Hovedsiden

Liten annonse
  Andre Marriner ferdig som dommer

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 30. mai 2023 KL:17.22)
  etter 391 kamper i premier league-kamp er andre marriner ferdig som dommer. det bekreftet premier league i en pressemelding tirsdag ettermiddag. – jeg kommer til å savne øyeblikkene ute på banen, men jeg har flere fantastiske minner å se tilbake på. jeg har elsket nesten hvert eneste minutt, sier marriner i en pressemelding. dommerveteranen har dømt på øverste nivå i 19 år. hans første premier league-kamp var oppgjøret mellom charlton og norwich i 2004. 5-0-kampen mellom arsenal og wolverhampton i den siste serierunden ble hans siste.


  bekreftet: mauricio pochettino blir chelsea-manager

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 29. mai 2023 KL:14.00)
  Mauricio Pochettino (51) skal lede Chelsea kommende sesong. Managervalget er klart etter mange uker med spekulasjoner. Argentineren får i oppgave å gi London-klubben et løft etter en begredelig sesong. Pochettino ble meldt å være i sluttforhandlinger allerede i slutten av april. Nå er alle detaljer unnagjort, og forberedelsene foran en hektisk sommer kan starte. Chelsea står overfor en stor ryddejobb. Mange er ventet å forlate Stamford Bridge i en større omveltning av spillerstallen. Et amerikansk konsortium kjøpte i mai i fjor Chelsea etter nesten to tiår med Roman Abramovitsj som eier. Siden har pengene sittet svært løst, og ingen i fotballen har det siste året brukt mer på overganger. (NTB)


  Stockholm-derby avbrutt etter skandalescener: – En fullstendig jævla katastrofe

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. mai 2023 KL:17.46)
  det ble hett både på banen og på tribunen da djurgården tok imot byrival aik søndag kveld. kampen er midlertidig stanset, men vil bli gjenopptatt. rettighetshaver discovery har fått bekreftet at kampen vil gjenopptas klokken 17.50 med publikum til stede på stadion. kampen vil da ha vært avbrutt i en time. det var kort tid etter at martin danielson satte inn 1-0 for vertene at skandalescenene utspant seg i stockholm. først fyrte aik-supporterne av rundt ti knallskudd, før det eskalerte ytterligere da aiks axel björnström fikk rødt kort tre minutter på overtid. flere knallskudd smalt på arenaen, og et dusin bluss ble kastet på gressmatten. politiet måtte dermed ta seg ut på banen og sto mannsterke foran aik-supporterne. – det er en fullstendig jævla katastrofe at det ser slik ut, sa irma helin zibanejad på discovery. aiks erick otieno ble også utvist på overtid av kampen, skriver ntb.

  Klopp etter stjernens beskjed: – Vi må ikke gjøre det større enn det er

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 26. mai 2023 KL:11.03)
  liverpool-manager jürgen klopp forstår mohamed salahs frustrasjon over den svake sesongen, men avviser at det er splittelse og dårlig stemning i klubben. manchester uniteds 4-1-seier over chelsea torsdag bekreftet det liverpool-fansen har fryktet lenge: det blir ikke mesterligaspill på anfield neste sesong. umiddelbart etter torsdagens kamp publiserte mohamed salah et innlegg i sosiale medier der han satte ord på nedturen han kjente på. manager klopp forstår frustrasjonen, men var ikke helt på samme sted. – for meg var det klart at de (united) kom til å få det poenget de trengte. jeg er en optimistisk person, men i dette øyeblikket klarte jeg ikke være det, sa tyskeren på en pressekonferanse fredag. han hevder salah også ristet av seg skuffelsen raskt. – det var en normal beskrivelse av følelsene hans og situasjonen. rett etter kampen var det ikke tid for å sende en optimistisk beskjed, men jeg så han i kantinen nå, og han smilte. han var ikke i dårlig humør, sa klopp. (ntb/nrk)


  bekreftet: ronny deila klar for club brugge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:14.18)
  Fotballtrener Ronny Deila er ferdig i belgiske Standard Liege etter under én sesong i klubben og er nå klar for Club Brugge. Han slutter med umiddelbar virkning. Club Brugge bekrefter selv på sine nettsider at Deila blir deres nye hoveddtrener, og skriver at klubbene ble enige seg i mellom torsdag. Standard Liege opplyser at Brugge-ledelsen tok kontakt onsdag og informerte om at den var villig til å betale den nødvendige kompensasjonen for å løse Deila fra avtalen. Deila tar over for Rik de Mil, som har vært midlertidig trener etter at hovedtrener Scott Parker fikk sparken i mars. Han får med seg Efrain Juarez som assistenttrener. Tidligere torsdag kunne de belgiske avisen Het Laatste Nieuws og DH Sport erfare at Deila var ferdig i klubben etter at klubben avlyste ettermiddagens pressekonferanse med deres norske trener. «Ronny Deila (47) er ikke lenger trener for Standard. Den norske treneren har nettopp annonsert sin umiddelbare avgang fra Rouches. Det er nå ingenting i veien for en overgang til Club Brugge», skrev Het Laatste Nieuws. (NRK/NTB)

  Maskerte menn angrep kjæresten til Kluivert

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:10.39)
  valencia-spiller justin kluiverts partner fikk et ublidt møte med maskerte menn torsdag. hun skal ha blitt slått, og tyvene stjal for flere millioner kroner. det skriver den spanske storavisen marca , som har fått bekreftet situasjonen av spillerens klubb, valencia. ranerne benyttet muligheten onsdag kveld, da kluivert var på tur til mallorca for å spille sesongens nest siste bortekamp. oppgjøret spilles torsdag. i 24-åringens fravær tok gjerningsmennene seg inn i familiens hjem da kluiverts kjæreste kom tilbake fra en tur med hunden. ranerne skal ha slått henne og tatt med seg smykker og klokker til en verdi av 200.000 euro. det tilsvarer 2,4 millioner norske kroner. spillerens partner skal ha kommet fra det uten store skader, men skal ifølge marca ha fått sjokk og fått noen mindre fysiske skader. (ntb)

  Maskerte menn angrep kjæresten til nederlandsk fotballstjerne – stjal verdier for millioner

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:10.34)
  valencia-spiller justin kluiverts partner fikk et ublidt møte med maskerte menn torsdag. hun skal ha blitt slått, og tyvene stjal for flere millioner kroner. det skriver den spanske storavisen marca , som har fått bekreftet situasjonen av spillerens klubb, valencia. ranerne benyttet muligheten onsdag kveld, da kluivert var på tur til mallorca for å spille sesongens nest siste bortekamp. oppgjøret spilles torsdag. i 24-åringens fravær tok gjerningsmennene seg inn i familiens hjem da kluiverts kjæreste kom tilbake fra en tur med hunden. ranerne skal ha slått henne og tatt med seg smykker og klokker til en verdi av 200.000 euro. det tilsvarer 2,4 millioner norske kroner. ifølge spansk politi skal ikke ranet ha pågått i mer enn fem minutter. (©ntb)

  Perfekt for ham

  Kilde: Dagbladet - Utenriks | Publisert: (onsdag 24. mai 2023 KL:20.43)
  onsdag bekreftet republikaneren ron desantis at han melder seg inn i kampen om å bli usas neste president. senere i kveld skal kandidaturet diskuteres i et intervju på twitter med tesla-milliardæren elon musk.

  Arsenal sikret ny langtidskontrakt med Saka

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:15.54)
  arsenal-vingen bukayo saka (21) har forlenget sin kontrakt med klubben. premier league-klubben bekreftet kontraktsforlengelsen tirsdag ettermiddag, men opplyste ikke om hvor mange år han har skrevet under for. saka har vært blant arsenals beste spillere denne sesongen, og alt tyder på at han har fått en solid lønnsforhøyelse. ifølge rapporter i britiske medier blir han klubbens best betalte spiller. stjernevingen har vært i arsenal-systemet siden han var åtte år, og sommeren 2019 ble han inkludert i klubbens a-stall. han har spilt 178 kamper og scoret 37 mål for london-laget. (ntb)

  Juventus trekkes ti poeng – mesterligaspill kan ryke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:20.32)
  juventus straffes med et trekk på ti poeng foran serie a-innspurten. det ble utfallet etter en ny behandling av den såkalte plusvalenza-saken. avgjørelsen ble bekreftet av italias fotballforbund mandag. dermed er juventus igjen i trøbbel i racet om champions league-spill neste sesong. storklubben var tabelltoer på 69 poeng før dommen. nå er den nede på 7.-plass med 59 poeng før bortekampen mot empoli. deretter venter oppgjør mot milan (h) og udinese (b) i avslutningen. de fire beste ved sesongslutt tar seg til den gjeveste europacupen. juventus kunne ha kvalifisert seg ved å vinne europaligaen, men der ble det stopp i semifinalen. en måned er gått siden juventus fikk opphevet et trekk på 15 poeng som klubben ble ilagt i januar. det skjedde etter en høring hos italias olympiske komités (coni) høyeste juridiske organ. vedtaket ble gjort i påvente av en ny behandling hos fotballforbundet.  bekreftet: sykkelprofilen mark cavendish (38) legger opp etter sesongen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 22. mai 2023 KL:13.48)
  mark cavendish (38) avslutter en lang proffkarriere i sykling etter inneværende sesong, bekreftet han på en pressekonferanse mandag. astana-rytteren fra isle of man delte nyheten på en pressekonferanse på den andre hviledagen i giro d`italia. cavendish fylte 38 år søndag. cavendish har lenge vært en av sykkelsportens sterkeste sprintere og har en rekke store bragder å vise til. han deler rekorden for flest etappeseirer i tour de france med legenden eddy merckx på 34 triumfer. totalt har han 53 individuelle etappeseirer i grand tour-rittene tour de france, giro d`italia og vuelta a españa. han ble verdensmester i 2011 og har syklet for flere store lag. foran årets sesong skrev han under for astana, men dette blir hans siste år som proffsyklist. storavisen gazzetta dello sport meldte om nyheten søndag ettermiddag. (ntb)
  Ektepar døde

  Kilde: Dagbladet - Innenriks | Publisert: (fredag 19. mai 2023 KL:17.26)
  en mann og en kvinne - begge i 70-åra - ble funnet med skuddskader fredag ettermiddag. begge er bekreftet døde. politiets hovedhypotese er at den ene har skutt den andre - og deretter seg selv.  bekreftet: kowalczyk mistet ektemannen i skredulykke

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. mai 2023 KL:13.04)
  Tidligere langrennsløper Justyna Kowalczyk har mistet ektemannen Kacper Tekieli i en skredulykke. Det meldte flere polske medier torsdag, før Kowalczyks manager nå bekrefter tragedien overfor Dagbladet. – Dessverre er det sant. Vi vil ikke komme med noen uttalelse om dødsfallet nå, sier manager Malgorzata Ziemba til den norske avisen. Ulykken skjedde i de sveitsiske alpene, der 38-åringen var på klatretur. Han etterlater seg kona Kowalczyk og sønnen Hugo. Tekieli og Kowalczyk giftet seg i 2020 og fikk sønnen året etter. Jerzy Natkański, direktør for organisasjonen til støtte for polske fjellklatrere, har uttalt seg om dødsfallet: – Han døde i et snøskred, kroppen hans ble funnet på torsdag, sa Natkański til polske Eurosport. Den avdøde 38-åringen var en rutinert sportsklatrer. Piotr Pustelnik, leder for den polske foreningen for fjellklatrere, er i sorg: – Dette er et stort tap for miljøet vårt. Jeg mangler ord, sier han til storavisen Gazeta Wyborcza, ifølge NTB.
  Formel 1-runden i Italia avlyst etter flom

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 17. mai 2023 KL:13.20)
  det blir ikke noe av formel 1-runden i italienske imola denne helgen. det samme gjelder formel 2-runden som skulle arrangeres samme sted, hvor blant andre dennis hauge skulle kjøre. hauger skulle etter planen fly fra nederland til italia senere onsdag ettermiddag. avlysningen ble først bekreftet av den lokale arrangøren i en uttalelse, gjengitt av en rekke italienske medier. – det er bestemt at imola grand prix er avlyst, sier angelo sticchi damiani, president i automobile club d`italia - organisasjonen som arrangerer de italienske motorsportløpene. formel 1 bekreftet også selv avgjørelsen noen få minutter senere. der skriver de at avgjørelsen er tatt fordi det ikke var mulig å gjennomføre arrangementet på forsvarlig vis. imola og området rundt har blitt rammet av uvær og kraftige nedbørsmengder de siste dagene og det er også meldt om mer regn de neste dagene. – det ville ikke vært riktig å legge mer press på lokale myndigheter og helsevesenet i denne vanskelige tiden, skriver formel 1. visestatsminister og samferdselsminister matteo salvini gikk tidligere onsdag ut og ba om at løpene skulle utsettes. det er foreløpig ikke sagt noe om muligheten for at løpshelgen kan komme inn igjen på kalenderen senere i år.
  Leeds-supporter siktet for overfall mot Newcastle-trener

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 14. mai 2023 KL:13.39)
  det er blitt tatt ut en siktelse mot leeds-tilhengeren som løp inn på banen og dyttet til newcastle-manager eddie howe i lørdagens 2-2-kamp i premier league. det bekreftet west yorkshire-politiet søndag formiddag. «politiet har siktet en mann for overfall etter en hendelse på elland road i fotballkampen mellom leeds united og newcastle united i går», heter det i uttalelsen. det står videre at mannen er blitt løslatt mot kausjon og må møte i retten 21. juli. situasjonen oppsto nede ved innbytterbenkene helt mot slutten av kampen. tv-bildene viste at en tilskuer hadde tatt seg ned dit og begynt å diskutere med howe. mannen dyttet så til newcastle-treneren og ble fort tatt hånd om av vakter, skriver ntb.

  Southampton rykket ned fra Premier League

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. mai 2023 KL:17.51)
  southampton er det første premier league-laget som rykker ned denne sesongen. det ble bekreftet etter at de lørdag ettermiddag tapte 0-2 for fulham. southampton måtte vinne for å holde liv i håpet om å holde seg i premier league, men scoringer fra carlos vinicius og aleksandar mitrovic beseglet skjeben deres. southampton-supporterne begynte å forlate stadion da mitrovic satte inn 2-0 med knappe 20 minutter igjen å spille. mohamed elyounoussi spilte fra start i southamptons skjebnekamp og ble byttet ut i det 73. minutt. southampton endrer trolig på sisteplass i premier league. de har bare tatt 24 poeng denne sesongen, og selv om to serierunder gjenstår av sesongen har de ingen mulighet til å holde seg.  Usikkerhet rundt Johansens fotballframtid – sjefen ler av rykter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 12. mai 2023 KL:10.56)
  stefan johansen har slitt med å få spilletid i queens park rangers denne sesongen. sjefen hyller likevel nordmannen og avviser rykter om at de to er uvenner. qpr berget til slutt plassen på nivå to i engelsk fotball etter å ha vært involvert i nedrykksstriden. stefan johansen har spilt for klubben siden 2021, men måtte nøye seg med en rolle som innbytter i sesongavslutningen. årsaken er at johansens kvaliteter ikke matcher den direkte spillestilen manager gareth ainsworth ønsker at laget hans skal spille etter. det bekreftet qpr-sjefen i forkant av siste serierunde. – jeg sa til ham: intensiteten vi trenger for øyeblikket passer ikke til pasningsspillet ditt, sa ainsworth ifølge west london sport. samtidig tok manageren opp rykter han hadde fanget opp om en krangel med johansen. – jeg fant ut her om dagen at det gikk noen rykter om at jeg og «stef» hadde blitt uvenner, som er ganske utrolig, i og med at han sannsynligvis er den i spillertroppen som står meg nærmest, sa ainsworth. han skryter i stedet uhemmet av klubbens norske midtbanemann. – han er en fantastisk spiller med ballen, men vi har nå hatt behov for å spille med større press og mer intensitet, sa ainsworth. (ntb)


  Svendsen inn på regionlag i Nord-Norge – Theodorsen til Aker-Dæhlie

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:15.31)
  anna svendsen (33) fikk ikke fornyet tillit på elitelandslaget i langrenn og skifter beite til regionlaget team elon nord-norge. svendsen er en av fire kvinner som er tatt ut på laget. tre menn gjør at laget teller sju utøvere. anna svendsen har sin styrke i klassisk sprint, men det hun gjorde sist sesong var ikke godt nok til at fikk fortsette på landslaget i nok en sesong. – jeg hadde en dialog med team aker dæhlie, men vi kom aldri så langt at det ble et konkret tilbud. jeg fikk en litt dårlig magefølelse, og er sikker på at team nord-norge er det beste for meg nå, sier svendsen til itromsø. silje theodorsen var sist sesong en del av nord-norge-laget, men er ikke med denne gangen. theodorsen kom heller ikke med på noen av landslagene, men bekreftet etter sesongslutt at hun hadde tilbud fra flere aktører. nordlys skriver at theodorsen blir en del av privatlaget team aker dæhlie neste sesong. – silje skal gå for team aker dæhlie neste år. hun er en god løper, så vi er ekstremt glad for at vi får henne inn. hun har utviklet seg godt de siste årene, sier daglig leder knut nystad i team aker dæhlie til nordlys. (ntb)

  Svendsen inn på regionlag i Nord-Norge – Theodorsen ikke med

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 10. mai 2023 KL:15.31)
  anna svendsen (33) fikk ikke fornyet tillit på elitelandslaget i langrenn og skifter beite til regionlaget team elon nord-norge. svendsen er en av fire kvinner som er tatt ut på laget. tre menn gjør at laget teller sju utøvere. anna svendsen har sin styrke i klassisk sprint, men det hun gjorde sist sesong var ikke godt nok til at fikk fortsette på landslaget i nok en sesong. – jeg hadde en dialog med team aker dæhlie, men vi kom aldri så langt at det ble et konkret tilbud. jeg fikk en litt dårlig magefølelse, og er sikker på at team nord-norge er det beste for meg nå, sier svendsen til itromsø. silje theodorsen var sist sesong en del av nord-norge-laget, men er ikke med denne gangen. theodorsen kom heller ikke med på noen av landslagene, men bekreftet etter sesongslutt at hun hadde tilbud fra flere aktører. det er ikke kjent hvor hun havner neste sesong. theodorsen fikk sitt internasjonale gjennombrudd sist sesong. hele uttaket kan sees her. (ntb)

  Messi tilbake på PSG-trening

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 8. mai 2023 KL:13.29)
  lionel messi var mandag tilbake på treningsfeltet etter en kort suspensjon ilagt av klubblaget paris saint-germain. psg har publisert et bilde av messi i sosiale medier fra mandagens trening. klubben har fortsatt ikke uttalt seg offentlig om argentineren og suspensjonen han ble ilagt på grunn av den mye omtalte turen til saudi-arabia. psg-trener christophe galtier bekreftet imidlertid på fredagens pressekonferanse at han var blitt orientert av klubbstyret om at messi var suspendert. han spilte ikke i helgen og kunne heller ikke trene med laget. klubben opplyser ikke noe mer i forbindelse med bildet, om suspensjonen eller hvorvidt argentineren er spilleklar til kommende helgs kamp mot ajaccio. (ntb)

  Suspenderte Messi ikke i PSG-troppen

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:21.00)
  lionel messi er ikke å finne verken i startelleveren eller på benken når paris saint-germain spiller mot troyes søndag kveld. kampen startet kl. 20.45 og psg leder 1-0 etter scoring av kylian mbappé. den franske klubben suspenderte den argentinske stjernen etter at han reiste til saudi-arabia uten tillatelse. det er ikke klart hvor lenge messi skal stenges ute. franske l`equipe melder at det dreier seg om to uker, mens kilder til nyhetsbyrået afp sa det handlet om «noen få dager». psg har ikke offisielt gått ut med nyheten tross flere dagers skriverier i fransk og internasjonal presse, men på en pressekonferanse fredag bekreftet klubbens trener christophe galtier suspenderingen. – jeg ble informert av styret i starten av uken om suspensjonen av messi, fortalte galtier. samme dag beklaget messi i en video publisert på instagram. – jeg ber om unnskyldning til mine lagkamerater og jeg venter på å se hva klubben vil gjøre med meg, sier han i videoen. – jeg trodde vi skulle ha en dag fri etter kampen som alltid. denne turen var planlagt og jeg kunne ikke droppe den. den var allerede utsatt fra før, sier han.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »