Hovedsiden

Liten annonse  Utfortrening på Kvitfjell utsatt tre ganger

  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 1. mars 2024 KL:12.11)
  arrangørene i kvitfjell utsetter fredagens utfortrening for tredje gang. neste avgjørelse skal tas 12.20. torsdagens utfortrening i kvitfjell i kvinnenes verdenscup ble avlyst som følge av dårlig sikt og snøfall. nå er det også usikkerhet rundt fredagens trening. tidlig fredag kom beskjeden om at utfortreningen som etter planen skulle starte klokken 11 ble utsatt til 12. like etter klokken elleve kom det en ny beskjed om at den utsettes ytterligere 30 minutter til 12.30. nå melder arrangørene at det klokken 12.20 skal avgjøres hvorvidt treningen kan starte 13. lørdag er det utfor i kvinnenes verdenscup i kvitfjell. søndag skal det kjøres super-g. ragnhild mowinckel og kajsa vickhoff lie er de eneste norske som stiller til start. (ntb)

  Kane-dobbel sikret sen Bayern-seier
  beskjed | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: midtjylland stenger trening – vil ha ro rundt spillerne etter dramatisk sykdomsbeskjed | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. februar 2024 KL:21.52)
  to mål av harry kane ga bayern münchen 2-1-seier over rb leipzig i bundesliga og avsluttet en vond periode med tre strake tap. ubeseirede leverkusen vant fredag 2-1 over mainz og stormer mot seriegullet som vil bryte bayerns rekke på 11 strake seriemesterskap. tidligere i uka kom beskjeden om at thomas tuchel er ferdig som bayern-trener ved sesongslutt, men lørdagens seier sørget for at leverkusens ledelse er på bare åtte poeng når 11 serierunder gjenstår. – det beste laget vant i dag, sa bayern-kaptein manuel neuer til sky før han på vegne av spillerne tok kollektivt ansvar for tuchels avgang. – vi har alle skyld. det er som på skolen, det er ikke bare lærerens feil om karakterene blir dårlige. vi må ta ansvar, sa han. klubben hadde for første gang siden 2015 tapt tre kamper på rad, og tuchel gjorde flere endringer i laget. kane scoret 1-0-målet i det 56. minutt, men gjestene slo tilbake ved benjamin sesko. kane avgjorde på overtid med sitt 27. seriemål for sesongen. (ntb)

  Svarer landslagstreneren etter NM-gull: – Skal ikke la Nossum ødelegge dagen min
  beskjed | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: midtjylland stenger trening – vil ha ro rundt spillerne etter dramatisk sykdomsbeskjed | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:13.51)
  gjøran tefre tok karrierens første nm-gull da han vant torsdagens 10 kilometer i fri teknikk på beitostølen. etter 8,1 kilometer lå han helt likt med magne haga. men avslutningen til tefre var i en helt egen klasse og i mål var han 14,2 sekunder foran haga. – jeg trodde egentlig folk køddet meg da fikk beskjed om at jeg gikk for gull, sier tefre. bronsen gikk til martin kirkeberg mørk. tefre har vært å se i verdenscupen flere ganger de siste årene, primært i sprint, hvor han har en åttendeplass som beste resultat. nå håper på han nye sjanser, etter at sykdom spolerte sjansene hans for å komme på verdenscuplaget tidligere denne sesongen. – det er bare klassisk igjen denne sesongen i verdenscupen, dessverre. skøyting er vanskelig å bruke til klassisk-uttak, men det er bedre å gå fort enn å ikke gjøre det, sier landslagstrener eirik myhr nossum til nrk. det får tefre til å reagere: – jeg skal ikke la nossum ødelegge dagen min med det. nå er jeg norges beste skiløper. hvis det ikke er godt nok til å gå verdenscup, så får vi feire seieren min i dag og fikse systemet etterpå. han påpeker at det er en 20 kilometer fellesstart i fri teknikk som sesongens siste renn i falun. – vinner du nm og har to pallplasser på distanse skøyting før det, så bør det være mulighet, sier tefre. nossum er klar at torsdagens løp ikke garanterer noen plass i falun. – ja, det er en fellesstart i fristil i falun. og så er det en del fristilrenn på nasjonalt nivå før det. selvfølgelig er det med i potten, men det er også fristilrenn som er mellom her og falun som teller med på det, sier nossum.

  Tok karrierens første NM-gull: – Trodde folk køddet med meg
  beskjed | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: midtjylland stenger trening – vil ha ro rundt spillerne etter dramatisk sykdomsbeskjed | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 22. februar 2024 KL:13.51)
  jeg skjønner ikke helt hva som skjer. det er med god margin det beste skirennet jeg har gått i hele mitt liv, sier gjøran tefre til nrk, etter å ha tatt karrierens første nm-gull. etter 8,1 kilometer lå han helt likt med magne haga. men avslutningen til tefre var i en helt egen klasse og i mål var han 14,2 sekunder foran haga. – jeg trodde egentlig folk køddet meg da fikk beskjed om at jeg gikk for gull. men det ble 15 sekunder til slutt ... det var bra, sier tefre. bronsen gikk til martin kirkeberg mørk. tefre har vært å se i verdenscupen flere ganger de siste årene, primært i sprint, hvor han har en åttendeplass som beste resultat. – jeg fikk jo høre at jeg liksom måtte strekke frem foten, at det var sekunder det stod om og jeg var ganske stiv. men når jeg skjønner at jeg har blitt norgesmester er jo det ganske gøy. jeg er litt målløs akkurat nå, sier 29-åringen. – jeg har alltid tenkt at jeg har høyest potensiale på distanse, selv om jeg har gått fortest på sprint hittil, sier han selv. skiskytterne einar hedegart og johan-olav botn satte standarden fra start, men det holdt ikke til medalje på torsdagens 10 kilometer i fri teknikk. til slutt ble botn beste skiskytter på sjetteplass, med hedegart på plassen bak. iver tildheim andersen var den store favoritten på forhånd, men fikk det tungt i andre halvdel av rennet og ble nummer fire.

  Tandrevold går fellesstarten i VM
  beskjed | Skrevet av NRK - Sport' title='Les mer detaljer om artikkelen: midtjylland stenger trening – vil ha ro rundt spillerne etter dramatisk sykdomsbeskjed | Skrevet av NRK - Sport'>
  Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 18. februar 2024 KL:09.38)
  etter en avslutning med tre strafferunder på siste skyting, var landslagstrenerne usikre på om ingrid landmark tandrevold ville gå den avsluttende fellesstarten i vm. – hun er sliten, så hun må hjem og lade opp og se om hun får til en siste konkurranse, sa landslagstrener sverre huber kaas til nrk lørdag. søndag morgen kom beskjeden fra det norske landslaget: tandrevold skal gå. i tillegg til tandrevold skal også karoline knotten og juni arnekleiv gå fellesstarten, som starter 14.15. de norske kvinnene har hatt et tungt mesterskap. beste individuelle resultat er juni arnekleivs 14. plass fra sprinten forrige uke. lørdagens stafett endte med en tiendeplass, etter hele fem strafferunder totalt. både tandrevold og knotten har riktignok medaljer fra mesterskapet. de to var begge på laget som tok sølv på blandet stafett og tandrevold gikk sammen med johannes thingnes bø inn til bronse på parstafetten torsdag. individuelt er en 25. plass det beste resultatet for verdenscupleder tandrevold til nå i vm.

Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »