Hovedsiden

Liten annonse
  Scoret igjen – jakter toppscorertittelen i La Liga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:22.36)
  alexander sørloth utliknet til 1-1 for villarreal i storkampen mot atletico madrid i spansk fotball mandag. trønderen nærmer seg med det toppen av toppscorerlista. kun en håndfull spillere har score flere mål enn sørloth i la liga denne sesongen. real madrids jude bellingham og osasunas ante budimir topper med 16. sørloth satte inn sitt 14. mål da han fikk avslutte fra rett utenfor 16-meteren. ballen fant hjørnet bak atletico-keeper jan oblak.  sørloth-mål ikke nok for villarreal – ute av europaligaen tross 3-1-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:20.48)
  villarreal vant 3-1 hjemme over marseille torsdag kveld, men det er likevel den franske klubben som er klar for kvartfinale i europaligaen. marseille hadde nemlig en 4-0-ledelse fra det første oppgjøret på hjemmebane og vant dermed 5-3 totalt. étienne capoue sendte vertene i ledelsen etter en drøy halvtime, før alexander sørloth satte inn 2-0-scoringen ti minutter inn i 2. omgang. sørloth er brennhet om dagen og står med seks mål på lagets fem siste kamper. det har også sendt trønderen opp på 6.-plass på toppscorerlisten i la liga. på tampen av oppgjøret ble det ordentlig spennende da yerson mosquera sendte villarreal opp i 3-0, ettersom vertene bare trengte et mål til for å sikre ekstraomganger. men i stedet for det utløsende målet for «den gule ubåt», var det jonathan clauss som reduserte for marseille og slukket alt håp for sørloth & co. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »