Hovedsiden

Liten annonse
  Tobias Foss klar for britisk stjernelag

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:13.06)
  den norske sykkelprofilen tobias foss (26) forlater det nederlandske storlaget jumbo-visma til fordel for britiske ineos foran neste sesong. det bekrefter ineos i en pressemelding. foss har de siste fire sesongene syklet for seiersvante jumbo-visma. i fjor sjokkerte den kjøresterke rytteren en hel sykkelverden da han på imponerende vis tok vm-gull i seniorenes temporitt i wollongong. han henviste da sveitsiske stefan küng og den belgiske wonderboyen remco evenepoel til de to øvrige medaljene. evenepoel ble i år verdensmester nettopp på tempo. 26 år gamle foss har også en lang rekke andre sterke resultater i karrieren. vingrom-gutten fikk sitt store gjennombrudd i grand tour-sammenheng da han ble nummer ni sammenlagt i giro d`italia i 2021. 2023-sesongen har i stor grad blitt preget av sykdom for foss, som kun hadde 36 rittdager i 2023 og ble nummer elleve på vm-tempoen.

  De Bruyne håper på comeback i starten av 2024

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. november 2023 KL:10.47)
  under formel 1-løpet abu dhabi grand prix kunne kevin de bruyne røpe at han trolig er tilbake på fotballbanen i starten av 2024. den belgiske midtbanespilleren har vært skadd og ute av spill siden august med en hamstringskade. for tiden driver han med rehabilitering av skaden, men han tok seg også tid til å se på formel 1-sesongfinalen i abu dhabi som tilskuer. – det går bra, det begynner å komme seg. jeg har fortsatt et stykke igjen, men det nærmer seg, sa han til sky sports, ifølge daily mail. på spørsmål om når han tror han kommer seg tilbake på fotballbanen, sa han at han håper på å være tilbake tidlig i 2024. city har hatt en ruskete sesongstart, men ligger likevel på 2.-plass på tabellen, ett poeng bak serieleder arsenal. de bruyne vil trolig være en viktig brikke i city-laget dersom de skal klare å forsvare ligatittelen. (©ntb)

  Overmars får straff for upassende meldinger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 16. november 2023 KL:15.24)
  marc overmars får ikke jobbe i nederlandsk fotball det neste året. han sendte i fjor upassende meldinger til flere av ajax` kvinnelige ansatte. det ble i februar i fjor kjent at overmars var ferdig som sportssjef i ajax for å ha sendt meldingene til kvinnene. meldingene skal ha blitt sendt over en lengre periode, skrev ajax i en pressemelding. overmars forlot klubben umiddelbart. torsdag opplyser disiplinærkomiteen i nederlandsk idrett å utestenge ham fra å drive med fotball i landet i to år, der ett av dem er betinget. «når vi har sett på en passende straff for dette, har komiteen tatt til følge at saken har fått mye publisitet og at det har skadet vedkommende», heter det i uttalelsen. i etterkant av sparkingen i ajax ble overmars teknisk direktør i belgiske royal antwerp. straffen i nederland får ikke betydning for hans arbeid der. (©ntb)

  Sju tennissspillere utestengt på grunn av kampfiksing

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:19.04)
  sju belgiske tennisspillere utestenges etter brudd på antikorrupsjonsbestemmelsene. samtlige saker har sammenheng med kampfiksing. det handler om de sju arnaud graisse, arthur de greef, julien dubail, romain barbosa, maxime authom, omar salman og alec witmeur som alle blir utestengt fra profesjonell tennis, melder tennisens eget integritetsorgan (itia). den som straffes hardest er arnaud graisse. han blir utestengt i fire år og ni måneder og får også en bot på i overkant av 650.000 norske kroner. samtlige spillere er sett i sammenheng med grigor sargysan. han ble nylig utestengt for å ha rigget minst 350 tenniskamper. rundt 180 spillere er mistenkt for å ha deltatt i affæren. (ntb)

  Burnley-spiller ute på ubestemt tid – oppsøkt psykisk hjelp

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 10. november 2023 KL:11.28)
  burnley-spiss lyle foster tar en pause fra fotballen på ubestemt tid. grunnen er hans mentale helse. det skriver britiske the independent. 23-åringen er hittil i sesongen lagets toppscorer med tre mål, men har ikke vært i de tre siste kamptroppene til manager vincent kompany. premier league-klubben uttalte først at forsters fravær skyldtes sykdom. nå opplyser de at sør-afrikaneren selv har oppsøkt hjelp. klubben har uttalt følgende om saken: – han er for øyeblikket godt ivaretatt av spesialister. med støtte og kjærlighet fra både familien hans, og hele burnley fotballklubb vil vi gjøre alt vi kan for at han skal ha det bra. spissen har tidligere vært åpen om at han har slitt med depresjon. i sommer uttalte han i et intervju at han følte på ensomhet da han spilte for den belgiske klubben westerlo fra 2021, til overgangen til burnley i 2023.

  Deila under tøft press i Belgia

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:11.37)
  en svak høst i den belgiske ligaen har fått det til å brenne under føttene på club brugge-trener ronny deila. selv tar nordmannen situasjonen med ro. etter 13 spilte kamper står brugge med 19 av 39 mulige poeng, og den belgiske storklubben har havnet bakpå i forhold til rivalene. i helgen ble det tap mot serieleder union saint-gilloise. før torsdagens hjemmekamp mot sveitsiske lugano i conferenceligaen fikk trener deila spørsmål om kritikken som har kommet mot ham. – jeg er egentlig ikke så veldig opptatt av det. jeg kan godt ta alt på mine skuldre, men dette handler ikke om én person. hvis dere likevel vil lete etter en syndebukk, så la det være meg. vi vet hvor vi står, og så får vi se hvordan vi ligger an i mai. da får vi vite om det er jeg som sitter ved roret, sier deila ifølge belgiske voetbalnieuws. i conferenceligaen har det gått langt bedre for brugge. etter tre puljerunder leder laget gruppe d. den inneholder også bodø/glimt. (©ntb)

  Hadde avskrevet Cavendish: – Motbeviser oss hele tiden

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:09.10)
  michael mørkøv innrømmer at han aldri hadde sett for seg at mark cavendish (38) skulle sitte i posisjon til å jakte sin 35. etappeseier i tour de france. etter fem år hos storlaget soudal quick-step, skal mørkøv neste år være en viktig bidragsyter for cavendish i astana. med full klaff i tour de france kan briten kapre den høythengende etapperekorden alene. i 2021 var de to veteranene lagkamerater i quick-step, og under tour de france det året tråkket cavendish inn til hele fire etappeseirer. mørkøv forteller til nyhetsbyrået ritzau at han stadig lar seg overraske over briten. – jeg har avskrevet mark mange ganger, og det tror jeg ikke at jeg har vært alene om. likevel klarer han å motbevise oss hele tiden, sier dansken. cavendish har i dag 34 etappetriumfer, og spurtkanonen deler rekorden med belgiske eddy merckx. – både han og jeg er et godt stykke oppe i årene, og det er mange år siden cavendish vant sin første etappeseier. jeg føler likevel at vi med det rette tekniske og taktiske nivået skal være i stand til å kjempe i toppen, fortsetter mørkøv. i sommer kunngjorde cavendish at 2023 skulle bli den siste sesongen hans på sykkelsetet, men i oktober gjorde han helomvending. briten brøt årets tour de france etter en velt underveis i rittet. (©ntb)

  Sveriges hockeyforbund tar drastisk sikkerhetsgrep

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 9. november 2023 KL:07.31)
  de svenske ishockeylandslagene skal ikke lenger benytte seg av representasjonsklær på reise mellom ulike land. grepet tas i kjølvannet av skytingen i brussel. i en uttalelse sier forbundets sikkerhetssjef abbe törsleff at de har gått ut med en melding til alle landslagene, både på senior- og aldersbestemt nivå. – til og fra land skal vi ikke bruke offisielle landslagsklær, og det gjelder alle våre lag. i bussen og på hotellene kan vi imidlertid bruke det, sier törsleff. det svenske håndballandslaget har tidligere innført samme regler som ishockeyforbundet nå gjør. – vi skal ikke reise med noe som kan knyttes til at et landslag fra sverige er på besøk. vi har tett dialog med politiet, og vi kommer til å øke tilstedeværelsen av sikkerhetsfunksjoner i forbindelse med at landslagene skal ut på tur, legger sikkerhetssjefen til. 16. oktober ble to svenske fotballsupportere skutt og drept i den belgiske hovedstaden brussel.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »