Hovedsiden

Liten annonse
  Fullt kaos i Frankrike-seier: – Katastrofalt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (mandag 17. juni 2024 KL:22.56)
  frankrike hadde brukbar kontroll mot østerrike og sikret tre viktige poeng mot ralf rangnicks mannskap. et noe klønete selvmål fra maximilian wöber, fremprovosert av kylian mbappé, sikret 1-0-seier i düsseldorf. nrks fotballekspert åge hareide er kritisk til østerrike-spilleren. – han vil gjerne klarere, selvfølgelig, men han kan jo bare ta den ned med brystet – da blir det ikke selvmål, sa hareide i pausesendingen. på tampen holdt nok mange frankrike-fans pusten da mbappé lå nede i tilsynelatende voldsomme smerter. franskmannen fikk en blodig smell i nesa etter å ha stanget i skuldra til østerrikes danso. – det er elendig av dommeren å ikke blåse med en gang der. når du går ned med en gang på den måten der, så må du som dommer se det, sa en kritisk nrk-ekspert kristoffer løkberg. mbappé måtte til slutt gå av banen, men uten at frankrike rakk å erstatte ham. tv-bildene viste en rasende didier deschamps langs sidelinjen. – det er her er jo katastrofalt av dommer. han skal jo idet ballen går ut til kast på motsatt side vite at det står bytter klart. det er bare å blåse i fløyta, sa løkberg. frankrike ligger med det på andreplass i gruppe d, bak nederland. de to står med samme poengsum og lik målforskjell, men nederlenderne har scoret ett mål mer.

  Abrahamsen nær seier i Belgia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 8. juni 2024 KL:17.23)
  jonas abrahamsen tok sin første proffseier i karrieren da han vant brussels cycling classic forrige helg og han viste at formen fortsatt var god under lørdagens dwaars door het hageland. abrahamsen kom seg mot slutten av gårde sammen med gianni vermeersch og hartthihjs de vries. abrahamsen og vermeersch viste der som de sterkeste og inn i bakken opp mål ved citadellet i diest, var det abrahamsen som førte an. vermeersch kom seg forbi og klarte å holde unna for nordmannen. dermed ble det en andreplass for abrahamsen, mens lagkameratene rasmus tiller og søren wærenskjold kom inn til fjerde- og femteplass. tiller vant rittet i både 2021 og 2023.

  Egersund tilbake på opprykksplass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 5. juni 2024 KL:18.55)
  egersund slo tilbake etter tapet for raufoss forrige runde og slo åsane 1-0 på hjemmebane. seieren sender dem opp på andreplass i 1. divisjon. egersund har vært involvert i en rekke målrike kamper denne sesongen, men onsdagens oppgjør ble ikke en av dem. åsane var flere ganger nær kampens første scoring i førsteomgangen, og etter hvilen kom de så nærme som stolpen. det var likevel bare egersund som fant veien til nettmaskene. etter en sterk sesongstart har de kontinuerlig vært i toppsjiktet i ligaen. med 6-3-2 i statistikk er de på andreplassen etter elleve spilte kamper. ligaleder kongsvinger er tre poeng bedre. åsane har på sin side slitt i første del av sesongen. klubben er blant fire klubber med ti poeng. bare sandnes ulf (ni poeng) og aalesund (åtte) har færre. de står fortsatt med ett fattig poeng på bortebane så langt i år.

  Innbytar Kamara snudde for Vålerenga

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 1. juni 2024 KL:17.55)
  vålerenga låg lenge under mot ranheim, men i det 71 minutt vart ola kamara bytta inn. han brukt eit drygt minutt før han hadde snudd kampen og sikra oslo-laget tre viktige poeng. fem minutt før full tid la 34-åringen på til 3–1. vegard eggen hedenstad headar inn utlikninga etter 66 minutt. i den jamspelte kampen var det heimelaget som tok leiinga 1–0 på overtid i første omgang med ei klasseavslutning frå john hou sæter. vålerenga klatra dermed opp på andreplass på tabellen, fire poeng bak serieleiar kongsvinger som slo bryne 3-1. egersund – raufoss: 1–2 kongsvinger – bryne: 3-1 levanger – start: 1–1 moss – aalesund: 1–0 sogndal – stabæk: 2–3 åsana – sandnes ulf: 1–0

  Ny sesong uten titler for Ronaldo i saudisk fotball

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 1. juni 2024 KL:08.45)
  en skuffet cristiano ronaldo forlot banen gråtende etter at hans al-nassr tapte cupfinalen i saudi-arabia mot al-hilal. kampen ble avgjort på straffespark. dette var portugiserens andre sesong med laget i golfstaten uten det edleste metallet. etter 1–1 ved full tid og målløse ekstraomganger, måtte fredagens kamp avgjøres på straffespark. det endte 5–4 til al-hilal. hele tre spillere måtte forlate banene med røde kort i løpet av kampen, blant dem al-nassrs målvakt david ospina, som tok ballen med hendene utenfor 16-meteren tidlig i andre omgang. cupfinalen fredag gikk bare fire dager etter at al-nassr endte på andreplass i landets toppserie, 14 poeng bak nettopp al-hilal. et lyspunkt da var at ronaldo satte ny scoringsrekord på én sesong, med 35 mål. (ntb)

  Leclerc brøt Monaco-forbannelsen - vant på hjemmebane

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 26. mai 2024 KL:17.30)
  på sjette forsøk skulle det endelig lykkes for charles leclerc på hjemmebane i monaco. i fyrstedømmet tok han sin første formel 1-seier siden 2022. monegaskeren startet i beste startspor etter en god kvalifisering og ga aldri fra seg teten. dermed kunne han juble for sin sjette grand prix-seier og sin første i monaco siden debuten i 2018. mclarens oscar piastri tok andreplassen, mens leclercs lagkamerat carlos sainz ble nummer tre. 26 år gamle leclerc hadde før lørdagens race ikke vunnet siden løpet i østerrike for snaut to år siden. leclerc har tidligere hatt mye uflaks i grand prix-løpene på hjemmebane. i 2021 vant han også kvalifiseringen, men bilen streiket bare minutter før start. det kom som følge av en girkassefeil i forbindelse med en krasj mot slutten av kvalifiseringen dagen i forveien. vm-leder max verstappen hadde en tung kvalifisering og ble «bare» nummer seks i løpet. verstappen vant fjorårets utgave av det ikoniske løpet og leder årets vm klart. (ntb)

  Skuffet Ødegaard med tale til fansen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mai 2024 KL:19.39)
  arsenals kaptein martin ødegaard takket fansen etter at det endte med en andreplass i premier league. – vi er nok alle litt skuffet nå. vi har ventet lenge på seieren og er så nære, men jeg er så stolt av laget, alle i klubben, fansen og progresjonen vi har hatt, sier nordmannen i et intervju på stadionmatta. deretter forteller han om forskjellen han opplever det har vært i klubben siden han kom til arsenal i 2021. – vi har endret klubben og jeg tror alle tror på oss nå. for å være ærlig så kan jeg ikke vente med å komme i gang igjen etter pausen, og gjøre alle dere enda gladere. det er det store målet.

  Sesongbeste av Guttormsen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:22.33)
  stavhopper simen guttormsen leverte til sesongbeste med 5,70 i continental gold tour-stevnet i los angeles lørdag. nordmannen, som har en personlig rekord på 5,72, rev deretter tre ganger på 5,80. den feilfrie rekka frem til 5,80 ga ham en delt andreplass, bak ernest john obiena. stavstjerner som chris nilsen og sam kendricks var begge bak guttormsen. em-kravet i stav er på 5,75, mens ol-kravet er 5,82.

  Seriemester Leverkusen fullførte bragd

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:17.42)
  xabi alonso og leverkusen fullførte et imponerende kunststykke da de med 2-1-seier hjemme mot augsburg avsluttet bundesliga-sesongen uten et eneste tap. allerede 14. april var klubbens aller første bundesliga-tittel i boks. totalt ble det 28 seire på 34 kamper. med 4–0 i siste kamp, sikret stuttgart seg andreplassen, foran bayern münchen – som tapte 2–4 borte mot hoffenheim.

  Hauger rett ut i kaosstart i Imola

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:14.28)
  dennis hauger var involert i en krasj med mange biler rett etter start i lørdagens formel 2-sprintløp i italienske imola. etter at et par av bilene like foran hauger krasjet i hverandre, kjørte hauger rett ut på høyresiden av banen. der sto det allerede en bil, og hauger smalt inn i veggen. – det var bare uflaks. han prøvde å komme seg unna trøbbel, så havnet han bak en av disse bilene som ble stående ute på gresset, sier viaplay-ekspert stein pettersen. hauger ble stående igjen med ødelagt frontvinge og det høyre bakhjulet sto skjevt. han var én av totalt fem førere som måtte bryte løpet etter den tidlige krasjen. nordmannen hadde 13. beste startposisjon i lørdagens sprintløp, og vil ha det samme i søndagens hovedløp. etter de tre første rundene av sesongen lå hauger på tredjeplass i formel 2-sammendraget med 41 poeng. zane maloney leder med 62 poeng, mens paul aron på andreplass har 47.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »