Hovedsiden

Liten annonse
  Hauger klatret 12 plasser: – Litt flaks

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:11.14)
  dennis hauger hadde en vanskelig start i monaco, men bykset opp fra 17.- til 5.-plass i søndagens formel 2-løp. det gjorde at hauger var blant de åtte førerne som plukket vm-poeng. – det er ikke en skuffelse fra hvor jeg startet, så jeg er fornøyd. jeg hadde selvfølgelig litt flaks, men det var deilig å ha det på min side i dag. en liten opptur, sier dennis hauger til viaplay. 20-åringen var påskrudd fra start og startet klatringen umiddelbart. han var på nummer seks i feltet da det ble full stans i hovedløpet etter 24 runder. rødflagget kom som følge av at jack doohans krasjet og påfølgende bilbrann et par runder tidligere. et forsinket tidsskjema fikk arrangøren til å kutte ned på antall runder. det var heller ingen ulempe for hauger – her må du ha maks uttelling for at det skal funke, og det har han hatt for en gangs skyld. det er vel første gang i år at slike ting har vært på vår side, sa tom erik hauger om sønnens kjøring i en pauseprat med viaplay, ifølge ntb.

  Hauger klatret 12 plasser

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:11.14)
  dennis hauger bykset opp fra 17.- til 5.-plass i søndagens monaco-løp i formel 2. han dro fordel av at det ble full stopp underveis. det kraftige hoppet tok hauger inn blant de åtte førerne som plukket vm-poeng. før start virket ikke det sannsynlig, men aurskog-gutten var påskrudd og startet klatringen umiddelbart. han var på nummer seks i feltet da det ble full stans i hovedløpet etter 24 runder. rødflagget kom som følge av jack doohans krasj og påfølgende bilbrann et par runder tidligere. – her må du ha maks uttelling for at det skal funke, og det har han hatt for en gangs skyld. det er vel første gang i år at slike ting har vært på vår side, sa tom erik hauger om sønnens kjøring i en pauseprat med viaplay. (ntb)

  Rivalens krasj ødela for Hauger i Monaco: – Et håpløst utgangspunkt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:16.09)
  dennis hauger har et dårlig utgangspunkt før helgens formel 2-runde i monaco. i fredagens kvalifisering ble han nummer ni i b-gruppa og totalt nummer 17. – det er dessverre helt katastrofe. det er nesten umulig og et håpløst utgangspunkt, sier viaplays ekspertkommentator henning isdal. hauger var på vei til å forbedre rundetiden sin, men idet han svingte inn på oppløpet kom det røde flagget etter at clement novalak hadde krasjet ute på banen. dermed ble kvalifiseringen stanset, uten at hauger fikk en siste sjanse til å komme seg høyere opp på lista. hauger vant sprintløpet i monaco i fjor, men må nå trolig se langt etter en reprise av det. det er sprintløp lørdag og så hovedløp på søndag.

  Salah «helt knust» etter at Manchester United sikret Mesterligaplass: – Vi har sviktet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
  manchester united trengte ett poeng for å sikre seg en plass i mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av premier league-sesongen. det klarte de med bravur hjemme mot chelsea med en 4-1-seier, noe som også gjør at erkerival liverpool ikke kommer seg til mesterligaen. – vi vet at det betyr mye for fansen. for oss handler det om nå målene våre, sier bruno fernandes til sky sports. – målet for denne sesongen var helt klart å komme dit. med måten vi startet, så var det trolig ingen som forventet det, sier united-manager erik ten hag til viaplay. i liverpool tok stjernespiller mohamed salah til twitter like etter kampslutt. – jeg er helt knust. det er absolutt ingen unnskyldning for dette. vi hadde alt vi trengte for å kvalifisere oss til mesterligaen neste sesong og vi mislyktes. vi er liverpool og å kvalifisere seg til mesterligaen er et minstekrav. jeg beklager, men det er for tidlig med et oppløftende eller optimistisk innlegg. vi har sviktet dere og oss selv, skriver salah. for chelsea har sesongen vært en enda større fiasko. de står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – det er rett og slett helt sjanseløst. det er helt grusomt, hele veien. absolutt alt. det er personlige feil. det er sløvhet. de henger ikke sammen som et lag. de ser ikke ut som et måneskinn. rett og slett helt forferdelig, sier viaplays fotballekspert pål andré helland.

  Salah «helt knust» etter at Manchester United sikret Mesterligaplass: – Vi har sviktet dere

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
  manchester united trengte ett poeng for å sikre seg en plass i mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av premier league-sesongen. det klarte de med bravur hjemme mot chelsea med en 4-1-seier, noe som også gjør at erkerival liverpool ikke kommer seg til mesterligaen. – vi vet at det betyr mye for fansen. for oss handler det om nå målene våre, sier bruno fernandes til sky sports. i liverpool tok stjernespiller mohamed salah til twitter like etter kampslutt. – jeg er helt knust. det er absolutt ingen unnskyldning for dette. vi hadde alt vi trengte for å kvalifisere oss til mesterligaen neste sesong og vi mislyktes. vi er liverpool og å kvalifisere seg til mesterligaen er et minstekrav. jeg beklager, men det er for tidlig med et oppløftende eller optimistisk innlegg. vi har sviktet dere og oss selv, skriver salah. for chelsea har sesongen vært en enda større fiasko. de står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – det er rett og slett helt sjanseløst. det er helt grusomt, hele veien. absolutt alt. det er personlige feil. det er sløvhet. de henger ikke sammen som et lag. de ser ikke ut som et måneskinn. rett og slett helt forferdelig, sier viaplays fotballekspert pål andré helland.

  Manchester United vartet opp med festfotball - klare for Mesterligaen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:22.58)
  manchester united trengte ett poeng for å sikre seg en plass i mesterligaen neste sesong, én runde før slutt av premier league-sesongen. det klarte de med bravur hjemme mot chelsea. casemiro sendte united i ledelsen allerede etter fem minutter og på overtid sørget anthony martial for at det sto 2-0 til pause. i den andre omgangen var det tidvis en kanonade mot chelsea-målet og scoringer bruno fernandes og marcus rashford gjorde at det sto 4-0 med ti minutter igjen. mot slutten av kampen reduserte joão félix, men det var aldri tvil om hvor seieren skulle ende og united var nærmere 5-1 på overtid enn chelsea var enda en redusering. united ligger nå på tredjeplass, med to poeng ned til newcastle på fjerdeplass og seks poeng ned til liverpool på femteplass. topp fire kvalifiserer seg til mesterligaen. for manchester-klubben venter også en fa-cupfinale mot byrival manchester city om halvannen uke. for chelsea har sesongen vært en stor fiasko, som står med kun 43 poeng på 37 kamper og er nede på en tolvteplass. – det er rett og slett helt sjanseløst. det er helt grusomt, hele veien. absolutt alt. det er personlige feil. det er sløvhet. de henger ikke sammen som et lag. de ser ikke ut som et måneskinn. rett og slett helt forferdelig, sier viaplays fotballekspert pål andré helland.

  Norge avsluttet ishockey-VM med 1-4-tap for Slovakia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:13.28)
  norge kom seg raskt ned på jorda igjen etter seieren over canada i ishockey-vm. slovakia ble for sterke og vant 3-1 i den siste kampen tirsdag. slovakia hadde på sin side mye å spille om. de kjemper om mulig kvartfinaleplass, og kun seier etter 60 minutter mot norge var godt nok til å ta seg forbi latvia. norge kunne på sin side blitt nummer ti eller elleve med seier. nå blir det 12.-plass i mesterskapet. tirsdgens kamp startet bra med et norsk lag fullt av selvtillit, men raskt ble de hardt straffet av effektive slovaker. marek hrivik fikk litt for enkelt sette 1-0 på lagets første skikkelige mulighet etter snaue fire minutter. henrik haukeland, som hadde tatt over for jonas arntzen i målet, reddet så mesterlig da cehlarik kom alene noen minutter senere, men cehlarik satte likevel 2-0 i neste angrep. – en svak periode. spillerne gikk dårlig på skøyter, og vi var ikke gode nok fysisk, forklarte landslagssjef johansson den svake perioden overfor viaplay. markus vikingstad tente et nytt håp da han reduserte til 1-3 i midtperioden på pasning fra thomas berg-paulsen. til tross for at kampen jevnet seg mer ut de siste 40 minuttene kom det et nytt slovakisk mål mot slutten. (©ntb)

  Haaland: – Kan ikke leve normalt lenger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:08.19)
  i et større intervju forteller erling braut haaland om livet som en av verdens aller største fotballstjerner. – jeg tror det er et par flere folk som vet hvem jeg er nå, så det er litt ekstra vanskelig å gjøre de mest normale tingene. men det er sånn livet mitt er nå, jeg skal ikke sitte å klage på det, sier han til viaplay. jærbuen, som ble seriemester med manchester city på søndag, satt seg ned med viaplay for å prate om suksessen, dagen etter at han feiret gullet med lagkameratene på en nattklubb i manchester. i intervjuet sier han at han ikke gjør så mye annerledes før, bortsett fra å motta litt mer behandling enn før. men at livet har endret seg, er det liten tvil om. – livet har endret seg. jeg kan ikke leve normalt lenger, det er bare sånn det er, sier haaland. – jeg prøver å være meg selv så mye jeg kan hver bidige dag og ha gode, ærlige og fine folk rundt meg. det tror jeg er nøkkelen her. det er akkurat det jeg har. det gjør meg ikke så mye, legger han til. jærbuen står med 53 mål i alle turneringer denne sesongen. manchester city jakter trippelen - premier league, mesterligaen og fa-cupen, og en allerede glimrende debutsesong kan bli historisk god for haaland.


  Sensasjonell norsk seier - slo Canada etter straffedrama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:17.48)
  det norske ishockeylandslaget slo canada på sensasjonelt og dramatisk vis mandag. – det er helt sykt. en ishockeysensasjon. det er ikke annet å si, jeg er målløs, sier viaplays ekspert alexander bonsaksen. dramatikken oppsto elleve sekunder før full tid i tredje periode på stillingen 2-1 til norge. da utlignet lawson crouse til 2-2 og sørget for «sudden death» i riga. norge skapte flere store sjanser i spillforlengelsen, men til slutt måtte det hele avgjøres på straffer. der holdt de norske spillerne hodet kaldt og sikret seieren på overbevisende vis. norge scoret på fire av fem mulige, mens canada bommet to ganger. det er norges første seier over canada på 23 år. canada er rangert som verdens nest beste landslag, bare overgått av finland. norge er nummer 12 på den samme listen. andreas martinsen og sondre olden scoret norges mål i ordinær tid. milan lucic reduserte til 2–1 for canada før den dramatiske avslutningen på kampen. norge kan ikke nå sluttspillet i årets vm, men seieren over canada åpner døren for en sterk sluttplassering. med seier over slovakia i siste kamp kan de norske iskrigerne overgå 13. plassene fra de to foregående verdensmesterskapene. canada er allerede kvalifisert for sluttspillet.

  Norsk seier i skjebnekampen – kan ha reddet plassen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 16. mai 2023 KL:17.31)
  14 minutter og fem sekunder var spilt da thomas berg-paulsen skjøt norge opp i ledelsen i tirsdagens vm-kamp mot slovenia. det skulle vise seg å bli kampens eneste mål. dermed tok norge en usedvanlig viktig seier i kampen om å berge plassen i a-vm i ishockey. – stort å score sitt første vm-mål, sa berg-paulsen til viaplay. slovenia var laget som rett og slett måtte slås, og det holdt etter en nervepirrende avslutning. i sluttsekundene var det kaos foran det norske buret, men norge holdt unna takket være oppofrende spill. ken andre olimb så ut til å bli skadet da han gikk ned og blokkerte en puck. – jeg tror det går greit. jeg hadde litt panikk og måtte bare prøve å komme meg i veien, sier han til viaplay. norge står nå med fire poeng etter tre kamper, og det kan vise seg å være nok til å unngå sisteplassen i gruppa, som ville gitt nedrykk. norge innledet med 3-4-tap etter straffer mot kasakhstan og 0-3 mot sveits. 17. mai møter det norske laget latvia. (nrk/ntb)

  Ny beskjed: - Ekstremt

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:07.45)
  united.no-journalist eivind b. holth og viaplay-kommentator kasper wikestad er enige: ole gunnar solskjærs (50) managerperiode i manchester united får for lite anerkjennelse.


  Maktdemonstrasjon av Verstappen i Miami – vant duell mot lagkompis

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:23.10)
  max verstappen startet som nummer ni, men kjørte seg mesterlig opp gjennom feltet og vant vm-runden i formel 1 i miami. dermed økte han i vm-sammendraget. verstappen startet helt nede i niende startspor i søndagens hovedløp, men nederlenderen brukte ikke lang tid på å forbedre posisjonen sin kraftig. i god tid før halve løpet var kjørt overtok han ledelsen i løpet da red bull-lagkompis sergio perez var inne i depotet. da hadde verstappen allerede jaktet på perez i flere runder. – på et tidspunkt var det seks sekunder mellom dem. det sier litt om hvor høyt tempo han klarer å holde på disse harde dekkene, sa viaplay-ekspert henning isdal om nederlenderens fart. – det er så imponerende, supplerte kommentator atle gulbrandsen. for lewis hamilton endte miami grand prix i en ny nedtur. mercedes-briten mislyktes i kvalifiseringen lørdag og røk ut allerede i kvalifiseringsomgang nummer to. det ga kun 13. beste startspor søndag. fra det utgangspunktet kjørte han seg opp til en habil sjetteplass, men avstanden opp til teten var til slutt voldsomt stor. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »