Hovedsiden

Liten annonse  Irritasjon hos VM-naboen: Sverige mener Norge har klar fordel

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:16.03)
  det svenske vm-laget reagerer på at norge får flere hviledager enn de hardeste konkurrentene underveis i verdensmesterskapet i håndball. norge starter vm i dag, og det bidrar til at den norske troppen har to hviledager mer enn blant andre sverige og danmark i mesterskapsperioden. – det er absolutt en sportslig fordel for norge. det er ikke mulig å se det på en annen måte, sier sveriges trener tomas axnèr til avisen aftonbladet. – arrangører får alltid fordeler. norge har og har hatt sine i likhet med sverige og danmark. selv har vi det verste reiseskjemaet, kortest tid mellom kampene og den hardeste veien mot semifinalen. men vi legger oss ikke i fosterstilling for det. vi arrangerer hjemme-vm i 2025 (sammen med tyskland), og da får vi se til å få fordeler. så vår tid kommer, sier nederlands svenske landslagssjef per johansson til aftonbladet. vm avsluttes med medaljekamper i danske herning 17. desember. (©ntb)


  Svensk svømmestjerne går for minst to OL til

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:10.31)
  sarah sjöström (30) debuterte i ol-sammenheng allerede som 14-åring i 2008 og ser for seg at hun er med i ol i los angeles i 2028 også. – jeg har absolutt ambisjoner om å være med i los angeles, sier svømmedronningen. det svenske unikumet fylte 30 år i august og har ingen planer om å legge. til sommeren deltar hun i sitt femte ol. etter lekene i paris kommer kanskje årets høydepunkt. – jeg skal gifte meg i september, sier hun. om hun kommer seg til start i los angeles-ol i 2028 vil det være hennes sjette ol. da vil hun komme opp på siden av lars frölander og therese alshammar. – jeg har ikke satt noen sluttdato. uansett hva jeg skal gjøre så kommer jeg til å trene mye, og selv om det ikke vil rekke til medaljer i mesterskap, vil det fortsatt bli ganske bra. sjöstrom har fire ol-medaljer, ett av dem gull i rio i 2016. hun har også 21 medaljer i vm-sammenheng. (©ntb)

  Red Bull-sjefen avslører samtaler med Hamilton – Ferrari også på banen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:11.02)
  formel 1-stjernen lewis hamilton var åpen for å bytte lag til både red bull og ferrari før han fornyet kontrakten med mercedes, hevder christian horner. de oppsiktsvekkende uttalelsene fra red bull-sjefen framkommer i et intervju med daily mail torsdag. hamilton signerte tidligere denne sesongen en ny avtale med sin mangeårige arbeidsgiver. den nye kontrakten strekker seg ut 2025-sesongen. i forkant av at han satte pennen til papiret skal det imidlertid ha vært samtaler på flere hold. – vi har hatt flere samtaler i løpet av årene om at lewis skulle komme til oss. de har tatt kontakt med oss noen ganger. senest tidligere i år kom det en henvendelse rundt om det var interesse, sier horner ifølge daily mail. deretter kommer han med ytterligere en påstand. – han møtte john elkann (ferraris styreformann) også. jeg tror det var seriøse samtaler. det var rundt løpet i monaco. det var definitivt samtaler, kanskje med vasseur også. men absolutt med elkann, sier red bull-toppen. fred vasseur er teamsjef i ferrari. (ntb)
  Stjerneduo tilbake for Norge før avgjørende kamper

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. november 2023 KL:12.10)
  ada stolsmo hegerberg, caroline graham hansen og guro reiten måtte alle stå over norges dobbeltoppgjør mot frankrike i slutten av oktober. i starten av desember skal gruppespillet i nasjonsligaen avsluttes, med hjemmekamp mot portugal 1. desember og bortekamp mot østerrike 5. desember. landslagstrener leif gunnar smerud tok ut troppen til de to kampene mandag, og der var graham hansen og hegerberg tilbake igjen etter skade. – hvis en ser på det de leverer for klubb nå, så er caroline i superform, og ada er absolutt på vei tilbake. det er to klassespillere, sier smerud. reiten er ikke med i troppen, som inneholder to debutanter i brann-spillerne marthine østenstad og justine kvaleng kielland. – reiten er i opptrening igjen etter en ankelskade, og er ikke klar enda. denne samlingen kommer for fort, sier smerud. selv om norge nå ikke har mulighet til å gå videre til sluttspillet og dermed ha en mulighet til å komme til ol, er det svært viktige kamper for å unngå nedrykk. – jeg synes det ser bra ut inn mot de kampene her. jeg er trygg på at vi skal få poengene vi trenger, sier smerud. norge ligger for øyeblikket sist av de fire nasjonene i gruppa, men kan med seier i de to siste kampene ende som nummer to i gruppa og dermed holde seg på nivå a. de har også muligheten til å holde seg på nivå a hvis de blir nummer tre i gruppa, men må i så fall ut i en nedrykkskvalifisering mot en gruppetoer fra nivå b. norge står med to poeng etter fire kamper så langt i gruppa.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »