Hovedsiden

Liten annonse

  Englands spillere får familiebesøk før avgjørende EM-kamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 21. juni 2024 KL:08.25)
  de engelske landslagsspillerne i fotball får 24 timer med koner og partnere før den avgjørende em-gruppespillkampen mot slovenia i neste uke. englands stjerner skuffet igjen mange da det bare ble 1-1 mot danmark torsdag, en kamp der danmark i store perioder framsto som det beste laget. dermed er det fortsatt åpent i gruppe c, men uavgjort mot slovenia tirsdag vil garantere engelskmennene avansement. det engelske laget er innlosjert på et golfanlegg i blankenhain mellom frankfurt og leipzig. ifølge daily mail koster oppholdet der mer enn 10 millioner kroner. besøket av spillernes partnere denne helgen skal ha vært planlagt før turneringen startet. (ntb)

  spania parkerte italia og sikret em-avansement

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 20. juni 2024 KL:22.54)
  spanjolene kjørte over italia fra start til slutt da de vant 1–0 i gelsenkirchen torsdag. kun ett minutt var spilt før spania kom til sin første store sjanse. den spanske dominansen fortsatte i åpningsminuttene, men det gjorde også missene. pedri, nico williams, 16-årige lamine yamal og psg-kollega fabián ruiz var alle nære å score kampens første mål. sistnevntes ball hadde en fart på 118 km/t fra 18 meter. likevel sto det 0–0 i gelsenkirchen flere sjanser senere, og det var utrolig nok uavgjort til pause. spanjolene fortsatte presset i 2. omgang, men det gjorde også sjansesløseriet. det måtte en italiener til for at spania skulle gå opp i ledelsen. selvmålet av riccardo calafiori kom etter 55 minutter. de iberiske spillerne spilte seg til flere gigantiske sjanser, men det ble med det ene målet og italienerne klarte aldri å utligne. kampen endte 1-0. rodri fikk også sitt andre gule kort i mesterskapet, og må stå over den siste gruppespillskampen mot albania. den er av liten betydning for spania, som troner øverst i gruppe b og har sikret seg em-avansement.

  Albania reddet poeng på overtid

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 19. juni 2024 KL:16.57)
  kroatia trodde de hadde seiret etter en snoperasjon, men albania utlignet fire minutter på overtid og sørget for 2-2 i hamburg. dermed står begge lag med ett poeng etter to kamper i gruppe b og bør ha en seier i neste kamp for å sikre avansement. albania tok en tidlig ledelse da qazim laci headet inn et innlegg fra jasir asani. kroatenes forsvarsspill var under enhver kritikk og ballen gikk under armene til keeper dominik livakovic. albania var nære 2-0 etter halvtimen spilt. kristjan asllani ble spilt vakkert igjennom, men livakovic stormet ut og hindret scoring. etter hvilen presset kroatia på for utligning, men innlegg etter innlegg endte i avslutningen utenfor mål. først i det 74. minutt fikk de utligningen. andrej kramaric viste frem strålende avslutningsegenskaper og satte ballen kontant nede i hjørnet forbi keeper thomas strakosha. kun to minutter senere var kroatene frempå igjen. ballen ble lagt inn i feltet, hvor klaus gjasula var uheldig og scoret selvmål etter en klarering rett i gjasulas kropp. gjasula skulle likevel gjøre det godt igjen. han dukket opp i boksen på overtid og sørget for uavgjort.

  Iuel videre til semifinale

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 9. juni 2024 KL:12.46)
  amalie iuel er klar for semifinale etter å ha levert et godt forsøksheat. hun var en klar kandidat til å ta seg videre til semifinalen, men måtte altså ta seg gjennom et forsøksheat først. – jeg prøver egentlig å løpe så billig som mulig for å ta meg videre til neste runde. følte at det gikk greit, sier iuel til nrk. hun løp inn til tiden 56,23, noe som holdt akkurat til avansement. det var kun iuel og vinneren som tok seg videre fra første heat. iuel hadde fortsatt til gode å klare ol-kravet. det ligger på tiden 54,85. hun har sjette beste tid i europa i år, med 54,89.

  Mol og Sørum med ellevill snuoperasjon i maratonsett

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 8. juni 2024 KL:17.56)
  sandvolleyballduoen anders mol og christian sørum er klar for semifinale i storturneringen i tsjekkia. nordmennene sikret avansementet med sifrene 30-28, 21-17 over den nederlandske duoen steven van de velde og matthew immers. i semifinalen venter vinnerne av oppgjøret mellom den brasilianske duoen arthur og evandro og svenskene david ahman og jonatan hellvig. mol og sørum fikk en fryktelig start på det første settet da de kom under 1-9 mot den nederlandske duoen. nordmennene slo imidlertid knallhardt tilbake og kjempet seg likt igjen på 19-19. det ble starten på en uhyre jevn og lang avslutning på settet. til slutt viste mol og sørum fram rutinen sin og sikret settet 30-28. det andre settet vant den norske duoen 21-17. mol har vært gjennom en operasjon i foten, og de regjerende ol-mesterne må jobbe godt for å komme i kampform til lekene i paris. (ntb)

  Casper Ruud til kvartfinale i Genève

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. mai 2024 KL:17.58)
  casper ruud måtte ut i tre sett for å slå sebastian ofner på grusen i genève. han kom hardt tilbake etter en fæl periode i kampen. avansementet kom med sifrene 4-6, 6-2, 6-2. seieren betyr at ruud skal ut i kvartfinale mot argentineren sebastian baez. begge de to foregående møtene har gitt norsk seier. det startet lovende for ruud. han tok ledelsen 2-0, men så stokket det seg. ofner brøt umiddelbart tilbake, og fire game senere lyktes han igjen. ofner vant det første settet 6-4, men med presset på seg slo ruud tilbake i det andre settet. i tredje sett fortsatte ruud storspillet fra det andre, og vant nok en gang 6-2. dermed tok han seg av ofner, som er rangert som nummer 45 på verdensrankingen. der ligger ruud på 7.-plass. onsdagens kamp var ruuds første etter at han for snart to uker siden forsvant ut av masters-turneringen i roma på grunn av ryggtrøbbel. ruud vant for to år siden atp250-turneringen i genève. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »