Hovedsiden

Liten annonse
  VAR-protest da Levanger knuste Raufoss

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. juli 2024 KL:21.04)
  en var-markering av det beskjedne slaget sørget for et lite stans i spillet da levanger slo raufoss 3-0 i 1. divisjon tirsdag kveld. få minutter etter sidebyttet signaliserte hoveddommeren at spillet skulle stanses da en tennisball ble kastet mot banen. det tok imidlertid ikke mer enn et drøyt minutt før spillet var i gang igjen. var benyttes ikke i 1. divisjon i norge. snaue fem minutter før sidebyttet skaffet arne gunnes seg rom etter fint forarbeid fra sanel bojadzic, og levanger-angriperen ekspederte ballen flott i mål med venstrefoten. tidligere i omgangen var raufoss svært nære scoring ved flere anledninger, men stolpen og en god morten sætra sto i veien for vertenes forsøk. tjue minutter etter sidebyttet doblet gunnes bortelagets ledelse etter et langt innkast, før jonas pereira fastsatte resultatet til 3-0 snaue fem minutter før slutt. tre poeng tar levanger helt opp i ryggen på raufoss. kun ett poeng skiller lagene på 10.- og 11.-plass. opp til kvalifiseringsplass er avstanden henholdsvis fire og fem poeng. i neste serierunde skal raufoss på besøk til åsane, mens levanger gjester tabellfemmer kongsvinger. (ntb)

  Elisabeth Terland ferdig i Brighton – klar for Manchester United

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. juli 2024 KL:11.03)
  den norske landslagsprofilen elisabeth terland (23) har skrevet under for manchester united. jærbuen scoret 13 mål i den engelske superligaen forrige sesong. manchester united opplyser om overgangen i sine mediekanaler. terlands kontrakt med brighton løp ut 30. juni. i slutten av juni skrev bbc at 23-åringen var høyt oppe på de rødkleddes ønskeliste. før norges em-kvalifiseringskamper i mai og juni fortalte landslagssjef gemma grainger til ntb at terland hadde flere alternativer å velge mellom. – hun har jobbet hardt for å komme i denne posisjonen og ha flere alternativer å velge mellom. jeg har tro på at hun gjør det som er best for henne, sa grainger. valget landet til slutt på manchester united. the guardian skrev søndag at partene har kommet til enighet om en toårskontrakt. – forrige sesong viste hun virkelig hva hun kan, og tallene snakker for seg selv. vi har veldig mange spennende offensive spillere, og hun er én av dem, sa grainger til ntb i starten av juli. sist sesong ble rødtrøyene nummer fem i den engelske superligaen. klubben klarte likevel å ta sitt første trofé med seier i fa-cupen. i manchester united blir terland lagvenninne med lisa naalsund. tidligere i sommer forlot den spanske angriperen lucia garcia klubben. det samme har den engelske stjernekeeperen mary earps og kaptein katie zelem gjort. – det blir tøft å fylle tomrommet etter de spillerne. der har klubben en real jobb å gjøre for å si det sånn. mary har reddet oss ved så mange anledninger og zelem har spilt fast i alle årene hun har vært her. jeg skjønner ikke helt hvordan de skal klare å erstatte dem, men jeg håper de klarer det, sa naalsund til ntb nylig. (ntb)
  Brasil trygget avansementet i Copa America – Vinicius må stå over kvartfinalen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. juli 2024 KL:06.28)
  brasil og colombia spilte 1-1 i sin siste kamp i pulje d i det søramerikanske fotballmesterskapet tirsdag. begge lag er videre til sluttspillet. colombia vant gruppespillet foran nettopp brasil, som trengte uavgjort for å være helt sikker på avansement. de to lagene møter henholdsvis panama og uruguay i sine kvartfinaler. barcelona-angriper raphina sendte brasil i ledelsen på frispark tidlig i andre omgang, før crystal palace-forsvarer daniel munoz utlignet på overtid. i kvartfinalen mot uruguay må brasil klare seg uten real madrid-stjernen vinicius junior, som fikk sitt andre gule kort i turneringen og må sone karantene. kvartfinalene i copa america spilles til helgen. fredag møtes argentina og ecuador, lørdag spiller venezuela mot canada, mens det søndag er duket for colombia mot panama og uruguay mot brasil. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »