Hovedsiden

Liten annonse
  Innbytter Berge i VAR-drama

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. september 2023 KL:22.42)
  sander berge trodde han hadde servert lyle foster vinnermålet for burnley etter 76 minutters spill mot nottingham forest. men etter at var-rommet hadde sett på situasjonen, ble målet annullert for en hands på den norske landslagsspilleren. dermed endte det 1-1 på city ground i nottingham mandag kveld. zeki amdouni sendte gjestene i ledelsen etter 41 minutter, mens 61 minutter var spilt da callum hudson-odoi satte inn utligningen. på overtid skulle lyle foster – mannen som scoret målet som ble annullert – havne i en ny var-situasjon. også denne gangen i hans disfavør. han fikk nemlig rødt kort for en farlig albue. sander berge startet på benken, men erstattet jóhann berg gudmundsson i det 64. minutt.

  Holm og Celtic vant sesongens første Old Firm

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. september 2023 KL:15.02)
  celtic var gode og litt heldige da de slo byrival rangers 1-0 på bortebane i den skotske eliteserien søndag. japaneren kyogo furuhashi scoret kampens eneste mål på overtid i første omgang. før det hadde rangers fått to mål annullert for henholdsvis offside og en dytt i ryggen. som vanlig i hatkampen i glasgow var det et intenst oppgjør med tøffe dueller. rangers skapte de største mulighetene før pause, men celtic tok vare på sjansen de fikk helt på tampen. furuhashi kom brått alene med keeper og traff perfekt med et volleyskudd fra 16-meterstreken. odin thiago holm ble byttet inn halvveis i 2. omgang og hjalp celtic til å forsvare sin ledelse. rangers misbrukte et par store sjanser mot slutten, og gjestene var småheldige som fikk med seg alle tre poengene. holm har fått tre innhopp på fire seriekamper etter klubbskiftet fra vålerenga. celtic topper tabellen med ti poeng så langt. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »