Hovedsiden

Liten annonse


  The Times: Paqueta får spille mesteparten av sesongen tross kampfiksingssak

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:08.35)
  lucas paquetá er beskyldt for kampfiksing av englands fotballforbund (fa). i mai opprettet fa disiplinærsak mot west ham-spilleren, der han ble anklaget for å påvirke kamper i veddemålsøyemed. brasilianeren anklages for å ha pådratt seg gule kort med vilje. men i følge the times kommer ikke disiplinærsaken til å bli avklart på en stund. den kan drøye helt til slutten av den kommende premier league-sesongen, muligens lenger. paqueta har tidligere vært sterkt linket til en overgang til manchester city, men interessen kjølnet da anklagene om kampfiksing ble kjent i juni i fjor. brasilianeren selv har benektet anklagene. det gjorde han på sin instagram-konto , like etter at fas disiplinærsak mot ham ble opprettet i mai. – jeg er ekstremt overrasket og opprørt over at fa har valgt å opprette disiplinærsak. i ni måneder har jeg samarbeidet i hvert steg av granskingen, og gitt all mulig informasjon. jeg avviser anklagene fullt ut og vil kjempe for å renvaske mitt navn, skrev paqueta. (ntb)
  bbc avviser anklager om hån mot ronaldo: – bare et ordspill

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 9. juli 2024 KL:10.28)
  Mange reagerte på BBCs omtale av Cristiano Ronaldos straffebom mot Slovenia i fotball-EM. Den britiske kanalen la nemlig på grafikken «Misstiano Ronaldo». En uke etter kampen svarte rikskringkasteren på kritikken. I en uttalelse avfeier BBC beskyldninger om at de prøvde å latterliggjøre Ronaldo: – Det var bare ment som et ordspill, slik vi har gjort mange ganger før på Match of the Days analysegrafikk. Det var ikke meningen å håne Cristiano Ronaldo, skriver BBC, ifølge The Daily Telegraph. – Fakta er at vi flere ganger gjennom programmet snakket fordelaktig om Ronaldo. Våre eksperter var aldri på noe tidspunkt i overkant kritisk mot ham, står det videre i uttalelsen. Englands tidligere landslagskaptein John Terry var blant dem som kritiserte Ronaldo-grafikken. I et Instagram-innlegg fremhevet han ordspillet og kalte det «en skam». Portugals kamp mot Slovenia forble målløs og straffesparkkonkurranse måtte til for å skille lagene. Der scoret Ronaldo i en 3-0-seier. Også kvartfinalen mot Frankrike endte 0–0. Ronaldo traff på Portugals første straffe, men en bom fra João Félix banet vei for fransk 5-3-triumf. (NTB/NRK)

  tyrkias fotballforbund avviser bild-rapporter om demiral-karantene
  avviser rykter om parkinsons-behandling | Skrevet av VG Utenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: bidens lege avviser rykter om parkinsons-behandling | Skrevet av VG Utenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:06.29)
  tyske bild hevder at merih demiral må belage seg på to kamper på sidelinjen etter «ulvefeiringen» mot østerrike. selv avviser tyrkias fotballforbund rapportene. ifølge nyhetsbyrået dpa har forbundet uttalt at de hadde fram til fredag å svare for seg i saken. onsdag ble det klart at det europeiske fotballforbundet (uefa) skulle etterforske demirals feiring etter 2-0-scoringen mot østerrike. forsvarsspilleren valgte da å heve peke- og lillefingeren på begge hendene, slik at det skulle etterligne en ulv. ifølge tyske der spiegel er det et symbol for den nasjonalistiske og høyreekstreme organisasjonen «de grå ulvene». – jeg er selvfølgelig veldig glad for å ha scoret to mål. jeg hadde en spesifikk feiring i tankene, og det er den jeg gjorde. det har å gjøre med min tyrkiske identitet, for jeg er veldig stolt over å være tyrker, sa demiral etter kampen, ifølge nrk. tysklands innenriksminister nancy faeser var blant dem som reagerte sterkt på demirals gest. hun skrev på x at slike gester «ikke har noen plass» på landets fotballarenaer. – å bruke em som en plattform for rasisme er aldeles uakseptabelt, het det videre. tyske bild skrev torsdag ettermiddag at demiral utestenges i to kamper som følge av feiringen, men tyrkias forbund avviser dette. uefa har enn så lenge ikke konkludert i saken. (©ntb)


  uefa avviser at bellingham etterforskes
  avviser rykter om parkinsons-behandling | Skrevet av VG Utenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: bidens lege avviser rykter om parkinsons-behandling | Skrevet av VG Utenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. juli 2024 KL:14.40)
  Jude Bellingham står ikke i fare for å miste Englands kvartfinale i EM etter søndagens gest mot Slovakia. Det bekrefter Det europeiske fotballforbundet (Uefa) til NRK. Mandag har flere britiske medier sitert portugisiske A Bola og skrevet at Bellingham risikerer én kamp utestengelse etter måten han feiret på mot Slovakia. Like etter at engelskmannen brassesparket inn 1-1 på overtid, ble Bellingham filmet mens han tok seg mot skrittet og gjorde noen obskøne bevegelser. I en e-post til Uefa spurte NRK om Bellingham kunne bli suspendert til lørdagens kvartfinale mot Sveits, og om det var åpnet noen disiplinær etterforskning mot 21-åringen. I sitt svar skriver Uefa at det er åpnet en disiplinærsak mot Det engelske fotballforbundet (FA) etter bluss og bråk på tribunen. – Ingen andre etterforskninger er satt igang, skriver Uefa videre. Bellingham og England sin EM-kvartfinale mot Sveits har avspark klokken 18.00 lørdag og sendes på NRK1.

  fotballstjernen sons far avviser anklager om fysisk avstraffelse på sørkoreansk fotballskole
  avviser rykter om parkinsons-behandling | Skrevet av VG Utenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: bidens lege avviser rykter om parkinsons-behandling | Skrevet av VG Utenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 26. juni 2024 KL:15.29)
  Faren til Tottenham-stjernen Son Heung-min er anklaget for å ha bedrevet fysisk avstraffelse på en fotballskole i Sør-Korea. Selv benekter han påstandene. Foreldrene til en av spillerne på fotballskolen har hevdet at Son Woong-jung, som selv har bakgrunn som fotballspiller, har tydd til fysisk og mental avstraffelse. De hevder blant annet at én av trenerne skal ha slått en spiller med et hjørneflagg. Spilleren skal i etterkant ha blitt behandlet i flere uker. 62-åringen har selv erkjent at hendelsen fant sted, men benekter at det dreide seg om fysisk mishandling. – Det var gjensidig enighet om at det var en del av den fysiske treningen, sier han i en uttalelse. Han utdyper at de på forhånd ble enige om at spilleren som kom sist i en løpekonkurranse skulle bli truffet én gang på låret. Spillerens foreldre skal imidlertid ha anmeldt Son til politiet etter at de oppdaget et blåmerke på låret. – Tanken på hvor redd sønnen min må ha blitt gjør meg forbannet. Jeg anmeldte det til politiet fordi jeg ikke ønsker at det skal skje med noen andre, sier faren i en uttalelse. Son skal ha forsøkt å løse uenighetene, men mislyktes etter at foreldrene i stedet har krevd erstatning til en verdi av flere hundre tusen dollar. – Vi venter på en rettferdig konklusjon, sier Son, som samtidig erkjenner at han vil ta en gjennomgang av egne metoder i kjølvannet av hendelsen. (NTB)


Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »