Hovedsiden

Liten annonse

  Formel 1-stjerne får ikke starte i Australia – teamet ga bort bilen hans

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:11.11)
  logan sargeant får ikke delta i australias grand prix denne helgen etter at williams-teamet ga bort bilen hans til lagkamerat alexander albon. årsaken til den spesielle episoden er at albon vraket sin egen bil på trening i melbourne fredag. det førte til at williams-ledelsen måtte ta det uvanlige grepet å plassere sargeant på tribunen i helgen. sargeant omtaler selv avgjørelsen som «det vanskeligste øyeblikket jeg kan huske i min karriere». williams mener åpenbart at det er størst sjanse for at albon tar poeng i australia. teamet bestemte til slutt at de «omfattende skadene» betydde at bilen måtte returneres til lagets base i england. samtidig kom opplysningen om at teamet ikke hadde tatt med et tredje chassis til australia. det får sargeant svi for. – selv om logan ikke skal måtte lide av en feil han ikke selv har gjort, teller hvert løp når midtsjiktet i vm-sammendraget er tettere enn noen gang, så vi har tatt denne beslutningen basert på potensialet vi ser til å score poeng denne helgen, sier teamsjef james vowles. (ntb)


  Tidligere Formel 1-stjerne går til søksmål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 11. mars 2024 KL:17.36)
  den tidligere formel 1-føreren felipe massa har levert inn et søksmål der han gjør krav på vm-tittelen fra 2008. den har lewis hamilton. ifølge nyhetsbyrået ap opplyser massa å ha levert papirene tilknyttet søksmålet til en domstol i london. søksmålet er ikke rettet mot lewis hamilton, men derimot det internasjonale bilsportforbundet (fia), formel 1-selskapet formula one management (fom) og den tidligere toppsjefen bernie ecclestone. 42 år gamle massa krever å bli tildelt vm-tittelen fra 2008. i tillegg gjør han ifølge ap krav på et pengebeløp for finansielle tap han er påført. størrelsen på dette er ikke kjent. massa har ved flere anledninger det siste året hevdet at han skulle ha vunnet vm-tittelen i 2008 dersom alt hadde gått riktig for seg. på de offisielle listene endte han til slutt på annenplass, poenget bak lewis hamilton. massa kjørte for både ferrari og williams i sin aktive karriere. brasilianeren opplyser i en uttalelse at saken hans vil komme opp for retten i storbritannia. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »