Hovedsiden

Liten annonse
  Ukrainas farlige vår

  Kilde: NRK - Urix | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:12.36)
  i kyiv fylles uteserveringene opp og trærne begynner å blomstre. men man kan bli lurt av våren: ukraina mangler våpen og soldater for å holde russerne tilbake.

  Fiasko for Hamilton da Verstappen vant

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. april 2024 KL:09.07)
  max verstappen er tilbake på vinnersporet i formel 1-vm med seier i japans grand prix søndag. lewis hamiltons fiasko får ekspert til å undres om briten «har mistet det». søndag ble det en svært tung dag for superstjernen hamilton som neste sesong skal kjøre for ferrari. hamilton hadde tidlig trøbbel med å henge med på tempoet til rivalene. på et tidspunkt nærmest foreslo mercedes-føreren for teamet at han skulle slippe lagkamerat george russell forbi seg, fordi sistnevnte holdt høyere fart. det er ikke hverdagskost i formel 1-sirkuset. hamilton kjørte til slutt inn til niendeplass. russell endte to plasser lenger fram etter en sen forbikjøring. det er langt unna der mercedes og teamsjef toto wolff ønsker å være. – dette blir et kjedelig og dårlig løp for mercedes, sa viaplay-kommentator atle gulbrandsen. – det begynner å nærme seg diskusjonen om hamilton har mista det litt, fortsatte han. verstappen hadde beste startspor og tok svært godt vare på det gode utgangspunktet. han traff starten perfekt og så seg deretter aldri tilbake. sergio perez sørget for dobbelt red bull.

  Casper Ruud tapte semifinalen i Estoril – faller på rankingen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. april 2024 KL:21.45)
  casper ruud måtte se seg slått av spanske pedro martínez i semifinalen i estoril open og faller to plasser på atp-rankingen. martínez vant 6-4, 4-6, 6-4 i en kamp der ruud startet dårlig, men spilte seg kraftig opp i 2. sett, før han klappet sammen i begynnelsen av det siste. ruud har ikke vunnet en turnering siden han triumferte i estoril i fjor, og nå passerer titteltørken hans ett år. nå mister han også 8.-plassen på verdensrankingen.


  Forfang på pallen i Planica: – Vært en lang vei dit
  begynne i barnehagen | Skrevet av Aftenposten - innenriks' title='Les mer detaljer om artikkelen: skal man endre russefeiringen, må man begynne i barnehagen | Skrevet av Aftenposten - innenriks'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:16.53)
  johann andré forfang hoppet seg opp til en tredjeplass i skiflygingsrennet i slovenske planica. – nei, det er veldig deilig. har lengtet etter å ha kjempet om pallplasseringer så deilig å gjøre det her i planica, sier han til nrk. tromsøværingen er i det humoristiske hjørnet etter pallplasseringen. – det som jeg skulle si alltid veldig deilig. neida, det er en veldig god bakke for meg. jeg begynner å få en del pallplasser her, så jeg trives veldig her, sier forfang. hjemmehåpet peter prevc har annonsert at han legger opp etter sesongen. fredag kunne han juble over sin første seier på fire år. for sin egel del har ikke forfang levert en like god sesong på fem år. derfor har denne sesongen virkelig vært en høydepunkt. – ufattelig godt. som jeg har sagt litt tidligere, det har vært en lang vei dit, så det å kunne prestere helt i toppen det er vanvittig deilig, sier han. prevc leverte fredagens lengste hopp på 231 meter. østerrikske daniel huber sto igjen sist på bommen i andre omgang, men taklet ikke presset. han ble nummer to, foran forfang. marius lindvik ble den nest beste plasserte nordmannen. han endte på en femteplass.
Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »