Hovedsiden

Liten annonse
  Jerv-troppen koronasmitta

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (fredag 24. juni 2022 KL:19.05)
  fleire jerv-spelarar har vorte smitta av koronaviruset, opplyser dagleg leiar i klubben jon ole reinhardsen til vg. molde-kampen søndag kan vere i fare. – vi har gitt beskjed til molde om at vi har hatt smittetilfelle, så dei er klar over det. akkurat no, så hadde kampen gått, seier reinhardsen til vg. til avisa seier han vidare at jerv akkurat no ikkje har 15 tilgjengelege spelarar til kampen mot molde i helga. reinhardsen ønskjer ikkje å svare på kor mange spelarar som har testa positivt. jerv ligg på 15.-plass med sju poeng i eliteserien.  Reginiussen skrekktaklet da Ranheim gikk opp på tredjeplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. juni 2022 KL:20.11)
  ranheim slo åsane 2-1 borte og avanserte med det til 3.-plass i 1. divisjon. ranheim har nå to poeng opp til mjøndalen på direkte opprykk. det skiller seks poeng opp til serieleder brann etter ti kamper spilt av årets 1. divisjon. trønderne var best i store deler av oppgjøret på vestlandet, og scoringer fra simon marklund og vegard erlien sikret 2-0-seier og tre poeng. eirik wollen steen reduserte for åsane på overtid, men det var for sent. et skår i gleden for ranheim var at blant kampens beste spillere, mads reginussen, ble voldsomt taklet av kristoffer stephensen 12 minutter før slutt. – jeg snakket akkurat med fysioterapeut. han fikk en trøkk nede i foten ved taklingen. det er stivt og vondt nå, men for tidlig å si omfang. må avvente videre test i morgen, skriver medieansvarlig christian lauritsen til nrk.


  TV 2: Kristoff enig med Uno-X

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. juni 2022 KL:16.56)
  alexander kristoff (34) har blitt tilbudt en treårskontrakt og skal fra 2023 trolig sykle for det norske profflaget uno-x. det melder tv 2. kristoff er på utgående kontrakt med det belgiske laget intermarché-wanty-gobert matériaux. siddisen har blitt tilbudt en treårskontrakt fra både sitt nåværende lag og uno-x, melder både tv 2 og sykkelmagasinet. verken kristoff selv, hans nåværende arbeidsgiver eller sykkelsjef i uno-x, jens haugland, vil kommentere saken mandag ettermiddag. tidligere i juni bekreftet kristoff overfor sykkelmagasinet at uno-x er en av de aktuelle lagene. – uno-x er blant lagene som er aktuelle akkurat nå. de har vist veldig framgang i år og er blitt et spennende lag, sa kristoff. uno-x-sjef jens haugland har også tidligere bekreftet interesse for kristoff. – jeg kan bekrefte at vi sjekker hva som er mulig å få til med alexander kristoff. det er lang vei fra det til å få ham i gult og rødt. vi er opptatt av å gjøre det på en måte som er rett for uno-x, sa haugland tidligere i juni. (ntb)

  LIV-touren søker om innpass i rankingsystemet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. juni 2022 KL:06.58)
  den saudi-arabia-finansierte golftouren liv har planer om å søke om at turneringene gir poeng inn mot verdensrankingen owgr. det sier direktør greg norman til fox news, ifølge afp. han sier at ligaen har en «overbevisende» sak for at turneringen skal tildeles rankingpoeng. et eventuelt innpass i official world golf ranking-systemet kan være sentralt for golfligaens framtid. flere spillere har uttalt at det ikke er aktuelt å gå over fra pga-touren nettopp på grunn av mangelen på rankingpoeng. rankingpoengene er viktige for de spillerne som ikke har automatisk innpass i majorturneringer og prestisjetunge ryder cup. norman forteller at de allerede er i gang med søknaden. – vi søker faktisk om owgr-poeng akkurat nå. vi legger sannsynligvis søknaden inn over helgen, sier han. – det er en veldig god søknad. vi har jobbet veldig, veldig hardt med den tekniske komiteen for å få alt rett, fortsetter han. han mener at om liv-touren får rankingpoeng, vil «resten gå av seg selv». han håper med det å rekruttere flere pga-stjerner inn i den pengesterke touren. pga kansellerer medlemskapene til alle som tar overgangen til den saudi-støttede golfserien.

  Sen utligning reddet sjansesløsende Tromsø

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. juni 2022 KL:19.58)
  alioune ndour lå an til å bli matchvinner fra straffemerket minutter ut i andre omgang, men scoring fra lasse nilsen ga 1-1 mellom til og fkh i eliteserien. begge lagene kom til oppgjøret i god form. tromsø kunne skilte med poengfangst mot bodø/glimt, viking og lillestrøm de siste kampene, mens haugesund nylig hentet tre poeng mot odd og ett poeng borte mot rosenborg. fkh hadde før kampen kun én seier på alfheim av 13 mulige. den kom tilbake i 2018. og det luktet ikke akkurat tre poeng for gjestene til å begynne med. tromsø styrte første omgangen fullstendig, men fikk ikke hull på byllen. også i andre omgangen slet vertene å straffe et tafatt fkh, som tok føringen tidlig i omgangen på straffespark. først minuttet før ordinær tid kunne nilsen sørge for poengdeling. dermed faller til én plass på tabellen til 11.-plass. haugesund ligger på sin side på kvalikplass. haugesund møter naborival viking i stavanger i neste runde, mens tromsø skal bryne seg på sandefjord borte. (ntb)
  Viser fram Polestar 5 under fartsfestival

  Kilde: Bil24 | Publisert: (onsdag 15. juni 2022 KL:10.40)
  resultatet av det fantastiske konseptet polestar precept skal endelig vises fram for offentligheten. tilbake i februar 2020 hadde polestar store planer for genève motor show. de hadde nemlig akkurat fått sin første rene elbil, polestar 2, i salg, og de ville også vise etterfølgeren fornuftig nok kalt polestar 3 ‒ en viktig suv-modell. og ikke […] innlegget viser fram polestar 5 under fartsfestival dukket først opp på bil24.no.


  Tok VM-kravet på 3000 meter hinder

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. juni 2022 KL:19.39)
  jacob boutera kom seg under vm-kravet på 3000 meter hinder i et stevne i finland i kveld. tiden hans 8.21,69 er 31 hundredeler bak det internasjonale kravet til mesterskapet i eugene i juli og er også personlig rekord for 26-åringen. – utrolig deilig. det er ikke så ofte det man drømmer om går i oppfyllelse, men akkurat nå var det det som skjedde, forteller han til nrk. – en solid avslutning. at en utøver som først begynte seriøst med hinderløp i fjor leverer på det nivået, vitner om en lovende fremtid. at han i tillegg sliter med ulcerøs kolitt gjør prestasjonen enda mer imponerende, roser nrk-kommentator jann post. – det er en lettelse også, når man jakter krav og vet det ikke er så mange sjanser til å ta dem, og sånn sett legger litt press på seg selv, sier boutera. norges friidrettsforbund tar ut utøverne som får delta i vm etter nm neste helg.

  Johannessen på fjerde på tøff etappe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. juni 2022 KL:17.10)
  tobias halland johannessen trakka inn til ein sterk 4.-plass i sykkelrittet mont ventoux challenge i frankrike tysdag. ruben guerreiro vann. den portugisiske ef education-ryttaren sykla åleine dei siste 12 kilometerane i det tøffe rittet der bratte mont ventoux skulle klatrast to gonger, siste gong med målgang på toppen. feltet sprakk opp fullstendig, og ryttarane kom i mål enkeltvis. colombianaren esteban chaves var slått til 2.-plass av lagkameraten guerreiro med 53 sekund, medan australske michael storer på 3.-plass var 1.28 minutt bak vinnaren. johannessen var slått med akkurat to minutt. carl fredrik hagen frå israel-premier-laget var nest beste nordmann på 24.-plass, 7.40 minutt etter vinnaren. nest beste uno-x-ryttar var ådne holter, som blei nummer 29.


  Fikk EM-drømmen knust: – Det er kjipt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 7. juni 2022 KL:13.36)
  emilie haavi hadde et stort ønske om å være en del av em-troppen til norge. mandag fikk hun beskjeden som ødela em-drømmen – jeg fikk en telefon i går så jeg var forberedt før uttaket i dag. jeg ble jo litt overrasket, sier emilie haavi til nrk. landslagssjef martin sjögren presenterte laget tirsdag. haavi ble ikke tatt ut i troppen. – jeg står fortsatt inne for at jeg har gjort det jeg kan så er det på en måte en manns mening som har noe å si i den situasjonen. det er jo kjipt, men jeg må på en måte respektere hans valg så kan jo jeg være uenig i det, sier haavi. hun er usikker hvordan veien blir videre på landslaget, men velger å fokusere på fotball fremover. – jeg tror ikke det er en avgjørelse jeg skal ta akkurat nå, men det kan jo være at det er det siste jeg har gjort på landslaget. det er selvfølgelig litt vemodig å tenke på når man har vært en del av det laget i 12 år og spilt nesten 100 kamper, sier haavi.


  Utviklere kan laste ned iOS 16 og iPadOS 16 nå

  Kilde: IT Avisen | Publisert: (mandag 6. juni 2022 KL:21.19)
  apple har endelig lastet opp ios 16, ipados 16 og de andre beta-profilene for utviklere. få med deg alt apple lanserte. du kan laste ned nå om du er utvikler, alle andre må vente til juli alle andre kan laste ned de nye beta-versjonene av apples os neste måned, men en dato er ikke kjent akkurat som lanseringen av de nye macbook-ene (her er prisene) som kommer neste måned men uten dato. en av de største endringene ios 16 er […] the post utviklere kan laste ned ios 16 og ipados 16 nå appeared first on itavisen.


  Ursula, - og kanskje jeg.

  Kilde: E24 | Publisert: (fredag 3. juni 2022 KL:11.30)
  årsmøtet for world economic forum ble avholdt i slutten av mai, for første gang siden januar 2020. bakteppet kjenner vi alle, det var dystert. det er landkrig i europa, verdensordenen er truet, hungersnød er for mange nær forestående, antall fattige øker igjen, energiprisene er på rekordnivå, og vi ligger ikke an til å nå klimamålene. norge har vel aldri vært mer privilegert enn vi er akkurat nå. spørsmålet er hvilket ansvar det gir oss.

  Ny trener for Bjørkan og Jarstein

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 2. juni 2022 KL:10.57)
  sandro schwarz (43) er ansatt som ny trener for hertha berlin. fotballtreneren har signert en kontrakt til 2024. – med hans personlighet og positive og framoverrettede tanker om fotball kan sandro skape en link mellom det som skjer på banen og klubbens kultur. det er det vi trenger i hertha, sier sportsdirektør fredi bobic om den ferske ansettelsen. schwarz kommer fra jobben i dynamo moskva. tidligere trente han mainz i to sesonger. han får ansvaret for rune almenning jarstein og fredrik bjørkan i hertha-laget som akkurat holdt plassen i bundesliga. – jeg er veldig spent på å være med på denne nye starten til hertha, sier schwarz. hertha beholdt plassen med 2-1- sammenlagt over hamburg i kvalifiseringen. (ntb)


  Her er sommerversjon av Maserati MC20

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 30. mai 2022 KL:14.43)
  italienerne har kappet taket av mc20 akkurat i tide til årets sommer-sesong. i ny og ne dukker det opp sportsbiler som også har blitt kabrioleter, og dette stuntet har nå maserati gjennomført med sin sportslige coupé. den har fått navnet maserati mc20 cielo, og det er en tanke bak akkurat det. mc står for maserati […] innlegget her er sommerversjon av maserati mc20 dukket først opp på bil24.no.


  Eikeri til kvartfinale i French Open

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 29. mai 2022 KL:16.50)
  ulrikke eikeri er klar for kvartfinalen i mixed double i french open. hennes belgiske makker, joran vliegen, la inn en sterk søknad til turneringens poeng. franskmennene hadde flokket til «drivhuset», simonne mathieu-anlegget, ved roland garros for å se den franske duoen hugo gaston og clara burel i aksjon. men det ble ingen fest for de fremmøtte. for selv med publikum mot seg, viste ulrikke eikeri og joran vliegen seg som det best double-paret. og på stillingen 5–4 kunne man høre publikum unisont gispe etter luft. vliegen fikk en vanskelig retur på egen serve, men han fikk akkurat racketen på ballen og smalt den rundt nettet og langt bak i banen. da de brøt den franske duoen i neste game, sikret de første sett 6–4. andre sett vant de også 6–4. ps! ulrikke eikeri deltok også i tradisjonell double sammen med catherine harrison. hun ble lørdag slått ut av den 2. runden etter tap 0–2 i sett mot duoen ajla tomljanovic og misaki doi.

  Preget Klopp satt ut av Russland-spørsmål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 27. mai 2022 KL:18.47)
  jürgen klopp stilte fredag opp til pressekonferanse før lørdagens mesterligafinale. etter å ha delt sine tanker om kampen, laguttak og det bitre finaletapet i 2019, fikk den tyske treneren et spørsmål som satt han helt ut. – har denne kampen en større betydning enn bare det som vil skje på banen?, spurte reporteren. – frem til du spurte meg nå har jeg bare tenkt på kampen for å være ærlig med deg, svarte klopp før han ble stille i flere sekunder mens han lette etter de riktige orda. – for å være ærlig har jeg ikke mye å si. jeg er glad for at kampen spilles her av tusen grunner. dette er veldig merkelig. for en måte å ødelegge stemningen på. – men det er greit. krigen pågår fortsatt og vi må tenke på det. at kampen fortsatt spilles og at den ikke spilles i st. petersburg er akkurat den beskjeden russland må få. livet går videre, selv om de prøver å ødelegge det, sier klopp da han til slutt fikk summet seg.

  Kristiansund får ny kamp utsatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 27. mai 2022 KL:13.33)
  det er ingen bedring i sykdomssituasjonen i eliteserieklubben kristiansund. helgens oppgjør mot sandefjord blir ikke spilt. norges fotballforbund bekreftet utsettelsen etter et møte fredag. sandefjord – kristiansund skulle etter planen vært spilt søndag. – dessverre er det fortsatt omfattende sykdomsutbrudd i laget. som på onsdag ville det ikke vært riktig overfor de to involverte lagene eller de andre lagene i ligaen å gjennomføre kampen, sier nffs konkurransedirektør nils fisketjønn i en uttalelse. tabelljumbo kbk (ett poeng på sju kamper) fikk i midtuken også kampen mot tromsø utsatt. – tre av fire trenere er syke, og også daglig leder i tillegg de mange spillerne. jeg holder akkurat på med å skaffe meg en oversikt sammen med klubblegen, sa kbks sportslig leder terje wiik til ntb fredag formiddag. klubben er rammet av det som kalles influensa a-virus. dette pleier å ha en sykdomsperiode på cirka en uke. (ntb)

  Discovery: Kristiansund får ny kamp i Eliteserien utsatt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 27. mai 2022 KL:13.33)
  det er ingen bedring i sykdomssituasjonen i eliteserieklubben kristiansund. oppgjøret mot sandefjord utsettes, erfarer discovery. kampen skulle etter planen vært spilt i sandefjord søndag. – tre av fire trenere er syke, og også daglig leder i tillegg de mange spillerne. jeg holder akkurat på med å skaffe meg en oversikt sammen med klubblegen, sa kbks sportslig leder terje wiik til ntb fredag formiddag. klubben er rammet av det som kalles influensa a-virus. dette pleier å ha en sykdomsperiode på cirka en uke. – dette har vært noe som «har gått» i byen her en stund, sier wiik. – noen av spillerne som ble syke først, testet seg på trening lett i går (torsdag). noen opplevde en negativ reaksjon i etterkant. over 20 spillere har vært eller er rammet av sykdom de siste dagene. tabelljumbo kbk (ett poeng på sju kamper) fikk også kampen mot tromsø onsdag utsatt.


  Sexy strofer

  Kilde: NRK - P3 | Publisert: (fredag 27. mai 2022 KL:07.00)
  vår «best akkurat nå»-liste er oppdatert med seks låter! sjekk ut ny musikk fra blant annet natnael og tøfl.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »