Hovedsiden

Liten annonse
  Casper Ruud til kvartfinale i Barcelona

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: / 1 time og 7 minutter gammel - (torsdag 18. april 2024 KL:17.25)
  casper ruud viste solid tennis da han banket australske jordan thomson i strake sett og tok seg til kvartfinalen i atp500-turneringen i barcelona. ruud vant med sifrene 6-1 og 6-4. de tunge forholdene med svært høy luftfuktighet på barcelona-grusen passet nok ruud best. 25-åringen feide over thomson i det første settet, som han avgjorde etter bare en drøy halvtime. det andre settet ble langt jevnere, men ruud styrte likevel kampen dit han ville. da han brøt til 4-3-ledelse, var det ikke lenger noen tvil. ruud har i likhet med jannik sinner og grigor dimitrov vunnet alle sine to første kamper i de turneringene han har spilt i år. thompson og ruud hadde møttes fire ganger før og sto med to seirer hver før torsdagens oppgjør. ruud tapte for australieren i finalen i los cabos tidligere i år, men den turneringen gikk på hardcourt. den italienske 23-åringen matteo arnaldi blir ruuds motstander i kvartfinalen. (ntb)

  Ruud utklasset i Monte-Carlo – Tsitsipas tok til tårene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. april 2024 KL:16.50)
  casper ruud kom til kort i finalen av masters-turneringen i monte-carlo. stefanos tsitsipas vant kampen 6–1, 6–4. – det har vært veldig vanskelig å komme tilbake til å vinne turneringer. det føles fantastisk, sier tsitsipas i et tv 2-sendt intervju. grekeren tok til tårene etter triumfen. han takket familien, vennene, støtteapparatet og alle som hadde hjulpet ham. – du er en fantastisk spiller, spesielt på grus her i monte-carlo. gratulerer til teamet ditt og deg, sier ruud i talen under seremonien, samtidig som han takker fyrst albert ii av monaco. «skjebnen belønner de fryktløse», skrev vinneren på et kamera etter kampen. det var fokus kvelden før. og han gikk ut i 100. for ruud var sjanseløs i det første settet og tapte hele 1–6 mot den jevngamle grekeren. nordmannen hevet spillet betraktelig i det andre settet. da stod kampen og vippet. ruud fikk tre muligheter til å bryte på stillingen 3–3, men klarte ikke å vippe kampen over i sitt spor. på stillingen 5–4 brøt tsitsipas ruud – og avgjorde matchen. det er tredje gang han vinner i monte-carlo. tsitsipas vant også i 2021 og 2022. ruud tok seg til finalen etter å ha slått verdensener novak djokovic i semifinalen. snarøya-gutten har vært i seks finaler på masters-nivå eller høyere, men har ennå til gode å vinne. ps! casper ruud klatrer fra 10.- til 6.-plass på verdensrankingen etter masters-turneringen i monte-carlo. tirsdag spiller han atp 500-turnering i barcelona, der det er ventet at rafael nadal gjør comeback etter skade.
  Dansk helt for Barcelona

  Kilde: VG Sport | Publisert: (onsdag 10. april 2024 KL:22.52)
  (paris saint-germain-barcelona 2–3 og atlético madrid-borussia dortmund 2–1) på sin 28 årsdag avgjorde dansken den første kvartfinalen i champions league. med sin første berøring på ballen.

  Nyenget med kruttsterk seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:11.49)
  martin løwstrøm nyenget avgjorde seierskampen i den siste tøffe motbakken og kom alene til mål i ski classics-rennet summit 2 senja søndag. det 60 kilometer lange rennet i klassisk stil fra bardufoss til finnsnes ble avgjort på de siste kilometerne. nyenget ble nummer to i reistadløpet lørdag. der ble han spurtet ned av johan hoel. søndag var landslagsstjernen førstemann på målstreken. svenske max novak rykket fra en liten tetgruppe inn i den siste tøffe motbakken, men fikk det etter hvert tungt på blanke ski i det tøffe terrenget. bak kom nyenget med festesmurning og passerte novak i god tid før toppen. inn i utforkjøringene ned mot mål hadde nyenget 12 sekunders ledelse til svensken, og det viste seg å holde til seier. dermed kopierte landslagsstjernen fjorårets triumf i summit 2 senja. den gangen hadde han 45 sekunders luke til nærmeste forfølger. søndag ble seiersmarginen 14 sekunder.

  Vålerenga utlignet i NM-semien mot Oilers

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. april 2024 KL:21.56)
  vålerenga slo tilbake i det andre semifinaleoppgjøret mot stavanger oilers, og vant kampen 2-1 etter forlengelse. mika partanen avgjorde kampen etter drøyt ti minutter med forlengelse. dermed står det 1-1 etter to semifinaler. sluttspillsoppgjørene avgjøres i best av sju kamper. første lag til fire seirer avanserer videre til finalen. oilers og vålerenga endte på henholdsvis 2.- og 3.-plass i grunnseieren. stavanger er regjerende norgesmester etter seier over storhamar i finalen forrige sesong. (ntb)

  gedigen blemme avgjorde da storhamar vant

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:22.17)
  En kjempeblemme av Frisk Asker-målvakt Mitch Gillam ble avgjørende da Storhamar slo Frisk Asker 6-5 i en dramatisk NM-semifinale i ishockey mandag. Avgjørelsen falt i forlengningen da Gillam ga bort pucken på utrolig vis til Marcus Bryhnisveen. Dermed vant gjestene fra Hamar kampen. – Hva er det du gjør, Mitch Gillam? Du gir bort hele kampen. Det der er den villeste keepertabben jeg noen gang har sett. Han blir liggende utrøstelig. Han kaster dette bort. Er det mulig å gjøre en sånn feil i sudden death, sa TV 2-kommentator Jonas Bariås. Lagkameratene forsøkte å trøste målvakten, mens Storhamar-spillerne jublet vilt etter tabben. Tidligere i oppgjøret fikk Patrick Thoresen marsjordre av dommeren for en hard takling mot hodet til Frisk Asker-spiller Eskil Wold. Dermed satte han sine lagkamerater i Storhamar i trøbbel. Laget måtte spille fem minutter i undertall, mens Thoresen ikke fikk spille videre. Storhamar vant den første kampen mellom lagene, og leder 2-0 i kamper før neste oppgjør i Hamar.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »