Hovedsiden

Liten annonse
  Denver Nuggets tok første stikk

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 7 minutter gammel - (fredag 2. juni 2023 KL:07.13)
  den serbiske basketstjernen nikola jokic var i form da denver nuggets innledet nba-finaleserien med seier mot miami heat 104-93. på hjemmebane i denver vartet jokic opp med sin niende trippel-tosifret i årets sluttspill, da han avsluttet kampen med 27 poeng, 14 assists og 10 returer. det var med på å føre laget til seier. det er første gang nuggets er i finalen i nba-sluttspillet. bam adebayo ble heats mestscorende med 26 poeng, mens miami-lagets stjernespiller jimmy butler kun scoret 13 poeng i nederlaget. – vi vil gjøre noen justeringer for å gjøre ting veldig annerledes til neste kamp, men vi skal være klare, sier butler ifølge nyhetsbyrået afp. finalen spilles i best av sju kamper. det neste oppgjøret avholdes også i denver natt til mandag. (ntb)

  Rottensteiner ny sjef for alpingutta

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 31. mai 2023 KL:20.43)
  østerrikske michael rottensteiner går fra å være sjef for teknikklaget til å ta over steve skaviks tidligere jobb som sjef for herrelandslaget i alpint. det bekrefter sportssjef claus ryste til ntb. – det blir ikke en stor endring, men det er en endring, sier ryste. han opplyser samtidig at en ny person blir rekruttert inn på teknikklaget. – hovedtyngden av utøverne er på teknikklaget. det blir kanskje litt annerledes enn det steve var, men sånn er det alltid. (ntb)  Haaland: – Kan ikke leve normalt lenger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:08.19)
  i et større intervju forteller erling braut haaland om livet som en av verdens aller største fotballstjerner. – jeg tror det er et par flere folk som vet hvem jeg er nå, så det er litt ekstra vanskelig å gjøre de mest normale tingene. men det er sånn livet mitt er nå, jeg skal ikke sitte å klage på det, sier han til viaplay. jærbuen, som ble seriemester med manchester city på søndag, satt seg ned med viaplay for å prate om suksessen, dagen etter at han feiret gullet med lagkameratene på en nattklubb i manchester. i intervjuet sier han at han ikke gjør så mye annerledes før, bortsett fra å motta litt mer behandling enn før. men at livet har endret seg, er det liten tvil om. – livet har endret seg. jeg kan ikke leve normalt lenger, det er bare sånn det er, sier haaland. – jeg prøver å være meg selv så mye jeg kan hver bidige dag og ha gode, ærlige og fine folk rundt meg. det tror jeg er nøkkelen her. det er akkurat det jeg har. det gjør meg ikke så mye, legger han til. jærbuen står med 53 mål i alle turneringer denne sesongen. manchester city jakter trippelen - premier league, mesterligaen og fa-cupen, og en allerede glimrende debutsesong kan bli historisk god for haaland.

  Tilbakevises av egen sjåfør

  Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:04.21)
  mens en talsperson for prins harry og hertuginne meghan hevdet at de var i en «nær katastrofal» biljakt med paparazzier, har både new york-politiet og sjåføren som kjørte dem en ganske annerledes beskrivelse av det som skjedde.


  Leknessund om dagene i rosa: – Veldig spesielt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 15. mai 2023 KL:14.09)
  andreas leknessund syklet fem dager i den rosa ledertrøya i giro d`italia i forrige uke. 23-åringen ble den første nordmannen til å sykle i den ikoniske ledertrøya siden knut knudsen i 1981. søndag var det imidlertid stopp for leknessund, som falt til en sjetteplass i sammendraget etter en tempoetappe. den vant remco evenepoel, og han tok samtidig over ledelsen i rittet. søndag kveld kom imidlertid beskjeden om evenepoel hadde testet positivt for koronaviruset og derfor trakk seg fra rittet. – først og fremst er det veldig trist at remco måtte forlate rittet. det er synd for ham og for rittet, sier leknessund på en digital pressekonferanse under rittets første hviledag. nå er det store målet for leknessund å vinne en etappe, som han var svært nær ved å gjøre da han ble nummer to på den fjerde etappen tirsdag. – jeg tror jeg kan vinne en etappe i denne giroen. jeg har vist at beina mine er gode nok og uten den rosa trøya kan jeg kanskje få litt mer frihet. det blir ikke lett, men vi skal gjøre så godt vi kan. med fem dager i den rosa trøya mener han giroen allerede er «supergod» for ham og laget. – det var veldig spesielt å ha den rosa trøya. bare det å lede i et treukersritt er stort, men det føles veldig spesielt å ha på seg den rosa trøya. det gir meg mye selvtillit og følelsen er også annerledes i feltet. som da store stjerner kom bort til meg etter den fjerde etappen da jeg var i rosa og sa gratulerer. jeg har fått gratulasjoner fra så mange i feltet og hver eneste dag var veldig fin, sier leknessund.
  Kronekrasj skviser lommeboken

  Kilde: E24 | Publisert: (torsdag 4. mai 2023 KL:19.55)
  kronen gjør norge til annerledeslandet. for norske forbrukerne kan utfallet bli enda dyrere priser, enda flere rentehevinger og vedvarende dyre ferier.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »