Hovedsiden

Liten annonse
  Offensiv Leknessund satte fyr på Giro-etappe med overraskende angrep

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:14.02)
  andreas leknessund angrep storkanonene i første stigning på torsdagens etappe i giro d`italia. rivalene våget ikke å la tromsøværingen få gå. den 18. etappen er 161 kilometer lang og av den tøffe typen. leknessund og konkurrentene skal over flere tøffe stigninger på veien fra oderzo til målgangen i val di zoldo. etter kun noen få mil i flatt terreng gikk feltet inn i det første tøffe fjellet. der ble det satt høy fart, og plutselig gikk leknessund til i et høyst uventet angrep. tromsøværingen forsøkte å kjøre seg opp til et femmannsbrudd i tet, men sammenlagtfavorittene og deres lag reagerte resolutt da dsm-rytteren satte opp farten. luken til leknessund ble aldri spesielt stor, men relativt raskt tettet, et klart signal på at ingen av storkanonene ønsket å ha nordmannen med i bruddet. – det der må jeg si var herlig og litt uventet. jeg kunne nesten ikke tro mine egne øyne der han plutselig forserte opp på siden av feltet og raste av gårde, sa eurosport-kommentator andreas staune-mittet. – det er mildt sagt litt utradisjonell grand tour-sykling, men det liker jeg veldig godt. leknessund er en offensiv type, sa kollega theis magelssen. leknessund er nummer åtte i sammendraget i giroen foran torsdagens etappe. han har tre og et halvt minutt opp til ledende geraint thomas. den avstanden mener åpenbart de største stjernene at er for liten til at det er aktuelt å la leknessund få sjansen i et brudd. (ntb)

  Tjalve vant kvinneklassen i Holmenkollstafettens 100-årsjubileum

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:15.21)
  tjalve var beste kvinnelag og tok en suveren seier i holmenkollstafetten. fjorårsvinner vidar ble nummer to. karoline bjerkeli grøvdal løp den tøffeste etappen fra slemdal til besseru og vekslet 1.15 minutter foran vidar. tjalve økte avstanden inn til mål og vant med nesten to minutter. seieren kom i holmenkollstafettens 100-årsjubileum, skriver ntb.

  Maktdemonstrasjon av Verstappen i Miami – vant duell mot lagkompis

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:23.10)
  max verstappen startet som nummer ni, men kjørte seg mesterlig opp gjennom feltet og vant vm-runden i formel 1 i miami. dermed økte han i vm-sammendraget. verstappen startet helt nede i niende startspor i søndagens hovedløp, men nederlenderen brukte ikke lang tid på å forbedre posisjonen sin kraftig. i god tid før halve løpet var kjørt overtok han ledelsen i løpet da red bull-lagkompis sergio perez var inne i depotet. da hadde verstappen allerede jaktet på perez i flere runder. – på et tidspunkt var det seks sekunder mellom dem. det sier litt om hvor høyt tempo han klarer å holde på disse harde dekkene, sa viaplay-ekspert henning isdal om nederlenderens fart. – det er så imponerende, supplerte kommentator atle gulbrandsen. for lewis hamilton endte miami grand prix i en ny nedtur. mercedes-briten mislyktes i kvalifiseringen lørdag og røk ut allerede i kvalifiseringsomgang nummer to. det ga kun 13. beste startspor søndag. fra det utgangspunktet kjørte han seg opp til en habil sjetteplass, men avstanden opp til teten var til slutt voldsomt stor. (ntb)

  Ingen skiflyging for Riiber

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:21.02)
  jarl magnus riiber og resten av kombinertherrane får ikkje lov og fly på ski neste sesong. fis har ikkje klart å finne ein vertsnasjon til å ta på seg skiflygingskonkurransen. det stadfestar edgar fossheim, som er noreg sin representant for kombinert, på det internasjonale ski- og snowboardforbundets (fis) kalenderkonferanse i dubrovnik. jarl magnus riiber seier til nrk at han er skuffa, men ikkje overraska over resultatet. – eg trur skiflyging hadde vore bra. vi treng sårt nokon småting som kan sprite opp. det hadde hjelpt for å setje oss litt meir på kartet. i staden blir det innført eit nytt konsept som har fått namnet «individuell kompakt». her er avstanden løparane går ut med i langrennet avgjort på førehand. vinn du hopprennet startar du uansett seks sekund føre nummer to, tolv sekund føre nummer tre og så vidare. alle løparar i feltet går ut innanfor 1,5 minutt. riiber har tidlegare vore kritisk til det nye konseptet, som han meiner vil gjere hoppdelen i kombinert mindre viktig. forslaget om å auke langrennsdistansen frå 5 og 10 kilometer til 7,5 og 12,5 vart nedstemt.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »