Hovedsiden

Liten annonse
  Tuchel rasende etter bisarr Arsenal-tabbe: Langet ut mot dommerens forklaring

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. april 2024 KL:22.54)
  tirsdag kveld brøt martin ødegaards arsenal skrekkrekken mot bayern münchen da det endte 2-2 i london i mesterligaens første kvartfinaleoppgjør. men det kunne sett annerledes etter at midtstopper gabriel tok ballen med hånden inne i egen 16-meter midt i andre omgang. like før hadde dommer glenn nyberg blåst i gang spillet og arsenal-keeper david raya sentret ballen til midtstopperen. gabriel la så ballen til rette for å ta utsparket igjen, og sentret tilbake til raya. like etter kom protestene fra bayern münchen-spillerne, som ville ha straffespark. på det tidspunktet ledet bayern münchen kampen 2-1, men protestene ble ikke tatt til følge. etter kampen var trener thomas tuchel alt annet enn fornøyd. – jeg følte han (nyberg) gjorde en stor tabbe ved å ikke gi straffe. jeg vet at det er en sprø situasjon, men de la ballen ned, han blåste og så tar forsvaren ballen i hånden. det som gjør oss virkelig sinte er forklaringen spillerne våre fikk ute på banen. han sa til spillerne våre at det var en juniorfeil og at han ikke ville gi straffe på en slik måte i en kvartfinale. det er en virkelig forferdelig forklaring, sier tuchel på pressekonferansen etter kampen. leandro trossard utlignet til 2-2 et snaut kvarter senere og sørget for at lagene er like langt før returoppgjøret i münchen neste uke.
  Hopplegenden sjokkert

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (tirsdag 19. mars 2024 KL:09.45)
  hopplegenden roger ruud (65) er rystet over rollen til hoppkomiteen. den tidligere storhopperen mener komiteen burde opptrådt annerledes i konflikten mellom hopperne og alexander stöckl (50).
  Sundal må opereres - mister flere måneder på ski

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 15. mars 2024 KL:11.24)
  kristoffer eriksen sundal bekrefter i en sms til nrk at han skal opereres. sundal falt i kvalifiseringen i holmenkollen søndag, og ifølge mr-bildene ser det ut til å være en skade i menisken. – det tar noen måneder før jeg er klar for å hoppe på ski igjen, så det blir nok en litt annerledes forberedelse til neste sesong, skriver han til nrk.

  Ohis praktmål sendte Brøndby tilbake til topps

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 10. mars 2024 KL:20.04)
  fc københavn lånte tabelltoppen i dansk superliga et par timer etter 4-0 over viborg, men ohi omoijuanfos praktmål på overtid sendte brøndby til topps igjen. brøndby så ut til å avgi poeng mot viborg da anosike ementa utlignet for hjemmelaget på overtid, men den norske brøndby-spissen ville det annerledes. med yttersiden sendte han en lekker avslutning i krysset til 2-1-seier. dermed er brøndby to poeng foran fck, som tidligere søndag knuste viborg i david nielsens trenercomeback. mohamed elyounoussi scoret ett av målene. midtjylland er også med i tetstriden og vil være tilbake på topp om det blir seier i randers mandag. det gjenstår bare én serierunde før tabellen blir delt i to og sluttspillet starter. (©ntb)

  Straffedobbel da Manchester United slo tilbake 

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. mars 2024 KL:15.24)
  manchester united slo tilbake etter forrige helgs derbyskuffelse med en 2-0-seier over everton. mye takket være fotrappe alejandro garnacho. den unge argentineren skaffet nemlig ikke bare ett, men to straffespark, i løpet av den første omgangen på old trafford. everton-forsvarerne hadde store problemer med å håndtere den lynhurtige angrepsspilleren. da garnacho skaffet straffe nummer to beskrev viaplay-kommentator det å stoppe garnacho som «å prøve å fange en ørret med en spiseskje». med andre ord: garnacho er ganske vanskelig å stoppe. bruno fernandes scoret på det første straffesparket, og den andre ga han til marcus rashford. engelskmannen var minst like sikker fra ellevemetersmerket. dermed slo manchester united tilbake etter forrige helgs 1-3-tap mot byrival manchester city-spiller. det kunne sett veldig annerledes ut, for everton kom til en rekke muligheter gjennom kampen. men som så mange ganger tidligere denne sesongen klarte ikke «the toffees» å ta vare på dem. everton er fem poeng over nedrykksstreken med flere kamper spilt enn lagene rundt dem. lørdagens seier betyr at manchester united, på 6. plass, er tre poeng bak tottenham, riktignok med to kamper flere spilt. søndag skal tottenham i aksjon mot aston villa som er på fjerdeplass i premier league.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »