Hovedsiden

Liten annonse
  messi bekrefter at årets vm blir hans sistse

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 6. oktober 2022 KL:17.45)
  Den argentinske fotballstjernen Lionel Messi gjorde det torsdag klart at fotball-VM i Qatar i november blir hans siste som aktiv spiller. Paris Saint-Germain-profilen har spilt 19 VM-kamper og scoret seks mål for Argentina. Torsdag sier 35-åringen i et intervju med den argentinske journalisten Sebastián Vignolo at Qatar-VM blir hans siste. Messi fikk sin VM-debut 16. juni 2006 mot daværende Serbia-Montenegro i en 6-0-seier. Han scoret ett mål og sto for én målgivende pasning. VM-sluttspillet i Qatar starter 20. november. Argentina er i gruppe med Saudi-Arabia, Mexico og Polen. (NTB)

  Sampaoli gjør comeback i Sevilla

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Idag. - (torsdag 6. oktober 2022 KL:15.51)
  jorge sampaoli er sevillas nye trener etter julen lopetegui fikk sparken onsdag kveld. det bekrefter klubben på twitter. sampaoli signerer en kontrakt til sommeren 2024. argentineren trente også sevilla i 2016/17-sesongen. 62-åringen har en lang trenerkarriere som strekker seg helt tilbake til 1991. i løpet av de 32 årene har han trent en rekke klubber, blant annet det argentinske og chilenske landslaget, santos og nå sist marseille sist sesong. klubben offentliggjorde sparkingen av lopetegui i en twitter-melding en halvtimes tid etter 1-4-tapet hjemme for borussia dortmund i mesterligaen onsdag kveld.


  Åge Skinstad ny sjef for ski-VM 2025

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (onsdag 5. oktober 2022 KL:15.01)
  det bekrefter norges skiforbund onsdag. skinstad fikk jobben i et styremøte tirsdag. – åge har lang og bred ledererfaring, både fra idrett og næringsliv, som dekker svært mange av de viktige områdene i tiden fram mot vm. han kjenner skimiljøene og frivilligheten i norge og trøndelag godt. han har også et godt internasjonalt nettverk, forteller ski-vms styreleder bård benum i en pressemelding. skinstad, som har erfaring fra en rekke roller innen langrennssporten, gleder seg til å ta over ledelsen av ski-vm 2025. – for en som har vært til stede på svært mange store skiarrangement er dette drømmejobben, alle som husker vm i 1982, 1997 og 2011 - og som er glade i skisporten - kan tenke seg en sånn jobb. jeg var selv til stede under vm i 1997 for nrk, og ønsker å bidra til at vm i 2025 kan bli en enda større folkefest, sier han i pressemeldingen. skinstad erstatter den opprinnelige vm-sjefen berit svendsen, som i helgen informerte styreleder bård benum om at hun ønsket å fratre sin stilling.

  Sevilla ville kjøpe stortalentet Schjelderup i sommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 4. oktober 2022 KL:07.27)
  norske andreas schjelderup (18) bekrefter at det var aktuelt med en overgang til storlaget sevilla i sommer. den danske avisen b.t. meldte i september at sevilla forsøkte seg på den svært ettertraktede nordsjælland-spilleren som har tatt dansk fotball med storm. – det er en bekreftelse på at jeg som 16-åring tok det riktige valget med å dra ut. det er dritkult med interesse fra en så stor klubb. det ble ikke sevilla denne gangen, men du vet jo aldri hva som kan skje og hvor jeg kan ende opp. uansett er det sykt kult at en så stor klubb som har vunnet mye og spiller i europa hvert år, har interesse for deg, sier schjelderup til nettavisen. mandag scoret han to mål mot randers og er for øyeblikket toppscorer i dansk superliga med sju mål. schjelderup har en fortid i bodø/glimt. han ble hentet til nordsjælland i juli 2020. debuten for den danske klubbens førstelag fikk han i 0-2-tapet for ob i februar 2021. da var han 16 år og 248 dager.


  Müller og Kimmich koronapositiv før storkamp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 1. oktober 2022 KL:19.19)
  bayern münchens thomas müller og joshua kimmich har begge testet positivt for korona én uke før storoppgjøret mot borussia dortmund i bundesliga. det bekrefter klubben på twitter. bayern münchen skriver i pressemeldingen at ingen av spillerne har noen symptomer, men at de begge har isolert seg hjemme hos seg selv. begge går dermed glipp av den kommende champions league-kampen mot viktoria plzen, men kan fortsatt rekke lørdagens kamp mot dortmund.

  Tok tre timer

  Kilde: Dagbladet - kjendis.no | Publisert: (fredag 30. september 2022 KL:14.14)
  dronning elizabeths dødsårsak og tidspunkt ble kjent i går, men dødsattesten bekrefter også påstandene om at prins harry fikk beskjed fem minutter før resten av verden.

  VG: Fide etterforsker Carlsen og Niemann

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. september 2022 KL:22.07)
  det internasjonale sjakkforbundet (fide) har startet en etterforskning av både magnus carlsen og hans niemann, skriver vg. nordmannen har beskyldt amerikaneren for å jukse ved flere anledninger. fides kommisjon for fair play bekrefter dette overfor t-online, melder avisen. der sier fide at de vil sjekke om det er nok fakta til å rettferdiggjøre en anklage om juks, og hvis de konkluderer med det så vil de finne en passelig straff gjennom fides etiske og disiplinære komité. de ønsker også å undersøke om det har kommet falske anklager.


  Välbe vil ikke kommentere innkallinger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 29. september 2022 KL:15.14)
  den russiske skipresidenten jelena välbe er for øyeblikket i zürich for å møte presidenten i det internasjonale ski- og brettsportforbundet (fis), johan eliasch. på samme tid har to russiske landslagsløpere i langrenn mottatt innkalling til militæret som følge av vladimir putins krigsmobilisering. det bekrefter landslagstrener jurij borodavko overfor sport-ekspress. utøverne det dreier seg om er roman borisov og anton timasjov. jelena välbe ønsker ikke kommentere temaet overfor avisen: – jeg kommer ikke til å kommentere det. hold det til sport. stopp hysteriet! den russiske idrettsministeren, oleg matytsin, uttalte under en konferanse torsdag at idrettsutøvere ikke var en gruppe som kunne forvente særbehandling.

  Uklart skadeomfang for Hegerberg: – Vet ikke hvor lenge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 25. september 2022 KL:10.17)
  stjernespiss ada hegerberg er fortsatt skadet etter smellen som gjorde at hun måtte avbryte landslagssamlingen for tre uker siden. det bekrefter hennes manager victor bernard overfor nrk. – leggmuskulaturen fikk hard medfart. hun overvåkes daglig, men jeg vet ikke hvor lenge denne skaden vil holde henne ute, sier han. hegerbergs klubblag lyon har vært nødt til å klare seg uten den norske spissen i serieåpningen, og det er altså uvisst når hun er tilbake. – det er alltid litt krevende å vurdere når det er snakk om muskelskader forklarer bernard.
  VG: NFF kan skrote cupen i 2023

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 23. september 2022 KL:10.31)
  norges fotballforbund vurderer å droppe cupen i 2023. det melder vg. avisen skriver at nff skal avgjøre hvordan cupen spilles neste sesong på neste styremøte. konkurransedirektør nils fisketjønn bekrefter til avisen at det kan ende med å droppe cupen, men understreker at det er ett av flere alternativer som diskuteres. – grunnen til at det vurderes, går på tid til rådighet og tett terminliste. akkurat nå vil jeg ikke utelukke noe som helst. det er mange meninger, sier fisketjønn.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »