Hovedsiden

Liten annonse
  Golden Knights sikret den siste sluttspillplassen i vest

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. april 2024 KL:10.05)
  tittelforsvarer vegas golden knights feide over minnesota wild med 7-2 på hjemmeis og sikret en plass i nhl-sluttspillet. chandler stephenson markerte seg med fire assists i storkampen, mens tomas hertl scoret sitt første mål for vegas etter overgangen fra san jose sharks. vertene ledet 3-0 etter første periode, og wild kom egentlig aldri nær å true seieren. sju ulike spillere scoret for golden knights. – det er ingen tvil om at dette er noe de (spillerne) ønsker. de ønsker en mulighet til å vinne stanley cup igjen. prosessen hit har hatt noen opp- og nedturer denne sesongen, men vi jobber med å håndtere det på beste måte og være klare, sa trener bruce cassidy til nhl.com. for wild reduserte marat khusnutdinov og ryan hartman. mats zuccarello sto over kampen av familiære årsaker. hans lag er fra før ute av kampen om å nå sluttspillet i den nordamerikanske ishockeyligaen. følgende lag er klare for sluttspillet i nhls western conference: dallas stars, vancouver canucks, winnipeg jets, colorado avalanche, edmonton oilers, nashville predators, los angeles kings og vegas golden knights. i øst har seks lag sikret sluttbillett så langt: new york rangers, carolina hurricanes, boston bruins, florida panthers, toronto maple leafs og tampa bay lightning. (©ntb)


  zuccarello-assist hylles: nådde 60 målpoeng

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. april 2024 KL:06.04)
  minnesota wild vant hele 4-0 borte mot chicago blackhawcks søndag kveld. mats zuccarello noterte seg for en lekker målgivende pasning på wilds andre scoring, da han elegant fant rekkekameraten marco rossi stående umarkert foran mål. – mats zuccarello har strålende overblikk, skriver nhl på x. – zuccarello gjorde chicagos målvakt om til en statue på rossis mål. fikk han rett og slett til å fryse, skriver the athletic-journalist michael russo, som følger minnesota wild tett. med den målgivende pasningen har zuccarello nå 60 målpoeng (11 mål og 49 målgivende) på 67 kamper denne sesongen. det er tredje sesong på rad i minnesota wild at nordmannen passerer 60 målpoeng i løpet av en sesong og fjerde gang i karrieren. første gang var i new york rangers i 2015/16-sesongen, da han hadde 61 målpoeng. med fem kamper igjen av grunnspillet trenger wild et lite mirakel for å ta seg til sluttspillet, hvor de for øyeblikket har ni poeng opp til vegas golden knights.


  zuccarello med to målgivende i wilds-tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:08.30)
  mats zuccarello leverte assist til to utligningsmål, men minnesota wild tapte 2-4 for winnipeg jets. sluttspillhåpet er nesten ute. wild måtte vinne for å holde liv i sin sytråd av håp. tapet gjør at det ifølge statistiske beregninger er mindre enn 1 prosent sjanse for å komme til sluttspill. jets tok ledelsen to ganger i første periode, ved vladislav namestnikov og kyle connor, men begge ganger utlignet kirill kaprizov med assist fra zuccarello. etter 8.46 ble det 1-1. zuccarello fikk pucken ute ved vantet til venstre og pisket en direktepasning inn i midten, der kaprizov med ryggen mot mål sendte et backhandskudd forbi keeper. etter 15.52 kom 2-2-målet i overtallsspill. zuccarello fikk igjen pucken ute til venstre, og han tredde en håndleddspasning mellom tre motspillere til kaprizov, som nær droppunktet til høyre sendte et slagskudd mellom keeper og stolpen. da satt connor utvist for tripping mot zuccarello. alex iafallos 3-2-mål for gjestene ble eneste scoring i midtperioden, og i siste periode satte morgan barron inn nådestøtet. zuccarello spilte 21.50 minutter og hadde tre skudd på mål da wild vant skuddstatistikken, men han må innse at det ikke blir sluttspillplass i år.

  Sluttspilljagende Wild tapte tross Zucca-assist

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. april 2024 KL:06.41)
  minnesota wild jakter en plass i nhl-sluttspillet, men klarte ikke å hamle opp med topplaget colorado avalanche. matz zuccarello noterte ett målpoeng i 2-5-tapet til wild. nordmannen fikk assist på 2-3-scoringen til declan chisholm midtveis i andre periode, og med den stillingen levde spenningen inn i tredje periode. dessverre for zuccarello og wild ble avalanche kneppet for sterke i nattens kamp. scoringer fra nathan mackinnon og mikko rantanen punkterte kampen i tredje periode. tapet er ikke godt nytt for minnesota wild, som foreløpig er seks poeng utenfor sluttspillsplassene. de er dermed avhengig av sterke resultater i de sju siste kampene. zuccarello fikk 21 minutter og 9 sekunder på isen. (ntb)

  Zucca og Wild med viktig seier i sluttspilljakten

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:09.39)
  mats zuccarello og minnesota wild var nær ved å rote bort seieren etter å ha ledet med to mål mot ottawa senators, men vant til slutt 3-2. med seieren er zuccarellos lag seks poeng bak los angeles kings i jakten på sluttspillplass. når det gjenstår åtte kamper innehar for øyeblikket kings den siste plassen til sluttspillet med 87 poeng, mens st. louis blues (84) og wild (81) er på skuddhold. blues har imidlertid én kamp mer spilt enn både kings og wild. «zucca» og co. møter kings i nest siste grunnspillkamp 15. april. minnesota-laget har vært i stanley cup-sluttspillet de fire siste sesongene, men de har ikke greid å komme seg videre fra første runde. (ntb)


  zuccarello-assist da wild tapte for avdelingsrival blues

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 23. mars 2024 KL:22.24)
  mats zuccarello bidro med en målgivende pasning, men minnesota wild tapte 4-5 etter forlengning for st. louis blues i nhl lørdag. brandon saad ble overtidshelten for gjestene, mens jordan kyrou scoret hattrick. zuccarello hadde assist på marco rossis 3-2-mål i 2. periode. kirill kaprizov sendte pucken til nordmannen, som ventet ut blues-forsvaret før han sendte pucken inn foran mål. der traff den skøyta til rossi og gikk i nettet. det var zuccarellos 56. målpoeng på 61 kamper denne sesongen. han står med totalt 629 målpoeng i sin nhl-karriere. (ntb)

  Stortap for Zucca og Wild

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:06.06)
  lite gikk minnesota wild sin vei da de var på besøk hos los angeles kings natt til torsdag norsk tid. mats zuccarellos lag tapte hele 0-6. alle målene i kampen kom i de to første periodene – tre mål i første og tre i andre. før kampen mot kings hadde wild tatt poeng i åtte kamper på rad. zuccarello fikk 16 minutter og 34 sekunder på isen. (ntb)

  straffebom fra zuccarello i wild-tap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 17. mars 2024 KL:06.27)
  mats zuccarello og minnesota wild kjempet seg helt til straffekonkurranse borte mot st. louis blues, men måtte til slutt reise hjem igjen med tap i bagasjen. før søndagens kamp hadde wild vunnet tre kamper på rad i jakten på en wild card-plass i nhl-sluttspillet. tapet gjør at wild nå ligger tre poeng bak vegas golden knights, som for tiden innehar den siste wild card-plassen i den vestlige konferansen. zuccarello noterte seg for en målgivende pasning, men bommet også på wilds første forsøk i straffekonkurransen. (©ntb)

  seier for zuccarello og wild
  zuccarello og wild | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: seier for zuccarello og wild | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:06.02)
  minnesota wild og mats zuccarello slo anaheim ducks 2-0 hjemme i saint paul, og tok med det viktige poeng i jakten på en plass i sluttspillet. amerikanske zach bogosian sendte hjemmelaget i ledelsen et drøyt kvarter ut i kampen. scoringen til 33-åringen skulle omsider vise seg på bli den eneste i åpningsperioden. wild festet ytterligere grepet om kampen etter hvilen, og etter bare to minutter doblet russiske kirill kaprizov ledelsen. gjestene fra anaheim øynet håp om en opphenting da ross johnston satte pucken i nettet tidlig i den tredje og siste perioden, men målet ble til slutt annullert. flere mål ble det ikke, og poengene ble dermed værende i saint paul. zuccarello spilte 19 minutter og 37 sekunder, men måtte skøyte av isen uten målpoeng. (ntb)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »