Hovedsiden

Liten annonse

  LSK Kvinner trekkes ett poeng i Toppserien

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 14. mai 2024 KL:13.07)
  norges fotballforbund trekker lsk kvinner ett poeng i toppserien på grunn av dårlig økonomi. det opplyser klubben på sine nettsider. lsk kvinner har tatt tolv poeng på sju kamper så langt denne sesongen. «poengtrekket fra nff begrunnes med svakt resultat og egenkapital per 31.12.2023», heter det i pressemeldingen fra klubben. lsk kvinner har 14 dagers klagefrist på vedtaket. – lsk kvinner fk befinner seg i en krevende økonomisk situasjon, men vi fortsetter å jobbe hardt, samt snu alle steiner, for å sikre sportslig og økonomisk utvikling, slik at klubben har en bærekraftig økonomi i årene som kommer, opplyser klubben. lsk kvinner opplyste i forrige måned at den økonomisk situasjonen truer klubbens videre eksistens. klubben har allerede tatt grep ved blant annet å permittere ansatte og kutte treningstider i lsk-hallen. (ntb)
  Gjert Ingebrigtsens forsvarer sterkt kritisk til politiets etterforskning

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 3. mai 2024 KL:16.39)
  gjert ingebrigtsens forsvarer heidi reisvang kritiserer politiets arbeid og sier at etterforskningsskritt forsvarerne har bedt om, ikke er gjennomført. mediene får også kritikk for håndteringen av saken. heidi reisvang i elden advokatfirma er forsvareren til ingebrigtsen sammen med john christian elden. hun sier friidrettsprofilen er dypt ulykkelig over den situasjonen familien hans befinner seg i, inkludert den fornærmede i saken. samtidig sier reisvang til ntb: – selv om det er en enorm belastning for både gjert ingebrigtsen og familien å stå i denne situasjonen, er han forberedt på å forsvare sin uskyld i retten når den dagen kommer, sier reisvang og fortsetter: – avhørene som er gjort i saken, kommer i all vesentlighet fra en lukket krets og fremstår som delvis å være avgitt i et ekkokammer. gjert ingebrigtsen selv benekter enhver form for straffskyld i denne saken, sier reisvang, som legger til at ingebrigtsen ikke kjenner seg igjen i beskrivelsene som ligger til grunn for tiltalen. ntb har forelagt reisvangs kritikk for politiinspektør terese braut våge i sør-rogaland politidistrikt. – i en sak som dette vil det selvsagt være en omfattende personkrets som kan si noe om familien opp gjennom årenes løp. det er derfor helt nødvendig å prioritere hvilke vitner vi mener er formålstjenlig å avhøre. ved utvelgelse av vitner har vi foretatt en helhetlig vurdering av hva vi mener det er behov for å belyse ytterligere i saken, sier hun. tidligere denne uken ble det tatt ut tiltale mot friidrettstrener gjert ingebrigtsen. han er anklaget for mishandling i nære relasjoner. tiltalen omfatter forhold knyttet til ett av friidrettsprofilens barn. han erkjenner ikke straffskyld. (ntb)

  Elleville overtidsminutter da Odd reddet uavgjort

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:21.16)
  tre sene scoringer sørget for 3-3 mellom odd og viking i skien. viking-kaptein zlatko tripic trodde han hadde avgjort det hele da han scoret fire minutter på overtid. men odd ville det annerledes. mikael norø ingebrigtsen scoret seks minutter på overtid og reddet ett poeng for hjemmelaget. harald tangen nilsen scoret kampens første mål etter 25 minutter. kun ti minutter senere var kampen snudd. først med et skudd fra odds tobias svendsen via en viking-spiller og i mål, så med en ny fulltreffer fra sammen mann etter en pasning ut 45 grader og inn i feltet. viking presset på for utligning i andreomgang, og lyktes fire minutter før fulltid med et skudd fra peter christiansen. så scoret tripic etter et godt forarbeid fra lars-jørgen salvesen, før ingebrigtsen ga odd ett poeng med et vakkert skudd. odd ble i tillegg redusert til ti mann like før ingebrigtsen 3-3-utligning, da mihajlo ivancevic fikk sitt andre gule kort på overtid. hjemmelaget befinner seg dermed på 8. plass, med viking to plasser bak etter henholdsvis seks og fem spilte kamper.

  Straffe reddet Burnley etter Berge-tabbe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 27. april 2024 KL:17.55)
  det ble sent drama da manchester united spilte 1-1 mot sander berge og hans burnley på old trafford lørdag. med burnleys ene poeng rykket sheffield united (20. plass) ned fra premier league. uniteds scoring kom etter en pasningsfeil fra berge i det 79. minutt. pasningen ble snappet opp av antony, som forserte mot mål og plasserte ballen i lengste hjørne. – det er ingen tvil i verden at det er sander berge sin skyld at den sjansen kommer. han har vært god, men der gjør han en skjebnesvanger feil, sa viaplays ekspertkommentator lars tjærnås. åtte minutter senere hoppet united-keeper andré onana inn i burnley-spiller zeki amdouni. dommer måtte ut å se på var-skjermen for å konkludere med straffe til burnley. den omsatte amdouni selv i mål. det var store sjanser til begge lag de første 45 minuttene. manchester uniteds målvakt andré onana vartet opp med flere gode redninger, som sørget for at det stod 0-0 til pause. united kom best ut etter hvilen, og burde tatt ledelsen, men de var lenge ineffektive. etter 76 minutter ville hjemmelaget ha straffe da alejandro garnacho gikk over ende i feltet, men både dommer og var mente argentineren falt for lett. heller ikke da antony skjøt opp i hånden til en burnley-spiller i 16-meteren ble det straffe. på overtid fikk burnley nesten med seg alle poengene, men onana stod i veien. united befinner seg dermed på en 6. plass, mens burnley ligger nest sist og kjemper for å unngå nedrykk.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »