verdensener novak djokovic måtte gjennom en kraftanstrengelse av de sjeldne da han tok seg videre til 4. runde i roland-garros. det fikk serberen til å stusse. først klokken 22.45 norsk tid lørdag kom 3.-rundekampen mot italienske lorenzo musetti i gang. oppgjøret, som ble avgjort over fem sett, var ikke ferdigspilt før like etter klokken 3 natt til søndag. – jeg ønsker ikke å ta del i debatten, men jeg mener at visse ting kunne vært håndtert annerledes. det har en viss sjarm å vinne en kamp klokken tre på natta, dersom det var den siste i turneringen. det var det ikke, sa djokovic ifølge nyhetsbyrået afp. flere av de store kanonene, deriblant djokovic, alexander zverev og daniil medvedev, måtte grave dypt i sine kamper i 3. runde. verdenssekser andrej rublev forsvant ut. – fysisk var jeg helt på grensen. når du er involvert i ballvekslinger på mer enn 20 slag klokken to om natten … hvem spiller kamp da? vi spiller mange kamper på det tidspunktet gjennom livet. forholdene var meget tunge, og det var veldig kaldt, fortsatte verdenseneren. serberen tok seg til slutt forbi musetti med settsifrene 7-5, 6-7 (6-8), 2-6, 6-3, 6-0. i 4. runde skal djokovic opp mot argentineren francisco cerundolo. skulle han ta seg til kvartfinale, kan casper ruud være motstander. (ntb)

  Brutal oppvisning av Swiatek i Roland-Garros

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 2. juni 2024 KL:20.39)
  iga swiatek trappet opp jakten på sin tredje strake roland-garros-tittel med en brutal utklassing av anastasia potapova søndag. den polske verdenseneren brukte bare 40 minutter på å vinne 6-0, 6-0 over sin useedede russiske motstander. – det gikk ganske raskt, sa swiatek, som tapte bare ti poeng i den korteste fullførte kamp i sin karriere. – jeg var veldig fokusert og i sonen. jeg så ikke på resultattavla, jeg konsentrerte meg bare om spillet, sa hun. swiatek måtte avverge en matchball mot naomi osaka i 2. runde, men søndag var hun knusende overlegen. i åttedelsfinalen møter hun wimbledon-mester marketa vondrousova, som slo ut serbiske olga danilovic i strake sett. (©ntb)

  Roland-Garros: Djokovic videre etter tidenes seneste kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 2. juni 2024 KL:03.49)
  verdensener novak djokovic trengte fire og en halv time på å slå lorenzo musetti fra italia i tredje runde av roland-garros-turneringen. kampen var ikke bare av maratontypen, men også den som har vart til lengst på natt i turneringens historie. først noe etter klokka 3 natt til søndag kunne djokovic innkassere seieren. casper ruud gikk tidligere videre i turneringen. vinner begge neste kamp møte de i kvartfinalen. (ntb)

  Ruud vant – til åttedelsfinale i Roland-Garros

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 2. juni 2024 KL:00.51)
  casper ruud vant over etcheverry og egen frustrasjon, og er dermed videre til åttedelsfinale i roland-garros. casper ruud slet med serven og irriterte seg over grus på ballene, men han viste klasse da det gjaldt og slo tomas etcheverry i fire sett i roland-garros. neste motstander blir amerikanske taylor fritz, som er nummer 12 på atp-rankingen. vinner ruud også den kampen, ligger det an til å bli kvartfinale mot verdensener novak djokovic. (ntb)

  voldssiktelsen mot verdensener scheffler lagt bort

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. mai 2024 KL:19.28)
  Det blir ingen strafferettslig etterspill for golfeneren Scottie Scheffler etter dramaet som oppsto under PGA-mesterskapet. Amerikaneren var blant annet anklaget for å ha overfalt en politimann. Han ble tidligere i måneden arrestert da han kjørende i bil skulle til golfanlegget for å spille 2. runde av majorturneringen i Louisville i Kentucky. På veien måtte han passere en politiveisperring, der en mann hadde mistet livet etter å ha blitt påkjørt av en buss. Scheffler har hele tiden kalt saken en stor misforståelse, og onsdag ble alle punkter i siktelsen mot ham lagt bort. (NTB)


  Djokovic utslått i Genève – tsjekker kan vente for Ruud i finale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. mai 2024 KL:16.54)
  verdensener novak djokovic kom sterkt tilbake etter tap i det første settet, men så ble han utspilt av tsjekkiske tomas machac. machac fikk en kjempestart på kampen med 6-4 i første sett, men så slo djokovic hardt tilbake. han ga så vidt fra seg poeng i sett nummer to og vant blankt 6-0. dermed hadde serberen initiativet før siste sett, men der leverte machac sterkt. han brøt djokovic til 4-1-ledelse, og tsjekkeren mistet ikke føringen på vei mot seier 6-1. i finalen venter enten casper ruud eller italienske flavio cobolli. de møtes senere fredag. ruud vant atp 250-turneringen i genève i 2021 og 2022.  Ruud kjempet seg videre - kan møte Djokovic i finalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. mai 2024 KL:21.32)
  casper ruud (25) slo sebastian baez (23) 2-1 i sett (6-4, 2-6, 6-4) og er klar for semifinale i atp250-turneringen i genève. – det var en tøff match. baez er en sterk spiller. det var litt opp og ned, men alt i alt var det en velspilt kamp. det viktigste var å spille på seg selvtillit, og jeg er veldig glad for at jeg klarte det, sa ruud i intervjuet etter kampen. ruud og baez hadde møttes to ganger tidligere, og ruud vant begge ganger. det tredje opgjøret endte også med seier til nordmannen, som er ranket som nummer sju i verden. baez er nummer 20. i semifinalen venter italieneren flavio cobolli, som er nummer 56 på rankingen og useedet i turneringen. i en eventuell finale blir motstanderen enten verdensener novak djokovic (serbia) eller tomas machac (tsjekkia). kvartfinalen mot argentineren baez ble både underholdende, velspilt, jevn og innholdsrik, men ruud viste seg igjen som bestemann. nordmannen vant atp250-turneringen i genève i 2021 og 2022.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »