Hovedsiden

Liten annonse
  Rodri kritiserer Arsenals mentalitet: – Det er forskjellen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:11.55)
  også i år tok manchester city innersvingen på arsenal i premier league. rodri mener rivalen viste svakhetstegn da lagene møttes i mars. spanjolen har vært en nøkkelmann på citys vei til fire strake ligatitler. klubben endte to poeng foran arsenal etter søndagens avslutningsrunde. rodri er tydelig på at det er én ting som særlig skiller city fra resten av pl-feltet. – for å være ærlig, det ligger her oppe. det er mentaliteten, sier midtbanespilleren til optus sport og peker mot hodet. – arsenal hadde også fortjent å vinne ligaen. de har gjort en utrolig sesong, men jeg tror det var forskjellen. deretter trekker rodri fram 0-0-kampen lagene spilte i manchester i mars. – da jeg så de komme hit, sa jeg: «disse gutta vil ikke slå oss, de er bare ute etter å få uavgjort». – hvis du gir oss ett poeng, så vil vi vinne de sju-åtte siste kampene selv om det er tøft. det koker ned til mentalitet, sier rodri. det hører med til historien at manchester city verken slo arsenal eller liverpool i ligaen denne sesongen. (©ntb)

  Hovland klatret på golfrankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:10.48)
  viktor hovland tar seg opp to hakk og er nummer fem på lista over de best rangerte golfspillerne i verden. bykset skjer etter at nordmannen endte på 3.-plass i pga-mesterskapet, som var årets andre majorturnering. hovland kjempet helt inn om seieren, men muligheten glapp på siste hull. da noterte han sin første bogey siden fredagens runde. det skilte tre slag til vinneren xander schauffele. til tross for den sure avslutningen vil helgespillet i kentucky stå igjen som en stor hovland-opptur. på grunn av svak form i foranledningen vurderte 26-åringen å droppe pga-mesterskapet. på verdensrankingen er hovland nå forbi både jon rahm (spania) og ludvig åberg (sverige). oversikten toppes fortsatt av scottie scheffler. amerikaneren ble før helgen pågrepet og siktet for vold mot polititjenestemann og hensynsløs kjøring. han ble løslatt i tide til å kunne spille videre i pga-mesterskapet. der endte scheffler på delt 8.-plass. majortriumfen gjorde schauffele til ny verdenstoer. han passerte nordiren rory mcilroy. (©ntb)

  Premier League-sjefen før VAR-avstemning: – Har forståelse for at det er noe frustrasjon

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 20. mai 2024 KL:09.16)
  var-debatten har fortsatt å rase i den engelske toppdivisjonen denne sesongen. premier league-sjef richard masters kan forstå hvorfor enkelte er frustrerte. det fortalte ham i et intervju med tnt sports etter søndagens serieavslutning i england. – klubbene har rett til å ta initiativ til en diskusjon, og vi skal diskutere det om ikke lenge. da skal det også være en avstemning, sa masters. videre var han klar på at han forstår enkeltes vrede knyttet til videoverktøyet. – vi har forståelse for at det er noe frustrasjon ved det, men vårt utgangspunkt er at vi ønsker å beholde og forbedre det. vi ønsker å gjøre det mer effektivt og transparent. vi kan dra fordel av at det blir mer nøyaktig, og det blir det mest rettferdige utfallet som overhodet mulig. andelen korrekte utfall av de store avgjørelsene har steget fra 83 til 96 prosent, fortsatte masters. for få dager siden meldte the athletic at wolverhampton har fremmet et forslag om å skrote var fra den engelske toppdivisjonen. det skal stemmes over på årsmøtet 6. juni. det kreves minst 14 ja-stemmer for at forslaget skal vedtas. – fotballen omfavner teknologien, og vi trenger litt mer tid til å få ting rett. var må forbedres, men vi ønsker å beholde det, avsluttet masters. var ble innført i premier league i forkant av 2019/2020-sesongen. (©ntb)

  mbappé utelatt fra psg-troppen til serieavslutningen – ingen årsak oppgitt

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mai 2024 KL:11.51)
  Kylian Mbappé er ikke med i Paris Saint-Germain-troppen som søndag besøker Metz til sesongens siste kamp i Ligue 1. PSG er allerede blitt kronet til seriemester for 12. gang. Det er rekord. Stjernespissen Mbappé, som i sommer forlater PSG etter sju sesonger i den franske klubben, figurerer ikke på listen over 20 spillere som trener Luis Enrique har med seg til kampen mot Metz. Nyhetsbyrået AP har bedt PSG om en kommentar til spissens fravær, uten å få noen. Mbappé er ikke på listen over spillere som ikke er tilgjengelige på grunn av skade Det er ventet at franskmannen slutter seg til Real Madrid i nærmeste framtid. Mbappé er PSGs toppscorer gjennom tidene med 256 mål, 191 av dem i ligaen. Han får en siste mulighet til å spille i PSG-drakten i den franske cupfinalen 25. mai. Der er Lyon motstander. Mbappé har vunnet i alt seks ligatitler med PSG. Han blir den franske ligaens toppscorer for sjette gang. Ousmane Dembélé, Vitinha, Marquinhos, Fabián Ruiz og Gianluigi Donnarumma er heller ikke med til søndagens kamp mot Metz. (©NTB)

  Seiersaktuell Hovland avslører: Vurderte å trekke seg fra PGA-mesterskapet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mai 2024 KL:11.48)
  viktor hovland spiller for karrierens første majorseier søndag, men kommer nå med oppsiktsvekkende informasjon. han kunne blitt hjemme og ikke spilt storturneringen i louisville. det er i et intervju gjort med siriusxm pga championship radio etter lørdagens tredjerunde at nordmannen røper at han vurderte å droppe pga-mesterskapet. hovland får spørsmål om hva han hadde sagt dersom han for tre dager siden hadde fått høre at han kom til å kjempe om seieren foran avslutningen. – det hadde jeg tatt uten tvil. jeg vurderte nesten å trekke meg, fordi jeg ikke spilte bra i det hele tatt. når man setter ting i det perspektivet, er dette stort, svarer den norske golfstjernen. han blir så bedt om å forklare hvor nær han var ved å trekke seg. – jeg tenkte bare at ting alt i alt ikke føltes veldig bra. når ting ikke føles veldig bra, hva er det poenget med å spille? da foretrekker jeg heller å jobbe med det, lød svaret. da journalisten fortsetter å grave i bakgrunnen for at hovland vurderte å ikke stille til start, sier nordmannen: – fanken, jeg skulle ikke sagt det der. – sånn blir det når du spiller dårlig og tankene raser av gårde. jeg tok åpenbart ikke den avgjørelsen, men når du spiller dårlig, vil du egentlig bare dra hjem, legger 26-åringen til. med en bogeyfri runde fem slag under par lørdag klatret hovland rett inn i seierskampen før siste runde av pga-mesterskapet. med 13 slag under par er han på delt 4.-plass, to slag bak ledende collin morikawa og xander schauffele. sahith theegala er alene på 3.-plass, ett slag bak tetduoen, ett foran hovland, shane lowry og bryson dechambeau. nordmannen kom til louisville etter å ha gjort en ny trenerendring i jakten på fjorårsformen. han har gjenopptatt samarbeidet med joe mayo, som hjalp ham til stor suksess i fjor. (©ntb)

  Golfstjernens advokat: – Han vil nekte straffskyld

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mai 2024 KL:10.08)
  golfstjernen scottie scheffler erkjenner ikke skyld i å ha overfalt en politimann i forbindelse med pga-mesterskapet i louisville onsdag, sier hans advokat. scheffler har hele tiden kalt politisaken han er involvert i en stor misforståelse. – han vil nekte straffskyld, sier golfstjernens advokat steve romines. scheffler ble arrestert fredag ​​morgen lokal tid da han var på vei til valhalla golf club for å spille andre runde av pga-mesterskapet. på veien måtte han passere en politiveisperring, der en mann hadde mistet livet etter å ha blitt påkjørt av en buss. scheffler forsøkte å kjøre opp på fortauet og rundt sperringene da han ble stoppet av en politimann. i stedet for å stoppe tråkket han ifølge politiet på gasspedalen, slik at en tjenestemann som var i kontakt med bilen gikk over ende. den andre runden av pga-mesterskapet endte med å bli utsatt. omgitt av fans som hadde på seg «free scottie»-t-skjorter fullførte scheffler tredjerunden fem slag under par lørdag. han deler fjerdeplassen i den prestisjetunge majorturneringen foran avslutningen. ifølge politiet ble politibetjent bryan gillis påført skader som førte til at han måtte på sykehus i episoden med scheffler. han fikk behandling for skader i knær og håndledd. ifølge advokat romines fulgte scheffler politiets instrukser ved veisperringen. han gikk ikke til angrep på noen tjenestemann, heter det i en uttalelse. – han oppførte seg slik han ble fortalt av en annen trafikkbetjent, og han kjørte en bil som var tydelig merket som en spillerbil. flere vitner har bekreftet at han ikke gjorde noe galt, og at han gjorde akkurat som han ble fortalt, sier romines. en talsmann for den lokale påtalemyndigheten sier til tv-stasjonen wdrb at de «fortsatt samler inn informasjon i mr. schefflers sak». straffeparagrafen som scheffler er anklaget for å ha brutt har en strafferamme på inntil ti års fengsel. (ntb)

  Golfstjernes advokat: – Han vil nekte straffskyld

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. mai 2024 KL:10.08)
  golfstjernen scottie scheffler erkjenner ikke skyld i å ha overfalt en politimann i forbindelse med pga-mesterskapet i louisville onsdag, sier hans advokat. scheffler har hele tiden kalt politisaken han er involvert i en stor misforståelse. natt til søndag uttalte golfstjernens advokat steve romines seg. – vi akter ikke å erkjenne straffskyld, sa han. scheffler ble arrestert fredag ​​morgen lokal tid da han var på vei til valhalla golf club for å spille andre runde av pga-mesterskapet. på veien måtte han passere en politiveisperring, der en mann hadde mistet livet etter å ha blitt påkjørt av en buss. scheffler forsøkte å kjøre opp på fortauet og rundt sperringene da han ble stoppet av en politimann. i stedet for å stoppe tråkket han ifølge politiet på gasspedalen, slik at en tjenestemann som var i kontakt med bilen gikk over ende. den andre runden av pga-mesterskapet endte med å bli utsatt. omgitt av fans som hadde på seg «free scottie»-t-skjorter fullførte scheffler tredjerunden fem slag under par lørdag. han deler fjerdeplassen i den prestisjetunge majorturneringen foran avslutningen. ifølge politiet ble politibetjent bryan gillis påført skader som førte til at han måtte på sykehus i episoden med scheffler. han fikk behandling for skader i knær og håndledd. ifølge advokat romines fulgte scheffler politiets instrukser ved veisperringen. han gikk ikke til angrep på noen tjenestemann, heter det i en uttalelse. – han oppførte seg slik han ble fortalt av en annen trafikkbetjent, og han kjørte en bil som var tydelig merket som en spillerbil. flere vitner har bekreftet at han ikke gjorde noe galt, og at han gjorde akkurat som han ble fortalt, sier romines. en talsmann for den lokale påtalemyndigheten sier til tv-stasjonen wdrb at de «fortsatt samler inn informasjon i mr. schefflers sak». straffeparagrafen som scheffler er anklaget for å ha brutt har en strafferamme på inntil ti års fengsel. (ntb)  Phil Foden ble årets spiller i Premier League – slo Haaland og Ødegaard

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 18. mai 2024 KL:12.02)
  phil foden kom best ut i kåringen av sesongens beste premier league-spiller. erling braut haaland og martin ødegaard var blant de nominerte. – å vinne denne prisen er noe jeg er ekstremt stolt over, sier foden til manchester citys hjemmesider. kåringen er det premier league selv som står bak, og vinneren ble bekreftet på deres hjemmesider lørdag – dagen før serieavslutning. vinneren av prisen ble kåret gjennom stemmer fra folket, kombinert med et panel av fotballeksperter. i fjor fikk haaland prisen som første nordmann etter en strålende debutsesong for manchester city (52 mål på 53 kamper). haaland har 27 nettkjenninger i premier league før siste runde. det gjør ham til en klar toppscorer, og totalt står jærbuen med 38 mål på 43 klubbkamper denne sesongen. skadeavbrekk har gitt haaland færre mål og kamper enn i 2022/23. ødegaard var også inne på nominasjonslista. arsenals kaptein har vært en bærebjelke for en klubb som kjemper om sin første ligatittel på 20 år. de øvrige nominerte var cole palmer (chelsea), declan rice (arsenal), alexander isak (newcastle), virgil van dijk (liverpool) og ollie watkins (aston villa). (ntb/nrk)
  Reiten-assist da Chelsea slo Tottenham – topper tabellen på målforskjell før siste runde

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 15. mai 2024 KL:22.13)
  guro reiten hadde assist på vinnermålet da chelseas kvinnelag slo tottenham 1-0 i onsdagens hengekamp. laget topper tabellen før lørdagens serieavslutning. det betyr at emma hayes fortsatt kan få en tittel i avskjedsgave når hun etter mange år som chelsea-manager blir usas landslagssjef. chelsea er to plussmål foran manchester city før alt avgjøres. lørdag spiller chelsea borte mot nybakt fa-cupmester manchester united, mens city gjester aston villa. (ntb)

  paret-peintre vant giro-etappe etter sterk avslutning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:17.11)
  Valentin Paret-Peintre passerte ledende Jan Tratnik 2,7 kilometer før mål og vant tirsdagens etappe i Giro d`Italia i ensom majestet. Det ble den franske 23-åringens største dag på sykkelsettet. Decathlon-AG2R-rytteren sparte sin første proffseier til et Grand Tour-ritt. Hans eldre bror Aurélien vant en Giro-etappe i fjor. Romain Bardet ble nummer to, slått med et halvminutt, mens Tratnik måtte nøye seg med en tredjeplass. Tadej Pogacar satt i ro i hovedfeltet tirsdag og passet på sin klare ledelse i sammendraget. Tobias Foss slapp fra en skremmende hendelse da en hund kom i veien for ham i en utforkjøring drøyt 65 kilometer før mål. Han måtte gjøre en unnamanøver for ikke å kjøre på hunden. Den norske Ineos-rytteren satt da i en større utbrytergruppe, men han måtte slippe den da det gjensto om lag fire mil. (NTB)

  J17-landslaget avsluttet EM med seier over Sverige

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 11. mai 2024 KL:17.23)
  j17-landslaget scoret sitt første mål og tok sin første seier em-turneringen i sverige med 2-0 over vertsnasjonen i siste puljekamp. trener børje sørensen og hans lag fikk hard medfart i starten av mesterskapet med 0-3 for england og 0-8 mot frankrike. det var før siste puljerunde klart at frankrike og england skal spille semifinale i årets mesterskap, mens norge og sverige var ute. det norske 2007-kullet hadde slått sverige i fire av fem kamper før em-turneringen. i malmö var det norske laget igjen best og tok ledelsen etter at alice broman uheldig nikket ballen i eget mål like før pause. ti minutter før slutt doblet røa-spiller elle ulstein ledelsen med en flott avslutning. norge-keeper maria kroken (lyn) leverte en god kamp da hun stoppet flere gode svenske muligheter. med seieren tok norge tredjeplassen i puljen, mens sverige endte sist uten poeng. (ntb)

  marerittavslutning ødela for hovland i charlotte

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. mai 2024 KL:05.57)
  Viktor Hovland innledet med birdie da han torsdag var tilbake på PGA-touren etter en pause, men avsluttet med dobbeltbogey og endte ett slag over par. Hovland var to slag under par og på delt 13.-plass etter 15 spilte hull på åpningsrunden i Charlotte, men en bogey på 16. hull og dobbeltbogey på 18. hull ødela dagen og sendte ham langt nedover på listene. Den norske golfstjernen avsluttet fjorårssesongen strålende, men han har ikke klart å finne tilbake til storspillet så langt i år. Etter at han misset cuten i The Masters for en snau måned siden, tok han pause for å prioritere trening. Nå er han tilbake igjen på PGA-touren. Turneringen i North Carolina er den siste før PGA-mesterskapet neste uke. Etter den første runden ligger han på en delt 43. plass av 68 spillere. Xander Schauffele leder, syv slag under par. (NTB)

  Slik blir «nye» Tour de Ski

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. mai 2024 KL:11.30)
  langrennssportens tradisjonsrike tour de ski-konsept dukker opp i ny drakt kommende vinter. for første gang skal alle konkurransene gå i et og samme land. det er klart etter denne ukens møtevirksomhet i langrennskomiteen i det internasjonale ski- og snowboardforbundet (fis). den 19. utgaven av touren starter i vante omgivelser i toblach lørdag 28. desember. deretter følger ytterligere tre renn samme sted, før sirkuset forflytter seg til val di fiemme. der venter ytterligere tre renn, med den etter hvert så velkjente kraftprøven opp monsterbakken alpe cermis som avslutningen. kommende vinter består dermed touren av i alt sju etapper. bak den historiske beslutningen som nå er tatt ligger det blant annet miljøhensyn. (ntb)


  Vant Tiomila for første gang på 60 år

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 5. mai 2024 KL:09.53)
  orienteringsklubben stora tuna vant årets tiomila etter at brødrene viktor og emil svensk avgjorde på de to siste etappene. etter åtte etapper lå de likt med ifk gøteborg, men de norske landslagsløperne kasper fosser og elias jonsson klarte ikke å matche de svenske brødrenes avslutning, og måtte også se uppsala-klubben ok linné foran seg. stora tuna har flere seiere i den finske jukola-stafetten de siste sesongene, men hadde ikke vunnet tiomila siden 1964. fjorårsvinner ntnui ble beste norske lag på fjerdeplass, mens tyrving ble nummer seks.

  Ivanovic herjet – sikret LSK-seier med to mål

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 4. mai 2024 KL:18.39)
  den serbiske landslagsspilleren miljana ivanovic ble den store helten for lsk kvinner hjemme mot kolbotn lørdag. hun scoret begge målene for vertene i 2-1-seieren. – avslutningen hennes er iskald. hun avgjør det hele, sa nrk-ekspert carl-erik torp om matchvinnermålet som kom i det 84. minutt. etter matchvinnerscoringenpådro ivanovic seg en ordentlig smell og ropte mot benken. hun klarte likevel å fullføre kampen og kunne derfor juble for seieren med lagvenninnene. lsk kvinner har vunnet sine tre siste hjemmekamper. etter lørdagens kamp er lsk kvinner på tredjeplass på tabellen med tolv poeng, mens kolbotn er nummer åtte med tre poeng.  EM-bronse for Benske og Tjøm: – Råimponert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:15.19)
  lars benske og ask tjøm leverte en god avslutning og rodde til bronse i dobbeltsculler i em i ungarn. – jeg er råimponert. det er det best disponerte løpet jeg har sett dem ro noen gang, sa nrks ro-ekspert lars bjønnes idet duoen passerte målstreken. det ble en svært tett og jevn affære gjennom de 2000 meterne som ble rodd. den norske duoen så lenge ut til å ta sølvet, men måtte seg seg slått på målstreken av italienske stefano oppo og gabriel soares. jan schäuble og rafael ireland fra sveits tok gullet etter å ha ledet hele veien. de ble utfordret av italienerne, men hadde krefter igjen mot slutten og vant med 2,27 sekunders margin. norge har allerede sikret ol-plass i dobbeltsculler for menn.

  Formel 1-stjerne ferdig i Haas etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. april 2024 KL:10.44)
  den tyske formel 1-stjernen nico hülkenberg kjører sin siste sesong for haas. det bekreftet laget fredag formiddag. «haas og nico hülkenberg vil skille lag ved avslutningen av 2024-sesongen» heter det i meldingen på x. tyskeren er inne i sin andre sesong for haas. tidligere har han kjørt for lag som williams, sauber, renault og aston martin. 36-åringen har tatt en pole position, men har fortsatt til gode å vinne et formel 1-løp. totalt har han tatt 534 poeng på 211 løp i karrieren. så langt denne sesongen står han imidlertid bare med fire poeng på fem løpshelger. hans beste resultat i år er en 9.-plass fra australias grand prix. (ntb)

  Kenyansk OL-favoritt vant London maraton – slo kvinnefelt-verdensrekord

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. april 2024 KL:13.22)
  peres jepchirchir fra kenya kom alene til mål i kvinnenes utgave av london maraton. tiden 2.16.16 var verdensrekord for et felt med kun kvinner. jepchirchir er stor favoritt til å forsvare maratongullet sitt fra tokyo-lekene i 2021 under sommerens ol i paris. søndag var hun i egen klasse i london. i avslutningen la hun verdensrekordholder tigst assefa og to andre rivaler bak seg og kom alene inn på oppløpet foran buckingham palace. assefa ble nummer to, mens joyciline jepkosgei tok tredjeplassen. vinnertiden var mer enn fire minutter langsommere enn assefas verdensrekord satt i berlin i fjor. samtidig leverte jepchirchir den raskeste tiden noensinne i et maratonfelt som kun inneholdt kvinner. (ntb)

  Fratatt seieren etter skandalebildene

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. april 2024 KL:10.52)
  nrk skrev tidligere denne uka om den spesielle avslutningen på beijing halvmaraton. he jie vant løpet, men tilsynelatende etter at hans afrikanske motstandere vinket kineseren frem. spekulasjonene om løpsfiksing var i gang, og nå har konsekvensene kommet. det er den kinesiske tv-kanalen cctv som fredag får bekreftet at de tre beste i løpet må levere tilbake sine trofeer og tilbakebetale bonuspenger, ifølge ntb. jies kenyanske konkurrent willy mnangat sa etter løpet at han hadde latt kineseren vinne, men endret senere forklaringen sin i et nytt intervju. der påsto mnangat at han hadde vært hare for jie. – jeg vet ikke hvorfor de skrev navnet mitt på startnummer i stedet for å skrive hare. jobben min var å sette farten og hjelpe ham til seier, men dessverre nådde han ikke målet sitt som var kinesisk rekord, forklarte mnangat. det kinesiske friidrettsforbundet uttalte tidligere denne uken at de hadde møttes i sakens anledning. i en en uttalelse er det lovet forbedringer knyttet til idretten i landet. (ntb/nrk)

  Mirakelet uteble for Liverpool – slått ut av Europa

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. april 2024 KL:22.53)
  liverpool trengte et mirakel, men det ble bare 1-0-seier borte mot atalanta. den italienske klubben er klare for semifinale, mens jürgen klopps europaeventyr med liverpool endte i europaligaens kvartfinale. etter 0-3-tapet hjemme på anfield forrige uke, var det et fryktelig utgangspunkt liverpool reiste til bergamo med. der fikk de akkurat den starten de trengte, da trent alexander-arnold skaffet straffe etter fem minutter. mohamed salah var sikker og scoret kveldens første. liverpool hadde fortsatt godt over 80 minutter til på å hente opp ledelsen til atalanta, men tiden gikk og de store sjansene uteble. flere mål ble det ikke, og atalanta vant dermed 3-1 sammenlagt. for liverpool-manager jürgen klopp ble det dermed en tung avslutning i europa. i januar fortalte jürgen klopp at han gir seg som liverpool-manager etter sesongen, og finalen i europaligaen i dublin 22. mai kunne blitt et perfekt punktum for klopps karriere i merseyside-klubben. slik gikk det ikke, og dermed er det de seks siste serierundene i premier league-gulljakten som gjenstår av klopps liverpool-karriere.

  Uno-X imponerte i storritt: – Hva skjer?

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. april 2024 KL:16.18)
  regn, snø og kulde gjorde at mennenes utgave av la flèche wallonne ble av det uvanlige slaget onsdag. det tradisjonsrike rittet er kjent for den stupbratte avslutningen opp mur de huy, men grunnet været ble gruppen kraftig skallet av før avslutningen. i feltet satt de norske rytterne meget godt representert. inn på de siste kilometerne satt uno-x med fem ryttere godt plassert i en gruppe på rundt 30 ryttere, hvor også visma-lease a bikes norske johannes staune-mittet var med i front. – hva skjer med uno-x? massivt overrepresentert med under 15 kilometer til mål. imponerende!, skrev mangeårig sykkelkommentator for dansk tv 2, dennis ritter på x. – hva enn uno-x-rytterne hadde til frokost, så skal jeg ha det før mitt neste ritt, skrev sykkelprofilen thomas de gendt på x. opp til mål var tobias halland johannessen det antatt sterkeste norske kortet. 24-åringen var lenge med i kampen om en pallplass, men klarte ikke å svare da stephen williams gikk til med et par hundre meter til mål. johannessen kjørte inn til en sterk sjetteplass i rittet og alle de syv uno-x-rytterne endte blant de 42 beste. staune-mittet ble nummer 27.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »