Hovedsiden

Liten annonse


  Keeperstjerne skadet etter 28 sekunder i Englands hjemmetap

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 31. mai 2024 KL:23.01)
  mary earps fikk ikke den jubileumskampen hun håpet på. englands målvakt pådro seg hoftetrøbbel i åpningsminuttet av 1-2-kampen mot frankrike. hun satte seg ned på st. james` park-gresset i newcastle etter 28 sekunder. da hadde earps akkurat sendt ballen videre til en lagvenninne helt uforstyrret. manchester united-keeperen fikk behandlet høyrehoften i flere minutter ute på banen. hun reiste seg opp med tårer i øynene og prøvde å spille videre, men det ble raskt klart at det ikke gikk. etter åtte minutter ble earps erstattet av hannah hampton. det skjedde i hennes 50. kamp for england. i 2022 var burvokteren med på å vinne em, og i fjor ble det et knepent finaletap for spania i vm. fredagens kamp var en del av kvalifiseringen til neste års em-sluttspill i sveits. beth mead ga de engelske vertene ledelsen, men élisa de almeida sørget for 1-1 til pause. etter sidebytte ble marie-antoinette katoto fransk matchvinner. frankrike står med full pott (ni poeng) etter tre runder, mens sverige og england har fire poeng. irland ligger sist uten poeng. de to beste fra puljen går direkte til em-sluttspillet i sveits neste år, mens de to andre må ut i omspill. (©ntb)

  Nordås til behandling etter 1500 meter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 30. mai 2024 KL:22.15)
  narve gilje nordås mistet skoen sin under torsdagens 1500 meter på bislett – og fullførte løpet med én sko og bar fot. etter løpet ble nordås sin fot behandlet av helsepersonell bak et teppe inne på stadion. ifølge hovedpersonen selv, skal det ikke være alvrolig. nordås – og lege ove talsnes – presiserer til nrk at de ikke tror det vil få noen langsiktige konsekvenser. – vi har gardin når horden kommer, sier talsnes med et smil. – det er ikke noe dramatikk i det, dette er noe som skjer hele tiden. det er tett i feltet, og det kommer noen pigger. noen ganger er det større skader, men dette har gått bra, presiserer han til nrk. likevel var nordås svært skuffet over å ha mistet skoen i et løp han hadde store ambisjoner. – jeg er skuffet og resignert, det er så typisk, men jeg får bare leve med det, sa nordås til nrk om hendelsen.Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »