Hovedsiden

Liten annonse
  Vurderer politi-anmeldelse

  Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: (mandag 13. juni 2022 KL:16.02)
  sebramuslingen står på lista over de 100 verste artene i verden. nå advarer miljødirektoratet om at arten kommer til norge via mosekuler til akvarium. det er avdekket flere brudd på regelverket, ifølge direktoratet.

  Norges dobbeltfirer avslutter samarbeidet: – En utfordrende situasjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. juni 2022 KL:19.29)
  roerne kristoffer brun, oscar helvig, erik solbakken og martin helseth avslutter sin satsing i dobbeltfireren nesten før det har begynt. det opplyser norges roforbund i en pressemelding. kristoffer brun var kommet inn etter ol-legenden olaf tufte, men under oppkjøringen har det blitt avdekket manglende fart, står det i pressemeldingen. verdenscupen i polske poznan neste uke blir dermed ikke noe av for kvartetten. nå starter jobben med å sette sammen nye båtsammensetninger. – dette er en utfordrende situasjon, men samtidig er det greit at dette blir avdekket og avklart allerede nå. det langsiktige målet vårt er paris 2024, og verdenscupen i poznan skulle vært det første skrittet på veien dit. nå må vi legge kabalen på nytt, og det ville blitt mye vanskeligere dersom dette hadde kommet opp på et senere tidspunkt, sier landslagssjef mark emke. emke presiserer også at utfordringene har vært av sportslig art, og at alle fire fortsatt vil være en del av elitelaget i forbundet. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »