Hovedsiden

Liten annonse
  Ødegaard scoret i Arsenal-seier

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (lørdag 20. april 2024 KL:22.26)
  arsenal vant til slutt 2-0 mot wolverhampton etter scoringer fra leandro trossard og ødegaard. belgiske trossard sendte arsenal i ledelsen like før pause, mens ødegaard dukket opp på overtid og satte spikeren i kista. dermed klatrer arsenal opp på toppen av tabellen i premier league, men de har en kamp mer spilt enn rivalene liverpool og manchester city,

  Vetlesen matchvinner for Club Brugge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. april 2024 KL:23.14)
  hugo vetlesen scoret kampens eneste mål da club brugge slo greske paok 1-0 på hjemmebane torsdag kveld. kampen var den første av to kamper i kvartfinalen i serieligaen. returoppgjøret spilles neste torsdag. scoringen kom allerede etter fem minutter, da vetlesen mottok en ball inni 16-meteren og raskt plasserte ballen ned i hjørnet. vetlesen ble byttet ut i kampens 73. minutt. samtidig kom antonio nusa inn for den belgiske klubben. brugge fikk et straffespark like etter kampen, men misbrukte muligheten og dermed endte det altså 1-0.

  Haaland starter på benken

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 3. april 2024 KL:20.15)
  erling braut haaland er benket fra start i premier league-kampen mellom manchester city og aston villa. det samme gjelder belgiske kevin de bruyne. argentinske julián álvarez har fått plass på laget og spiller trolig på topp i haalands vante posisjon. det er foreløpig ikke kjent hvorfor pep guardiola ikke har jærbuen med fra start, men city er midt i et travelt kampprogram med både premier league-innspurt og viktige mesterligakamper. city har kniven på strupen når det gjenstår ni kamper av ligasesongen. i gullkampen har liverpool 67 poeng, arsenal 65 og city 64.

  Nusa fratatt scoring etter VAR-sjekk – poengdeling i Brugge-derbyet

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 1. april 2024 KL:15.39)
  den norske kantjuvelen antonio nusa fant veien til nettmaskene i brugge-derbyet mot jesper dalands cercle-lag, men ungguttens scoring ble annullert for offside. det var brugge-lagenes første kamp i a-sluttspillet i den belgiske toppdivisjonen. kevin denkey scoret 1-0 for cercle brugge med en enkel scoring etter 32 spilte minutter. med snaue ti minutter igjen av ordinær tid sørget danske andreas skov olsen for at det ble poengdeling. på overtid av første omgang hamret nusa ballen i mål bak vertenes keeper, men etter en var-sjekk ble scoringen annullert på grunn av en offside i oppbygningen. midtveis i annen omgang ble både nusa og hugo vetlesen tatt av banen. poengdelingen i brugge-derbyet gjør at de to lagene taper terreng til anderlecht og union saint-gilloise i toppen av sluttspillstabellen. brugge har åtte poeng opp til de to tetlagene. daland og cercle følger ytterligere to poeng bak. tidligere i mars fikk ronny deila sparken som hovedtrener i brugge. (ntb)

  Mads Pedersen vant Gent-Wevelgem

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 24. mars 2024 KL:16.55)
  danske mads pedersen viste knallform da han vant det belgiske verdenstourrittet gent-wevelgem søndag. lidl-trek-rytteren sikret seieren i en spurtduell mot verdensmester mathieu van der poel. det var danskens annen triumf i rittet. den første kom i 2020. – en fortjent seier, virkelig. vi må hylle pedersen i dag. det der var saker! kommenterte henrik evensen på discovery+. tidlig i rittet ble hovedfeltet delt i to grunnet sidevind, og det var bare danske william blume levy som kom seg med i den fremste gruppen av uno-x-rytterne. det fikk imidlertid lite å si da de to gruppene samlet seg igjen etter noen kilometer. 85 kilometer fra mål tråkket superstjernen van der poel til og fikk med seg en gruppe på seks andre ryttere, blant dem rasmus tiller. tiller og bruddkameratene falt av en etter en, helt til det til slutt bare var van de poel og pedersen som dannet en duo i front. de satt sammen helt til de skulle avgjøre seieren i en spurtduell. tidligere søndag ble det klart at uno-x-lagets store stjerne alexander kristoff måtte stå over rittet grunnet sykdom. kristoff vant gent-wevelgem i 2019 og var lagets store favoritt til å kjempe om en topplassering. (ntb)

  Marerittstart for norsk supertalent i belgisk sykkelritt – måtte bryte etter krasj

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 22. mars 2024 KL:14.05)
  den norske stortalentet per strand hagenes skulle hjelpe superstjernen wout van aert til seier i sykkelrittet e3 classic fredag. i stedet endte dagen i en blodig krasj. rundt ti kilometer var unnagjort av 207,6 kilometer lange rittet med start og mål i harelbeke da rundt ti ryttere gikk hardt i bakken. legehjelp ble tilkalt. hagenes er blant rytterne som fikk et hardt møte med den belgiske asfalten. hagenes ser samtidig ut til å ha kommet noenlunde greit fra velten, men laget hans visma-lease a bike opplyser at 20-åringen har brutt rittet. hagenes har de siste sesongene syklet for utviklingslaget til det stjernetunge nederlandsk-norske laget. foran denne sesongen er han tatt opp i world tour-troppen. 20-åringen skal etter planen sykle flere ritt i tiden som kommer. søndag er han i utgangspunktet del av visma-troppen til prestisjetunge gent-wevelgem. spørsmålet er om fredagens velt påvirker den planen. (ntb)

  Ny kneskade for Courtois – utsetter comeback

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 19. mars 2024 KL:20.44)
  real madrid-keeper thibaut courtois har pådratt seg en ny kneskade og må belage seg på mer tid på sidelinja. 31-åringen har mistet det meste av sesongen på grunn av korsbåndskaden han ble rammet av i august i fjor. han øynet nå et comeback, men tirsdag var uhellet ute igjen under trening. det er ikke like alvorlig denne gang, men klubben opplyser på sitt nettsted at courtois har en meniskskade i høyre kne. skaden vil holde ham ute minst seks uker. i den belgiske stjernekeeperens fravær har andrej lunin voktet real madrid-målet, og han har hjulpet klubben til en klar ledelse i gullkampen i spansk la liga. (ntb)

  Deila bryter tausheten etter sparkingen: – Jeg er ikke bitter

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:18.32)
  ronny deila hevder han aksepterer egen skjebne og ikke føler på bitterhet etter å ha fått sparken i club brugge. han lover å være klubbens største supporter. deila ble mandag avskjediget som trener i den belgiske storklubben. i en pressemelding gjengitt av blant andre avisen het laateste nieuws mandag kveld setter han ord på egne tanker rundt beslutningen. – jeg ønsker alle i klubben det beste, sier deila – og legger til: – jeg føler ingen harme, men aksepterer skjebnen min. jeg er ikke bitter, og vil fortsette å være klubbens supporter nummer én. telemarkingen gikk til brugge fra ligarival standard liege i fjor og sier han aldri vil angre på valget. samtidig tar han en viss selvkritikk. – jeg kunne ha gjort det bedre, det er riktig. men jeg kan si at jeg gjorde alt jeg kunne. det var mye bra også. jeg har vært i stand til å utgjøre en forskjell, både for laget og for individuelle spillere. jeg er veldig stolt over å ha vært trener for club brugge, sier deila. (ntb)

  Ferdig

  Kilde: Dagbladet - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:10.03)
  «over og ut, club brugge tar umiddelbart farvel med ronny deila», skriver den belgiske avisa nieuwsblad etter nyheten om at deila er ferdig i club brugge.

  Ronny Deila har fått sparken i Club Brugge

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 18. mars 2024 KL:10.02)
  ronny deila er ferdig som trener i club brugge. det bekrefter den belgiske klubben mandag formiddag. – etter skuffende resultater og prestasjoner har det blitt besluttet å avslutte samarbeidet med hovedtrener ronny deila. de siste ukene har klubben ikke sett nok av club brugges dna, og ledelsen er overbevist om at bedre resultater burde være mulig å få til med denne gruppen, skriver club brugge i en uttalelse. deila, som ble ansatt før denne sesongen, slo forrige uke molde ut av serieligaen med en 4-2-seier sammenlagt, men i den hjemlige serien har club brugge slitt. storklubben endte på 4. plass i ligaen, hele 19 poeng unna seriemester union st. gilloise. søndag avsluttet de grunnspillet i serien med en 1-2-tap mot st. truidense. deila ble ansatt før denne sesongen, men får ikke avslutte den. nicky hayen tar over laget ut sesongen og leder dermed kampene i europaligaen mot greske paok.  Narkodømt nederlandsk fotballspiller pågrepet i Dubai
  belgiske landslagstroppen | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: de bruyne utelatt fra den belgiske landslagstroppen | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:06.09)
  quincy promes (32), som i februar ble dømt til seks års fengsel for kokainsmugling, er pågrepet i dubai på forespørsel fra nederlandske myndigheter. 32-åringen, som står med 50 a-landskamper for nederland, er begjært pågrepet internasjonalt. ifølge flere medier har han vært i husarrest siden starten av mars i et luksushotell i dubai. promes ble også pågrepet for rundt to uker siden i dubai, men dette var ikke forbundet med den nederlandske saken. denne gangen ble han pågrepet etter at det ble sendt forespørsel til politimyndigheter verden rundt, og han er i politiets varetekt takket være myndighetene i de forente arabiske emirater og i nederland, heter det i en uttalelse fra påtalemyndigheten onsdag. – nederland ber om utlevering av mannen, heter det videre. promes, som nå spiller i russiske spartak moskva, ble 14. februar dømt for å ha smuglet til sammen 1363 kilo kokain fra brasil i 2020, via den belgiske havnebyen antwerp og inn i nederland. tidligere forsøk på å få ham utlevert fra russland har feilet, og en domstol i amsterdam hadde utstedt arrestordre på ham etter den siste dommen. (ntb)

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »