Hovedsiden

Liten annonse
  Stenshorne kjørte seg opp til 4.-plass i Barcelona-sprintløp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 22. juni 2024 KL:11.32)
  martinius stenshorne kjørte et godt sprintløp i formel 3 i barcelona og endte på 4.-plass. dermed tok 18-åringen fra hokksund poeng i f3-sammendraget for annen gang denne sesongen. stenshorne vant sprintløpet i melbourne i mars, men har siden slitt med å prege løpene. i barcelona lørdag startet han i sjette beste startspor etter å ha blitt nummer sju i kvalifiseringen. han avanserte til 5.-plass på den tredje runden etter en dramatisk situasjon der trident-fører semi meguetounif kjørte i sin lagkamerat santiago ramos. barcelona-banen er ikke den letteste å kjøre forbi på, men stenshorne gjorde en glimrende manøver på 10. runde som gjorde at han tok seg opp til 4.-plassen på bekostning av laurens van hoepen. senere jaget nordmannen en pallplass, men mot slutten roet det hele seg ned etter en krasj mellom gabriele mini og sebastian montoya på 18. runde. sikkerhetsbilen var ute resten av løpet. det ble en populær hjemmeseier til mari boya foran alexander dunne og oliver göthe. mot slutten av løpet ble det også varslet at hele åtte førere skal etterforskes for tjuvstart i forbindelse med at sikkerhetsbilen måtte inn. stenshorne var ikke blant disse. søndag starter nordmannen i sjuende startspor i hovedløpet på den spanske banen. (©ntb)

  Flere norske EM-skuffelser

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 8. juni 2024 KL:13.11)
  det ble en noe skuffende norsk formiddag i friidretts-em, der både kitty faye og lene retzius ikke klarte å kvalifisere seg til finalen i stavsprang. spesielt sistnevnte var ventet å være en finalekandidat. heller ikke thomas mardal avanserte til finalen i sleggekast, mens en sluttspurt på 400 meter var likevel ikke godt nok for finaleplass for lakeri ertzgaard. det var imidlertid noe norsk jubel i løpet av formiddagen. eivind henriksen er klar for finale i sleggekast og andreas grimerud kjempet seg til semifinale på 400 meter for menn.


  eikeri/neel avanserte i roland-garros

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 2. juni 2024 KL:14.14)
  Ulrikke Eikeri og Ingrid Neel er videre til 3. runde i doubleturneringen i Roland-Garros-turneringen i tennis. Norske Eikeri og makkeren fra Estland slo ut russiske Anna Blinkova og nederlandske Arantxa Rus med 2-1 i sett (6-3, 1-6, 6-4) søndag. Eikeri og Neel tok det første settet enkelt med 6-3, men i det andre settet ble de mer eller mindre utspilt og tapte 1-6. Det tredje settet ble det mest spennende. Det åpnet med et seigt første game der Eikeri og estiske Neel til slutt gikk seirende ut. Deretter fulte duellentantene hverandre fram til 4-4, før Eikeri og Neel brøt til 5-4 og servet det hele hjem med 6-4. (NTB)

  Casper Ruud slapp unna regnkaos i Paris – enkelt videre i Roland-Garros

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 28. mai 2024 KL:16.18)
  casper ruud ruud (25) fikk en behagelig vei til 2. runde i grand slam-turneringen roland-garros tirsdag. felipe meligeni alves (26) ble slått i strake sett. ruud avanserte med sifrene 6-3, 6-4, 6-3. i kampens siste game vartet ruud blant annet opp med et slag mellom egne bein og en stoppball motstanderen var sjanseløs på å nå. etter en time og 55 minutter var han videre til 2. runde. der venter vinneren av oppgjøret mellom valentin vacherot og alejandro davidovich-fokina for ruud. deres kamp er en av mange som er forsinket av regn. mange av tennisstjernene har måttet smøre seg med tålmodighet tirsdag på grunn av regnværet i paris. det slapp ruud, for hans kamp gikk på philippe-chatrier-banen. der er det tak, og kampen startet da den skulle. – det føles flott å være tilbake her. dette er en fantastisk bane med fantastiske fans, og jeg føler meg velkommen her, sa ruud til applaus fra tribunene. ruud har tatt seg til finalen i paris to år på rad og har mange poeng å forsvare på atp-rankingen. han har tre grand slam-finaler på cv-en. alle har endt med tap. (©ntb)

  Roing: Borch til finale om OL-plass

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:13.06)
  kjetil borch (34) er klar for en siste dragkamp med norges singlesculler i jakten på nok en ol-deltakelse i roing. veteranen ble nummer to i sitt semifinaleheat med tiden 6.55,27. de tre beste avanserte til tirsdagens finale. borch ble slått med 2,53 sekunder av rumeneren mihai chiruta. tidligere på dagen var han også nest best i den andre kvartfinalen, mens han søndag tok en heatseier i det innledende forsøket. den siste ol-kvalifiseringen holdes i sveitsiske luzern. borch må være en av de to beste i finalen blant dem som ikke allerede er kvalifisert for å ta seg til ol i paris. for tre år siden tok borch ol-sølv i singlesculler, mens det ble bronse med olaf tufte i dobbeltsculler i 2016. hans første leker var i 2012 i london. norge har allerede kvalifisert fire båter til årets ol og paralympics: kvinner dobbeltsculler, herrer dobbeltsculler, herrer lettvekt dobbeltsculler og kvinner singlesculler (paralympics). ved siden av borch er ytterligere én norsk båt på jakt etter ol-billett. dobbeltfireren for menn med erik solbakken, kristoffer brun, jonas juel og oskar helvig imponerte i søndagens kvalifisering og er klare for tirsdagens finale. (©ntb)

  Stenshorne viste muskler etter mareritthelg – VM-poeng røk som følge av tidsstraff

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mai 2024 KL:09.22)
  martinius stenshorne imponerte fra et vanskelig startspor under formel 3-runden på imola søndag. en tidsstraff knuste likevel håpet om vm-poeng. 18-åringen startet kun fra 15. startspor i løpet etter en svært utfordrende kvalifisering. søndag viste stenshorne helt andre takter. hitech-føreren fant tidlig et solid tempo og avanserte plass etter plass i feltet. til slutt passerte han målstreken som nummer ti. det ville normalt gitt ett viktig vm-poeng, men like før slutt kom beskjeden om at nordmannen var ilagt ti sekunders straff. straffen kom etter en episode med en konkurrent. nøyaktig hva som skjedde, var ikke umiddelbart klart. dermed falt stenshorne til det som til slutt ble en 14.-plass i løpet.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »