Hovedsiden

Liten annonse

  Ellevilt drama

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: Igår. - (søndag 3. desember 2023 KL:16.11)
  vålerenga sikret seg en ny sjanse til å overleve i eliteserien ved å spille 1-1 hjemme mot tromsø i sesongavslutningen søndag kveld.

  Sensasjonslaget Girona måtte nøye seg med ett poeng

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:22.58)
  girona har sjokkert i la liga-innledningen, men mandag ble det med ett poeng etter 1-1 hjemme mot athletic bilbao. dermed er real madrid fortsatt serieleder. det ene poenget betydde nemlig at girona ikke klarte å ta tilbake serieledelsen. real madrid overtok tabelltoppen et døgns tid tidligere etter 3-0-seieren over cádiz søndag. det så imidlertid bra ut for girona som tok ledelsen på eget gress mandag. ukrainske viktor tsyhankov fikset ledelse etter ti minutters spill i annen omgang. det så en stund ut til å kunne gi en ny seier, men drøyt midtveis i omgangen utlignet inaki williams for bortelaget. girona forsøkte å legge press på athletic bilbao i avslutningen, men fikk ikke scoringen som igjen ville gjort klubben til serieleder. etter 14 serierunder har både real madrid og girona 35 poeng, men førstnevnte er foran på målforskjell. (ntb)


  Golf: Madelene Stavnar to slag fra toppen i Spania

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 24. november 2023 KL:19.17)
  solid spill sendte madelene stavnar (22) opp i tetsjiktet i sesongavslutningen på kvinnenes europatour i golf. hun er nummer to etter halvspilt turnering. den posisjonen deler hun med fire andre i spanske marbella. kirsten rudgeley fra australia leder med to slags margin. stavnar holdt seg til 68 slag på fredagens runde. ingen hadde et lavere antall. hun innledet sesongfinalen med en 69-runde. det ble én eagle, fem birdier og tre bogeyer på stavnars ferd mot toppen. hun er totalt sju slag under par. renate grimstad ligger på delt 60.-plass. hun viste bedre takter med spill som ga 71 slag mot 79 fra dagen før. (ntb)


  Madelene Stavnar langt framme i Marbella

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. november 2023 KL:18.08)
  madelene stavnar gikk åpningsrunden tre slag under par og er på delt 10.-plass i sesongavslutningen på kvinnenes europatour i golf. stavnar greide seks birdier på sin første runde i andalucia costa del sol open de españa, som er det lange navnet på turneringen i marbella. det ble også tre bogeyer. det er fire slag opp til svenske linn grant, som er alene i ledelse. stavnar er bare to slag fra tredjeplassen. betydelig tråere var åpningsrunden for renate grimstad. hun gikk den sju slag over par og er på delt 69.-plass med bare tre spillere bak seg på resultatlista. grimstad greide tre birdier, men det hjalp lite all den tid to bogeyer fikk følge av to dobbeltbogeyer og en firedobbel bogey. (nrk)


  Norges U21-landslag tapte mot Tyrkia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:19.53)
  norges u21-landslag hadde sjanser nok til å få med seg poeng fra em-kvalifiseringskampen mot tyrkia, men et effektivt hjemmelag vant 2-0. særlig etter pause hadde det norske laget mange gode muligheter, men avslutningene var ikke gode nok. daniel karlsbakk, christos zafeiris, elias melkersen og halvor opsahl hadde store muligheter uten å lykkes. tyrkia tok ledelsen i det 30. minutt da cihan çanak slo et innlegg som gikk rett i mål. erencan yardimci gikk opp for å heade i duell med opsahl, men nådde ikke ballen. det lurte keeper sander tangvik. ledelsen ble doblet i det 64. minutt, med de samme tyrkiske spillerne i hovedrollene. çanak ble spilt fram på høyresiden, vant en duell med fredrik oppegård og avanserte til dødlinja før han slo skrått ut. tangvik hadde hånden på ballen, men greide ikke å hindre at ballen fant hodet til yardimci, som nikket inn. (ntb)

  Total avisslakt for danske fotballhelter: – Gir oss en pinlig smak i munnen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 21. november 2023 KL:09.45)
  det danske fotballandslaget får så hatten passer i hjemlige medier etter at em-kvalifiseringen ble avsluttet med 0-2-tap for nord-irland mandag. danmark hadde sikret seg em-billetten allerede før gruppeavslutningen, men leverte en svak forestilling på bortebane. dagen etter våknet spillerne og landslagssjef kasper hjulmand til krass kritikk. – et totalt umotivert nordirsk landslag skapte gigantiske problemer for de danske stjernene, som endte opp med å sette et merkelig punktum for kvalifiseringen, skriver storavisen b.t. – dette nederlaget gir oss en pinlig smak i munnen. igjen. så flaut dette er, heter det videre i omtalen. hjulmand prøvde sju nye spillere i startelleveren mot nordirene, men bare noen få benyttet muligheten de fikk. (ntb)

  Lurås Oftebro spurtet til dobbeltseier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 19. november 2023 KL:10.35)
  jens christian lurås oftebro var best i spurten og sikret sin andre seier på to dager under sesongåpningen på beitostølen søndag. oftebro gikk store deler av løpet sammen med kristjan ilves fra estland. ilves trener fast med det norske landslaget. i den siste bakken gikk begge utøverne alt de kunne, men det var nordmannen som var best. – den er litt vanskelig den avslutningen her. det var en bra kamp med kristjan, sier oftebro til nrk. hoppingen ble unnagjort i granåsen i oktober. ilves hadde 26 sekunder ned til oftebro foran søndagens langrenn på beitostølen.
  HamKam forblir i Eliteserien i 2024 – slo Strømsgodset på bortebane
  avslutningen | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: uavgjort for brann i serieavslutningen | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 12. november 2023 KL:19.01)
  hamkam tok tre svært viktige poeng på bortebane da de slo strømsgodset 1-0 i eliteserien søndag. klubben holder seg på øverste nivå. bortelaget kom inn i oppgjøret med fem poeng ned til kvalikplass og seks poeng ned til direkte nedrykk. tre poeng søndag kunne sikre forlenget eliteseriekontrakt for jakob michelsens menn. tre minutter etter sidebyttet satte brynjar ingi bjarnason hodet til ballen på et frispark. viljar myhra reddet forsøket, men returen havnet rett i beina på logi tómasson som snublet ballen inn i eget nett. det var nok til å sikre grønntrøyene tre viktige poeng. hamkam vant hele 3-0 over medaljekandidat viking forrige runde. med to runder igjen av sesongen står de med 33 poeng. ned til stabæk på kvalikplass er det sju poeng, og hamkam forblir dermed i eliteserien i 2024. strømsgodset lå på åttendeplass før runden og er langt unna både nedrykk og medaljer. klubben har vist god form i sesonginnspurten og sto med tre strake seirer før søndagen. forrige runde slo de topplaget tromsø 1-0. strømsgodset møter rosenborg (b) og brann (h) i sine to resterende kamper av sesongen. hamkam møter nedrykkstruede vålerenga på hjemmebane neste runde. sesongavslutningen går borte mot molde. (ntb)
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »