Hovedsiden

Liten annonse
  Medier: Glimt og Hammarby enige om Mikkelsen-overgang

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:14.16)
  august mikkelsen er svært nær ved å bli bodø/glimt-spiller, melder flere medier. aftonbladet , avisa nordland og nettavisen erfarer nyheten. klubbene skal være enige om det økonomiske rundt en overgang for mikkelsen. dermed gjenstår kun forhandlingene om personlige betingelser og legesjekken. den tidligere tromsø-spilleren gikk til hammarby foran forrige sesong. nå er en retur til norsk fotball på gang. flere andre klubber skal også ha jaktet på angrepsspilleren. det svenske overgangsvinduet stenger 28. mars. dermed begynner det å haste med å få de siste formalitetene på plass. det har fra flere hold vært spekulert på at glimt betaler flere titalls millioner kroner for å hente mikkelsen tilbake til eliteserien. (ntb)

  EM-drømmen lever for Georgia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 21. mars 2024 KL:20.06)
  georgia, som var i samme em-kvalifiseringsgruppe som norge, kan fortsatt ta seg til sommerens mesterskap i tyskland. torsdag slo de luxembourg i em-playoffens semifinale. angrepsspilleren budu zivzivadze scoret begge målene for georgia. de møter vinneren av hellas og kasakhstan i neste runde. georgia er med andre ord bare én seier unna et em-sluttspill i tyskland. vinneren av playoff-finalen mellom georgia og hellas/kasakhstan går inn i gruppe f med tyrkia, portugal og tsjekkia.

  odd mister angrepsspiller i flere måneder – må trolig opereres

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 12. mars 2024 KL:13.01)
  Odd-spiller Zakaria Mugeese må trolig under kniven etter å ha pådratt seg en skade i ankelen. Dermed ryker etter alt å dømme store deler av vårsesongen. Ghaneseren må belage seg på om lag tolv uker på sidelinjen, opplyser hvittrøyene i egne mediekanaler. – Dessverre pådro Zakaria Mugeese seg en skade på trening sist uke. Det ble umiddelbart mistenkt en ankelskade og dette ble bekreftet på MR-undersøkelser. Han må trolig gjennomgå en operasjon, heter det i en uttalelse. Mugeese ble hentet til Skien fra israelsk fotball i fjor sommer. I løpet av høstsesongen ble det seks opptredener. Fra midten av oktober til sesongslutt ble det imidlertid kun fire minutter med førstelagsfotball. Odd sesongåpner i Eliteserien hjemme mot Haugesund 31. mars. (NTB)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »