Hovedsiden

Liten annonse

  Hovland-drama i Ryder Cup: Drømmestart ble etterfulgt av slag i plastpose

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (fredag 29. september 2023 KL:08.42)
  viktor hovland innledet ryder cup med et kunstslag som ble betegnet som å slippe ut av fengsel. deretter slo han ballen rett i en plastpose. hovland spiller sammen med svenske ludvig åberg i foursome-kampene som innleder prestisjetunge ryder cup fredag morgen. duoen spiller i den andre av fire kamper, og spillerne slår annenhver gang på samme ball. nordmannen slo ut på det første hullet. deretter makker åberg brennhete hovland et vanskelig utgangspunkt på kanten av greenen før det tredje slaget. det taklet hovland på aller beste vis. han valgte å chippe på den ujevne greenen og lyktes perfekt. ballen gikk rett i hullet. – se på det slaget! han er jo egentlig helt i fengsel! man on a mission, ropte viaplays kommentatorduo etter drømmetreffet fra langt hold. hovland var imidlertid ikke ferdig med å skape drama. oslo-gutten fulgte opp på det andre hullet, men ikke uten dramatikk. nordmannens innspill endte med at ballen landet i en plastpose tilhørende en tilskuer. det er sjelden vare. makker åberg fikk droppe og slo ballen inn på greenen. deretter var det duket for hovland-show igjen. nordmannen senket den påfølgende lange putten til ellevill jubel fra publikum. på hull nummer tre var åberg og hovland igjen i trøbbel, men igjen hentet hovland fram et praktfullt slag inn på greenen. ballen traff flaggstolpen ved hullet og la seg til ro rett ved hullet. det forhindret uansett ikke at amerikanerne tok ett hull tilbake. etter tre hull leder hovland og åberg med ett hull på sine amerikanske motstandere brian harman og max homa. ryder cup arrangeres vekselvis i europa og usa. usa har ikke vunnet i europa siden 1993.  Hovland starter med stjerneskuddet Åberg i Ryder Cup

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:17.10)
  golfstjernen viktor hovland skal gå i par med det svenske stjerneskuddet ludvig åberg mot amerikanske max homa/brian harman i foursome i ryder cup. de slår ut 07.50 på marco simone-banen utenfor roma som oppgjør nummer to av fire. det hele starter med jon rahm/tyrrell hatton mot scottie scheffler/sam burns. etter at foursome er unnagjort (der spillerne slår annenhver gang på samme ball) blir det fire kamper med fourball. da har hver spiller sin egen ball. også lørdag er det fire kamper foursome og fire kamper fourball før det hele avsluttes med tolv singlekamper søndag. laget som først oppnår 14,5 poeng vinner. usa er tittelforsvarere etter utklassingsseieren i usa for to år siden. amerikanerne har derimot ikke klart å vinne på europeisk mark siden 1993. (©ntb)


  Golfstjernes milliardsøksmål avvist: – Oppfyller ikke kravene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:08.01)
  patrick reeds søksmål mot medier og reportere har blitt avvist. den amerikanske golfprofilen krevde åtte milliarder kroner for ærekrenkelser. reed sendte inn to søksmål mot i alt 18 parter for det han mente var uberettiget kritikk etter at han gjorde overgang til liv-touren. i etterkant har han snakket om at sakene som ble skrevet om ham har kostet ham flere sponsoravtaler. i tillegg blir han ofte møtt med negativitet, noe som har bidratt til det han har omtalt som et «fiendtlig arbeidsmiljø». i alt krevde reed 750 millioner dollar, om lag åtte milliarder kroner, for ærekrenkelser. onsdag bestemte en dommer i florida at søksmålene avvises. – reed er nok frustrert over noe av det som blir skrevet om ham, og noe er i overkant. likevel er ikke sakene sterke nok til å dømme noen for ærekrenkelser, sa dommeren timothy j. corrigan i en uttalelse. reed har vunnet ni ganger på pga-touren og ble i 2018 seierherre i majorturneringen us masters. han gjorde, i likhet med flere store stjerner, overgang til den mye omtalte liv-touren i fjor. i etterkant mente han at golfmedier- og reportere konspirerte med pga-touren for å skade hans rykte. – mange av kommentarene og sakene er ikke bare om reed, men om liv-touren generelt. andre saker er personlige meninger og begrunnes i fakta. dermed oppfyller det ikke kravene til å holde pressen ansvarlig for ærekrenkelse, sier corrigan videre. (ntb)  Inter Miami tapte amerikansk cupfinale uten Messi i troppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (torsdag 28. september 2023 KL:06.14)
  lionel messi satt skadd på tribunen da hans inter miami tapte 1–2 for houston dynamo i den amerikanske cupfinalen onsdag. uten messi og hans tidligere lagkamerat i barcelona, jordi alba, slet miami med å holde tritt med houston, og lå under med 0–2 allerede ved pause. houston gikk opp i 1–0 etter 24 minutters spill på en kontring der griffin dorsey skjøt hardt inn i nærmeste stolpe etter pasning fra brasilianeren artur. det andre målet kom etter straffe bare ni minutter senere, ekspedert kontant i nettmaskene av franskmannen amine bassi. houston fikk et mål annullert etter var i andre omgang før miami fikk sitt trøstemål på overtid ved innbytter josef martinez. seieren var houstons andre i finalen i us open etter at de også gikk til topps i 2018. miami vant på sin side ligacupfinalen i august, da med messi på banen. nå må laget konsentrere seg om å klare å nå sluttspillet i mls. lionel messi ble skadd i kampen mot toronto fc forrige onsdag. han måtte gå av banen etter bare 37 minutter. inter miami vant likevel kampen mot toronto med 4–0. nordmannen sigurd rosted spilte hele kampen for toronto fc. (ntb)


  Har begått bedrageri

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:23.13)
  den tidligere amerikanske presidenten skal ha lurt banker og forsikringsselskaper ved å overdrive verdien på flere av sine eiendeler og selskaper, ifølge en amerikansk dommer.


  Elektrisk pickup-revolusjon på gang

  Kilde: Bil24 | Publisert: (tirsdag 26. september 2023 KL:07.00)
  over i pickupens hjemland satser de stadig mer på elbiler, og det smitter over på de populære bilene med lasteplan. i februar tok norge det siste steget i overgangen til elbiler i personbilmarkedet. for da var også den første helelektriske pickupen på plass, og de store amerikanske merkene ble grundig slått. den første kom nemlig […] innlegget elektrisk pickup-revolusjon på gang dukket først opp på bil24.no.
  Pochettino om Chelseas krisestart: – Vi må vokse opp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:13.57)
  mauricio pochettinos inntog og en bråte nye spillere har ikke løst chelseas problemer i premier league. london-klubben står med kun fem ligaseirer i 2023. søndag kom nok en nedtur hjemme på stamford bridge. chelsea sløste med sjansene og ble redusert til ti mann underveis i 0-1-tapet for aston villa. laget ligger på 14.-plass med kun fem poeng etter seks runder. ansettelsen av pochettino og nok en sommer med stort pengeforbruk har ikke slått til. – fotballspillere vil vinne, men feil vil komme når man har unge spillere uten erfaring. det er klart vi er misfornøyde. vi må løse dette så snart som mulig, og vi må vokse opp som lag, sa pochettino etter kampen. chelsea fikk amerikanske eiere i fjor vår. de tok over klubben etter nærmere to tiår med roman abramovitsj, og de siste 15 månedene er det blitt brukt enorme pengesummer på nye spillere. likevel strever chelsea tungt. i kalenderåret 2023 står de blåkledde med kun fem seirer av 29 mulige i premier league. – de ser fram til å kunne bygge noe bra med dette prosjektet, men de er skuffet. samtidig må de stole på planen. vi må gjøre jobben og stole på hverandre. vi har laget vi har, og det kan vi ikke forandre på nå, sier pochettino om eierens reaksjoner på chelseas vedvarende krise. (ntb)


  Rekkeviddeangst? Denne elbilen rullet 2.573 kilometer

  Kilde: Bil24 | Publisert: (mandag 25. september 2023 KL:07.00)
  under årets iaa mobility i münchen dukket det opp en snodig elbil. denne var kun laget for rekkevidde, og så satte den da også ny verdensrekord. til bilutstillingen kalt international motor show (iaa mobility) fant ikke overraskende også lucid motors veien. for dette er bilmerket som er dagens rekkeviddekonger, og det amerikanske merket hadde med […] innlegget rekkeviddeangst? denne elbilen rullet 2.573 kilometer dukket først opp på bil24.no.

  Ruud sørget for Europas første poeng i Laver Cup

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. september 2023 KL:09.13)
  etter en miserabel start for europa-laget i laver cup bidro casper ruud med et lyspunkt med seier 7-6, 6–2 over amerikanske tommy paul. første sett, som strakte seg over nesten én time, ble jevnt og gikk til tiebreak, som ruud til slutt vant 8–6. i andre sett fikk nordmannen en noe lettere reise, og vant settet 6–2. ruuds seier ga europa to poeng, og stillingen i laver cup er dermed 2–6.
  Oslo Børs faller

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:09.00)
  hovedindeksen på oslo børs følger amerikanske og asiatiske aksjemarkeder, og holder seg i negativt terreng torsdag.  Biles klar for sitt sjette VM

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. september 2023 KL:06.15)
  stjerneturneren simone biles leder det amerikanske laget i vm i oktober. hun måtte ta en pause etter ol for to år siden, blant annet på grunn av sykdom, men har levert godt i comebacket. det kommende verdensmesterskapet blir hennes sjette, og ingen kvinnelige, amerikanske turnere har deltatt i så mange. med seg på laget får hun tre av deltakere på laget som tok gull i 2022 – shilese jones, leanne wong og skye blakely, i tillegg til 17-årige joscelyn roberson. biles har sju ol-medaljer og 29 vm-medaljer, hvor 19 gull. de 32 medaljene gjør henne til tidenes mestvinnende turner gjennom tidene sammen med larysa latynina, som representerte sovjetunionen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »